Аларми и индикатори

Сигнализатор FilStar - FBA-21
17,40 лв.
(с данък)
Водоустойчива аларма с подвижни ограничители. Можете да настройвате силата на звука, тона и чувствителността. Притежава жак за индикатор. Настройките се запаметяват и след изключване. Щадяща батерията (9V, не е включена към алармата). Размер: 45 х 110 х 35 мм. Натиснете и задръжте бутон V, за да включите или изключите. Натиснете кратко бутона, за да регулирате силата на звука, който може да влезе и в безшумен режим. Натиснете кратко бутон T, за да настроите тона. Натиснете продължително бутона, за да настроите мигането на светлината от 10 до 40 секунди. Не може да се свързва с централа.
Сигнализатор FilStar - FBA-22
16,80 лв.
(с данък)
Водоустойчива аларма с подвижни ограничители. Можете да настройвате силата на звука и тона. Притежава жак за индикатор и нощна лампичка. Настройките се запаметяват и след изключване. Работи с 1 х 12V 23A батерия, която не е включена. Размер: 35 х 105 х 30 мм. Натиснете и задръжте бутон T, за да включите или изключите алармата. Натиснете кратко бутона, за да настроите тона. Натиснете и задръжте бутон V, за да включите или изключите нощната светлина. Натиснете кратко бутона, за да настроите силата на звука, който може да достигне до безшумен режим. Не може да се свързва с централа.
Комплект сигнализатори FilStar FSBA-22
От 124,70 лв.
(с данък)
Комплект от сигнализатори и централа. Обхватът на централата е 100 - 200 метра в зависимост от условията на заобикалящата среда. Работна честота - 433.92 MHz. Централата работи с 3 х AAA батерии, които не са включени в комплекта. Сигналът на сигнализаторите не се препокрива с този на други риболовци. Сигнализаторите са водоустойчиви с подвижни ограничители. Можете да настройвате силата на звука и тона. Притежават жак за индикатор и нощна лампичка. Настройките се запаметяват и след изключване. Работят с 1 х 12V 23A батерия, която не е включена. Размер на модел с 3 сигнализатора: 35 х 105 х 30 мм.
Комплект сигнализатори Korum KBI-R Bite Alarm Presentation Set
195,80 лв.
(с данък)
Kомплектът Korum KBI-R Bite Alarm Presentation съдържа три броя сигнализатори, безжичен приемник и три яркозелени индикатора. Сигнализаторите KBI са компактни, здрави и надеждни, отличават се с чувствителни ролкови колела, ярки LED светлини и високоговорители с регулируема сила на звука. Приемникът има с широк безжичен обхват и контрол за силата на звука. Основни характеристики: - Компактен дизайн; - 3бр. индикатори за сигнализатори; - Регулируема сила на звука; - Вибрираща функция на приемника; - 5мм LED светлина; - Водоустойчиви говорители с висока мощност; - Чувствителни индикатора; - Всеки сингнализатор работи с по една 9V батерия (не е включена); - Приемникът работи с 3 батерии AAA (не са включени).
Сигнализатор FilStar - FBA16
19,30 лв.
(с данък)
Алармата притежава следните характеристики: - 4 нива на настройване на чувствителността; - 4 нива на настройване на тона; - 4 нива на настройване на силата на звука; - Функция drop back; - Сензор за нощна светлина; - Допълнителен жак. Алармата работи с 1 x 12V 23A батерия (не е включена в комплекта).Алармата притежава следните характеристики: - 4 нива на настройване на чувствителността; - 4 нива на настройване на тона; - 4 нива на настройване на силата на звука; - Функция drop back; - Сензор за нощна светлина; - Допълнителен жак. Алармата работи с 1 x 12V 23A батерия (не е включена в комплекта).
Сигнализатор FilStar - FBA17
22,00 лв.
(с данък)
Алармата разполага със защита срещу кражба на пръчката - издава звуков сигнал, ако пръчката бъде вдигната от алармата, след като функцията е била активирана. Как да активираме алармата срещу кражба на пръчката? Поставете пръста си върху лампичката и натиснете и задръжте бутон Function, докато алармата изпиука няколко пъти. Поставете въдицата върху алармата. Функцията е активирана и ако вдигнете пръчката, алармата ще се задейства. Дезактивирането става, като натиснете и задържите бутон Function и алармата изпищи 3 пъти. Работи с 1 х 9V батерия, която не е включена в комплекта.Алармата разполага със защита срещу кражба на пръчката - издава звуков сигнал, ако пръчката бъде вдигната от алармата, след като функцията е била активирана. Как да активираме алармата срещу кражба на пръчката? Поставете пръста си върху лампичката и натиснете и задръжте бутон Function, докато алармата изпиука няколко пъти. Поставете въдицата върху алармата. Функцията е активирана и ако вдигнете пръчката, алармата ще се задейства. Дезактивирането става, като натиснете и задържите бутон Function и алармата изпищи 3 пъти. Работи с 1 х 9V батерия, която не е включена в комплекта.
Сигнализатор FilStar - FBA11
15,20 лв.
(с данък)
Алармата притежава следните характеристики: - CMOS чип контрол; - 8 нива на чувствителността, силата на звука и тона; - Светлина за нощен риболов; - Две червени / сини LED лампички; - 1 батерия х 9V, включена в комплекта; - Размер: 8.8 х 5 х 4.1 см; - Водоустойчива.Алармата притежава следните характеристики: - CMOS чип контрол; - 8 нива на чувствителността, силата на звука и тона; - Светлина за нощен риболов; - Две червени / сини LED лампички; - 1 батерия х 9V, включена в комплекта; - Размер: 8.8 х 5 х 4.1 см; - Водоустойчива.
