Аларми и индикатори

Сигнализатор FilStar - FBA-22
16,80 лв.
(с данък)
Водоустойчива аларма с подвижни ограничители. Можете да настройвате силата на звука и тона. Притежава жак за индикатор и нощна лампичка. Настройките се запаметяват и след изключване. Работи с 1 х 12V 23A батерия, която не е включена. Размер: 35 х 105 х 30 мм. Натиснете и задръжте бутон T, за да включите или изключите алармата. Натиснете кратко бутона, за да настроите тона. Натиснете и задръжте бутон V, за да включите или изключите нощната светлина. Натиснете кратко бутона, за да настроите силата на звука, който може да достигне до безшумен режим. Не може да се свързва с централа.
Комплект сигнализатори FilStar FSBA-22
124,70 лв.
(с данък)
Комплект от сигнализатори и централа. Обхватът на централата е 100 - 200 метра в зависимост от условията на заобикалящата среда. Работна честота - 433.92 MHz. Централата работи с 3 х AAA батерии, които не са включени в комплекта. Сигналът на сигнализаторите не се препокрива с този на други риболовци. Сигнализаторите са водоустойчиви с подвижни ограничители. Можете да настройвате силата на звука и тона. Притежават жак за индикатор и нощна лампичка. Настройките се запаметяват и след изключване. Работят с 1 х 12V 23A батерия, която не е включена. Размер на модел с 3 сигнализатора: 35 х 105 х 30 мм.
Сигнализатор FilStar - FBA-25
12,00 лв.
(с данък)
Водоустойчива аларма, на която можете да настройвате силата на звука. Щадяща батерията (9V, не е включена към алармата). Размер: 40 х 115 х 43 мм. За да включите и усилите звука, завъртете копчето надясно. За да намалите звука и изключите алармата, завъртете копчето наляво. Не може да се свързва с централа.
Комплект сигнализатори FilStar FSBA-21
От 129,10 лв.
(с данък)
Комплект сигнализатори и централа. Обхватът на централата е 100 - 200 метра в зависимост от условията на заобикалящата среда. Звукът на централата може да бъде намален до 0. Работна честота - 433.92 MHz. Централата работи с 3 х AAA батерии, които не са включени в комплекта. Сигналът на сигнализаторите не се препокрива с този на други риболовци. Сигнализаторите са водоустойчиви с подвижни ограничители. Можете да настройвате силата на звука, тона и чувствителността. Притежават жак за индикатор. Настройките се запаметяват и след изключване. Щадящи батерията (9V, не е включена към алармата). Размер: FSBA-21 за 3 броя аларми: 45 х 110 х 35 мм.
Сигнализатор FilStar - FBA-23
17,40 лв.
(с данък)
Водоустойчива аларма, на която можете да настройвате силата на звука, тона и чувствителността. Притежава жак за индикатор. Автоматичната функция за нощна светлина може да бъде изключена. Настройките се запаметяват и след изключване. Щадяща батерията (9V, не е включена към алармата). Размер: 52 х 110 х 38 мм. Натиснете и задръжте бутон V, за да включите или изключите. Натиснете кратко бутона, за да регулирате силата на звука, който може да влезе и в безшумен режим. Натиснете кратко бутон T, за да настроите тона. Натиснете кратко бутон S, за да настроите чувствителността от 1 до 6. Натиснете бързо бутон L, докато LED лампичката присветне 2 пъти, за да включите нощния режим. Лампичката ще светне, когато се стъмни. Натиснете отново бързо, за да изключите нощния режим, докато LED лампичката премигне веднъж. Не може да се свързва с централа.
Комплект сигнализатори FilStar FSBA-23
133,40 лв.
(с данък)
Комплект от три сигнализатори и една станция в удобно малко куфарче. Характеристики: - Водоустойчиви сигнализатори; - Rolling Code System, която не допуска смесване на сигналите между сигнализаторите на съседни риболовци; - Обхват между 100 и 200м; - Честота 433.92MHz; - Регулируема сила на звука, която може да бъде намаляна до 0; - Регулируем тон; - Функцията Night light, която може да се включва и изключва; - Сигнализаторите запазват настройките си при изключване; - Всеки сигнализатор работи с по една 9V батерия (батериите не са включени в комплекта); - Централата работи с 3 x ААА батерии (не са включени в комплекта); - Удобна връзка за носене на централата; - Размер на сигнализатора - 38мм x 120мм x 35мм; - Размер на куфарчето - 240мм x 190мм x 55мм.
Станция Fox Mini Micron X Receiver
142,00 лв.
(с данък)
Станция за сигнализатори Fox Mini Micron X Receiver се отличава със следните характеристики: Цифрова I-com схема за отлична сила на приемника; По-дълъг период на работа на батерията преди да се изтощи и индикация за изтощена батерия; Батериите на приемника са изтощени, когато LED светлините започнат да светят в червено на всеки две секунди; Многоцветни светодиоди с Colour Sync; Непромокаем калъф; Конусен говорител; Подвижен ремък-връзка за носене на врата; Възможност за връзка със сигнализатор Fox Mini Micron X.
Комплект сигнализатори Micron MX 3 Rod Set
От 565,00 лв.
665,00 лв. -100,00 лв.
