Нож керамичен Rapala Ceramic Utility Knife
21,80 лв.
(с данък)
Риболовен нож с керамично острие, което е до 2 пъти по-остро от стомана. Страхотен избор за всякакви цели, свързани с прецизно рязане. Характеристики: - Дръжка: Отлята за лек захват; - Острие: Керамично, 10см; - Плътен калъф.
Магнитен държач Rapala RCD Magnetic Release
30,80 лв.
(с данък)
Здрава магнитна закачалка с карабинер, идеална за кепове или други големи инструменти и аксесоари, които желаете да прикрепите към своя елек или друго риболовно облекло. Формата на магнитите позволява лесно опериране с една ръка при откачане или закачане на аксесоара.
Арт.127 колан за вадене на риба Stonfo
51,00 лв.
(с данък)
Удобни колани, идеални за риболов на лодки и леко замятане. Изработен от неразрушаващ се пластмасов материал, съчетан с мека подложка. Оборудван с ключалка за заключване. Максимална дължина - 135см.
Стол Raven Traxis Basic Chair with Armrest
84,70 лв.
(с данък)
Модел стол, който може да се сгъне компактно, за да не заема много място при съхранение. Снабден е с облегалки за ръцете, който спомагат при лесното изправяне от стола. Отличава се със следните характеристики: - Лек и удобен дизайн; - Компактен и нисък; - Изработен от полиестер; - Здрава и лека метална рамка; - Размер: 60 x 58 x 70 см.; - Тегло: 4.60кг.; - Максимално тегло - 100кг.; - Транспортен размер - 76 x 58 x 15 см.
Кутия H-0326
8,90 лв.
(с данък)
Прозрачна кутия с 16 отделения с подвижни прегради. Броят на отделенията може да достигне 40 с допълнителни прегради. Разполага с линийка в сантиметри върху капака.
Арт.227 PVA плик
От 6,70 лв.
(с данък)
PVA торбички за захранка в различни размери. Подходящи са за всеки тип захранка. Торбичките са издръжливи . Разтварят се и в студена вода. Идеални за прецизно захранване на желаното място.
Арт.530 Връзвачка за PR възел
44,80 лв.
(с данък)
Специално устройство, което е предназначено за направата на PR възли. Изработено от неръждаема стомана, то е ергономично и компактно, като е снабдено с лесно регулируем диск, който допринася за отличната работа на устройството. Вътрешната гума е с много здрава втулка, която предпазва от протриване. Има две бобини с различно тегло, които дават възможност за перфектно опъване на възела. Снадбено е с инструкции за употреба. Инструкции за употреба може да разгледате тук.