Сигнализатор Mini Micron
69,00 лв.
(с данък)
Сигнализатор Mini Micron е нова, модерна преработена версия на класическия модел Mini Micron Bite Alarm, снабдена с доста нови екстри. Основни характеристики: Бутон за контрол силата на звука с четири настройки; Бутон за контрол на тона на звука с четири настройки; Бутон за контрол на чувствителността с две настройки; Две 5 mm High Vis LED светлини, които са разположени към върха на ушите на сигнализатора, за да може лесно да се открояват; Регулиране интензитета на LED светлините; Светодиодите се регулират чрез задържане на бутона за сила на звука и натискане на бутона за тон; D-Tec сензорна система/технология; 2.5 mm букса за индикатор - може да се използва например с модел Fox Illuminated Swinger®; Piezo високоговотирел за ясен звук; Гумени вложки, които да предпазят пръчката и да спомогнат за нейното задържане на едно място в случай на кълвене на голяма риба; Превключвател за включване/изключване; Работи с N тип/ LR1 тип малки батерии;Сигнализатор Mini Micron е нова, модерна преработена версия на класическия модел Mini Micron Bite Alarm, снабдена с доста нови екстри. Основни характеристики: Бутон за контрол силата на звука с четири настройки; Бутон за контрол на тона на звука с четири настройки; Бутон за контрол на чувствителността с две настройки; Две 5 mm High Vis LED светлини, които са разположени към върха на ушите на сигнализатора, за да може лесно да се открояват; Регулиране интензитета на LED светлините; Светодиодите се регулират чрез задържане на бутона за сила на звука и натискане на бутона за тон; D-Tec сензорна система/технология; 2.5 mm букса за индикатор - може да се използва например с модел Fox Illuminated Swinger®; Piezo високоговотирел за ясен звук; Гумени вложки, които да предпазят пръчката и да спомогнат за нейното задържане на едно място в случай на кълвене на голяма риба; Превключвател за включване/изключване; Работи с N тип/ LR1 тип малки батерии;
Комплект сигнализатори FilStar FSBA-31
196,00 лв.
(с данък)
Сет от три сигнализатора и една станция, окомплектовани в удобен органайзер с цип. Комплектът FSBA-31 се отличава с изключително функционален дизайн и включва всички необходими характеристики, покриващи нуждите на шаранския риболов. Всяка от алармите свети с определен цвят (зелен, червен и син), като при задействане на някоя от тях, съотвения и цвят светва и върху приемника. Алармите разполагат с лек корпус, позволяващ безпроблемното предаване на сигнала. Комплектът включва батериите, необходими за работа на всички компоненти. Характеристики на сигнализаторите: - Водоустойчивост; - Пет степени за настройка на чувствителността, силата на звука и тона; - 20 секундни индикиращи светлини; - Ролково колело с LED осветление; - 5бр LED тела отпред, светещи рулиращо се по посока на движение на влакното; - Вход към 2.5мм жак за връзка с обтегач; - Работи с 1 x LR23A 12V батерия (включенa в комплекта); - Размер - 11см x 4см x 4см. Характеристики на приемника: - Водоустойчивост; -  8 степени за настройка на силата на звука ( първа степен е вибрация); - Връзка с до 6 сигнализатора; - 6бр LED светлини с различни цветове, съответстващи на цветовете при сигнализаторите; - Функция за 20 секундна индикация; - Регулиране на яркостта на светлината; - Сигнал с обхват 100 м; - Текстилна връзка с клипс; - Работи с 2 x AAA 1.5V батерии (включени в комплекта); - Размер - 8.5см x 4см x 4см.  Сет от три сигнализатора и една станция, окомплектовани в удобен органайзер с цип. Комплектът FSBA-31 се отличава с изключително функционален дизайн и включва всички необходими характеристики, покриващи нуждите на шаранския риболов. Всяка от алармите свети с определен цвят (зелен, червен и син), като при задействане на някоя от тях, съотвения и цвят светва и върху приемника. Алармите разполагат с лек корпус, позволяващ безпроблемното предаване на сигнала. Комплектът включва батериите, необходими за работа на всички компоненти. Характеристики на сигнализаторите: - Водоустойчивост; - Пет степени за настройка на чувствителността, силата на звука и тона; - 20 секундни индикиращи светлини; - Ролково колело с LED осветление; - 5бр LED тела отпред, светещи рулиращо се по посока на движение на влакното; - Вход към 2.5мм жак за връзка с обтегач; - Работи с 1 x LR23A 12V батерия (включенa в комплекта); - Размер - 11см x 4см x 4см. Характеристики на приемника: - Водоустойчивост; -  8 степени за настройка на силата на звука ( първа степен е вибрация); - Връзка с до 6 сигнализатора; - 6бр LED светлини с различни цветове, съответстващи на цветовете при сигнализаторите; - Функция за 20 секундна индикация; - Регулиране на яркостта на светлината; - Сигнал с обхват 100 м; - Текстилна връзка с клипс; - Работи с 2 x AAA 1.5V батерии (включени в комплекта); - Размер - 8.5см x 4см x 4см.