(с данък)
Micron MX са сигнализатори от висок клас, отговарящи на всички изисквания на съвременния риболов. Micron MX 3 Rod Set - CEI192 е комплект, съдържащ три броя сигнализатора и един приемник, които се доставят в твърдо куфарче. Micron MX 4 Rod Set - CEI193 е комплект, съдържащ четири броя сигнализатора и един приемник, които се доставят в твърдо куфарче. Характеристики: - Всяка аларма разполага с многоцветен LED светодиод с висока видимост (червен, оранжев, зелен, син, лилав и бял цвят); - LED цветът се променя чрез натискане на бутон; - Чувствителност с двойна стъпка; - Регулиране на силата на звука; - Избор на тон; - Висококачествен високоговорител; - Вградена I-Com предавателна технология; - Гумирана облицовка в горната част; - Tru-run ролково колело; - Превключвател с три позиции; - D-Tech сензорна система; - Безшумно стартиране; - Всяка аларма разполага с вход за захранване на индикатор; - Всяка аларма се захранва с 2 x AAA батерии; - Приемникът се захранва с 3 x AAA батерии; - Твърд калъф.
Комплект сигнализатори FSBA-25
128,00 лв.
(с данък)
Комплектът FSBA-25 се предлага се в два варианта, включващи един приемник плюс три или четири сигнализатора. Надежден комплект с функционален дизайн, включващ всички необходими характеристики, покриващи нуждите на шаранския риболов. Сигнализаторите имат лек и водоустойчив корпус, като за работата на всеки един е нужен само по един брой ААА батерия (батериите не са включени в комплекта). Вариантът 3+1 се доставя с удобно твърдо куфарче, докато 4+1 е окомплектован в твърд калъф с цип. Характеристики на сигнализаторите: Rollin Code система, предотвратяваща преплитене на сигналите от комплекти на други риболовци. Водоустойчивост. Обхават до 200 m. Честота 433,92 Mhz. Силата на звука може да се регулира до 0. Избор на тон. Настройка на чувствителността. В режим на супер чувствителност сигнализатора ще издава единичен сигнал на всеки 2 мм движение на линията. Премахващи се антени. Вход към 2.5мм жак за връзка с обтегач swinger. Всеки сигнализатор работи с 1 x ААА батерия (батериите не са включени в комплекта). Размер на сигнализатора - 4.5 x 14 x 2.5 cm. Характеристики на приемника: Водоустойчивост. Връзка с до 4 сигнализатора. Приемникът разполага с 4бр LED тела с различен цвят. Сигнал с обхват до 200 m. Текстилна връзка с клипс; Работи с 1 x ААА батерия (батериите не са включени в комплекта). Размер на приемника - 4.5 x 9.5 x 2.5 cm.
Комплект сигнализатори Fox Mini Micron X
От 474,30 лв.
558,00 лв. -83,70 лв.
(с данък)
Представяме ви сигнализатор Fox Mini Micron X, който представлява нова и модерна преработена версия на класическия модел Mini Micron Bite Alarm с множество страхотни функции, включително и технология за работа с приемник. Комплектът включва сигнализатори и приемник. Основни характеристики: Бутон за контрол силата на звука със седем нива; Бутон за управление на тона с четири настройки; Бутон за настройка на чувствителността с четири различни настройки; Сигнализаторът е съвместим със станцията приемник Fox Mini Micron X Receiver; Двa Ø5 mm Hi Vis многоцветни светодиодa, зелен, син, червен и оранжев; Изборът на цвят се осъществява като задържите бутона за сила на звука и натискате бутона за чувствителност; Регулиране яркостта на LED светлините; Светодиодите се регулират чрез задържане на бутона за сила на звука и натискане на бутона за тон; Технология D-Tec Sensing System/Roller wheel за ясно отчитане на кълване; Изход за захранване 2,5 mm за използване със светещи индикатори като Fox Illuminated Swinger®; Предупреждение за изтощена батерия; Батериите са на изчерпване, когато светодиодите започнат да мигат автоматично в червено на всеки 2 секунди; Конусен високоговорител за отчетлив звук; Сигнализаторът е с гумени вложки, които предпазват въдицата и спомагат здравото закрепване на сигнализатора дори при голямо кълване; Превключвател за включване/изключване; Използва малки N/LR1 батерии; Метална (сплав) 3/8 BSF резба;
Комплект сигнализатори FSBA-26
125,00 лв.
(с данък)
Сет от три сигнализатора и един приемник, окомплектовани в малко удобно куфарче със сигурно закопчаване. Сигнализаторите са водоустойчиви, с изключително компактен размер и са снабдени с всички полезни функции, които съвременния шарански риболов изисква. Модулите от комплекта резлизират много ниска консумация на енергия, като сигнализаторите работят с по една 23А батерия, а за приемника е нужна една ААА батерия (батериите не са включени в комплекта). Характеристики на сигнализаторите: Rollin Code система, предотвратяваща преплитене на сигналите от комплекти на други риболовци. Водоустойчивост. Обхават до 200 m. Честота 433,92 Mhz. Режим на 30 секунден покой, подходящ за манипулации след замятане. Силата на звука може да се регулира до 0. Избор на тон. Запаметяване на настройките. Настройка на чувствителността. Вход към 2.5мм жак за връзка с обтегач swinger. Всеки сигнализатор работи с 23А батерия (батериите не са включени в комплекта). Размер на сигнализатора - 3.5 x 2.5 x 8.5 cm. Характеристики на приемника: Водоустойчивост. Връзка с до 4 сигнализатора. Приемникът разполага с 4бр LED тела с различен цвят. Сигнал с обхват до 200 m. Текстилна връзка с клипс; Работи с 1 x ААА батерия (не е включена в комплекта). Размер на приемника - 4.5 x 9.5 x 2.5 cm.