Аларми и индикатори

Обтегач светещ Faith SW-2 Swinger
26,50 лв.
(с данък)
Индикатор за шаранска стойка, който излъчва светлина веднага щом се засече движение от детектора. Снабден е с регулируема тежест, която подобрява неговата работа и магнитна система, която осигурява напрежение върху влакното. Свръзка с 2.5мм жак.
Сигнализатор Mini Micron
78,00 лв.
(с данък)
Сигнализатор Mini Micron е нова, модерна преработена версия на класическия модел Mini Micron Bite Alarm, снабдена с доста нови екстри. Основни характеристики: Бутон за контрол силата на звука с четири настройки; Бутон за контрол на тона на звука с четири настройки; Бутон за контрол на чувствителността с две настройки; Две 5 mm High Vis LED светлини, които са разположени към върха на ушите на сигнализатора, за да може лесно да се открояват; Регулиране интензитета на LED светлините; Светодиодите се регулират чрез задържане на бутона за сила на звука и натискане на бутона за тон; D-Tec сензорна система/технология; 2.5 mm букса за индикатор - може да се използва например с модел Fox Illuminated Swinger®; Piezo високоговотирел за ясен звук; Гумени вложки, които да предпазят пръчката и да спомогнат за нейното задържане на едно място в случай на кълвене на голяма риба; Превключвател за включване/изключване; Работи с N тип/ LR1 тип малки батерии;
Комплект сигнализатори FilStar FSBA-21
От 138,00 лв.
(с данък)
Комплект сигнализатори и централа. Обхватът на централата е 100 - 200 метра в зависимост от условията на заобикалящата среда. Звукът на централата може да бъде намален до 0. Работна честота - 433.92 MHz. Централата работи с 3 х AAA батерии, които не са включени в комплекта. Сигналът на сигнализаторите не се препокрива с този на други риболовци. Сигнализаторите са водоустойчиви с подвижни ограничители. Можете да настройвате силата на звука, тона и чувствителността. Притежават жак за индикатор. Настройките се запаметяват и след изключване. Щадящи батерията (9V, не е включена към алармата). Размер: FSBA-21 за 3 броя аларми: 45 х 110 х 35 мм.
Аларма FBA-51
5,20 лв.
(с данък)
Аларма FBA-51 е със следните характеристики: използва 1xCR 1225/3V батерии, които са лесни за подмяна; дълъг живот на батерията; система за пестене на енергията; водоустойчива; Поставя се на приблизително 5см от върха. Излъчва зелена светлина, а когато засече кълване, светлината се променя на червена. След риболов е необходимо да се премахне от пръчката.
Комплект сигнализатори Traxis SD1 Bitealarm Set 3+1
152,30 лв.
(с данък)
Traxis SD1 Bite alarm Set 3+1 е отличен комплект както за начинаещи, така и за напреднали риболовци. Сигнализаторите разполагат с богат набор от опции и се доставят в удобен калъф за съхранение. Характеристики: - 3бр Bite сигнализатори + 1бр приемник; - Регулируема чувствителност; - LED цвят: червен, зелен и жълт; - Възможност за включване на индикатори за аларма.
Комплект за бета светлина Korum Xpert Starlight Holder
12,80 лв.
(с данък)
Комплектът Korum Xpert Starlight Holder е създаден за лесна визуална детекция при закачане на риба през нощта. С помощта на универсален адаптер може бързо да прикрепите бета светлина към всеки връх на въдица. Комплектът съдържа: - 2бр. държачи за бета светлина; - 5бр. бета светлини; - 2бр. силиконов шлаух; - 2бр. универсални адаптера за връх.
Комплект сигнализатори FSBA-24
От 120,00 лв.
(с данък)
Сет от три или четири сигнализатора плюс един приемник, отличаващи се със съвременен дизайн и оборудвани с множество полезни функции. Комплектът се предлага във варианти - 3+1 в твърдо малко куфарче със сигурно закопчаване и 4+1 в твърд несесер с високоустойчив цип. Сигнализаторите са водоустойчиви и всеки има rolling колело с различен цвят, съответстващ на определена лед светлина при приемника. Модулите от комплекта резлизират много ниска консумация на енергия, като сигнализаторите работят с по една 9V батерия, а за приемника са нужни три броя ААА батерии (батериите не са включени в комплекта). Характеристики на сигнализаторите: Rollin Code система, предотвратяваща преплитене на сигналите от комплекти на други риболовци. Водоустойчивост. Обхават до 200 m. Честота 433,92 Mhz. 20 секундни индикиращи светлини. Силата на звука може да се регулира до 0. Запаметяване на настройките. Всеки сигнализатор работи с 9V батерия (батериите не са включени в комплекта). Размер на сигнализатора - 5.00 x 11 x 3.5 cm. Характеристики на приемника: Водоустойчивост. Връзка с до 4 сигнализатора. Приемникът разполага с 4бр LED тела с различен цвят. Сигнал с обхват до 200 m. Текстилна връзка с клипс; Работи с 3 x ААА батерии (не са включена в комплекта). Размер на приемника - 4.5 x 11 x 2.00 cm.
Обтегач светещ Mk2 Illuminated Swinger
108,00 лв.
(с данък)
Качествен сигнализатор за шаранска стойка с функционален дизайн. Характеристики: - Свети, когато е свързан към аларми; - Micron LED сигнализатор за движение; - Гумено покритие върху горната част на главата; - Широка предна част за по-голяма видимост; - Пружинен механизъм за захващане с регулируема сила; - Плъзгащата се тежест - 80гр; - Светеща акрилна глава; - Слот за Betalight.
Ограничител Black Label Snag Ears
37,20 лв.
(с данък)
Ограничител Black Label Snag Ears, който се използва за предпазване на въдицата по време на риболов от падане в резултат на удар, силен вятър, страничен удар на риба. Горната част е снабдена с гумено покритие, което предпазва пръчката от надраскване. Моделът е съвместим с повечето сигнализатори и по-специално с FOX N и M серия Microns. Предлага се в опаковка от 100% рециклиран картон.
Сигнализатор FilStar - FBA17
22,00 лв.
(с данък)
Алармата разполага със защита срещу кражба на пръчката - издава звуков сигнал, ако пръчката бъде вдигната от алармата, след като функцията е била активирана. Как да активираме алармата срещу кражба на пръчката? Поставете пръста си върху лампичката и натиснете и задръжте бутон Function, докато алармата изпиука няколко пъти. Поставете въдицата върху алармата. Функцията е активирана и ако вдигнете пръчката, алармата ще се задейства. Дезактивирането става, като натиснете и задържите бутон Function и алармата изпищи 3 пъти. Работи с 1 х 9V батерия, която не е включена в комплекта.