Блесни - клатушки

Клатушка BB - Clever Trout Warp
10,50 лв.
(с данък)
Микро клатушките Bait Breath Warp се категоризират като Clever Trout. Притежават формата на малко листенце и с уникалната си амплитуда на трептене привличат рибата. Този модел е специално разработен за риболов в езера и комбинира уникална форма и лекота при използване. Теглото на клатушката от 4.3 грама позволява ползването ѝ в повечето метеорологични условия, включително и силен насрещен вятър. Въпреки че е предназначена главно за риболов на пъстърва, примамката лови успешно и щука, кефал и костур.
Клатушка Sea Buzz Hunter
От 4,50 лв.
(с данък)
Sea Buzz Hunter е специално разработена и тествана за риболов на щука, бяла риба и костур. Изработена от висококачествени материали и компонемети, оцветена с изключително устойчиви бои. Отличава се с дoказани цветови схеми и е снабдена с тройна кука.
Клатушка Kuusamo Muikku Weedless
30,00 лв.
(с данък)
Muikku е модел на финландската марка Kuusamo клатушка, която потъва бавно и е предназначена за риболов на щука. Особено ефективна е при риболов от брега и притежава атрактивна игра при паузиране на прибирането. Разполага с кука "незацепляйка", предпазваща от нежелано заплитане в подводната растителност. Един от първите, които тестват примамката - Ивайло Иванов - споделя своите впечатления: "Една по-различна примамка, която със сигурност ще има светло бъдеще на наша територия. При равномерна проводка изпъква с атрактивната си собствена игра. А при туич (рязко изтегляне с върха) се стрелка хаотично в различни посоки, наподобяваща дезориентирана плячка. Също така примамката сработва добре при пропадане, като холограмното и тяло рефлектира чудесно на светлината."
Клатушка ACME - Kast
От 17,10 лв.
(с данък)
Една от класическите примамки на Acme – Kastmaster, е примамка, която всеки риболовец трябва да притежава. Въпреки че Kastmaster-ът не е нито нов, нито е интересен, той върши отлично едно нещо, което всяка блесна трябва да прави – да хваща риба. Простият му, но същевременно смъртоносен дизайн не е променян от създаването му през 50-те. Основната му функция – да имитира ранена рибка, го прави еднакво ефективен и за сладководни, и за соленоводни риби, като може да се използва и за кастинг, и за тролинг, и за джигинг.
Клатушка Sea Buzz Terminator
От 4,50 лв.
(с данък)
Sea Buzz Terminator е специално разработена и тествана за риболов на щука, бяла риба и костур. Изработена от висококачествени материали и компонемети, оцветена с изключително устойчиви бои. Отличава се с диказани цветови схеми и е снабдена с тройна кука.
Клатушка Little Cleo
От 11,60 лв.
(с данък)
Повече от 30 години Little Cleo се доказва като успешна примамка за улов на трофейни риби в Северна Америка. Уникалната гърбица в дизайна води до изкусителна, трепкаща игра, докато примамката се движи във водата. Резултатът е илюзия за дебела малка рибка, която се мята безпомощно и хаотично. Странното поведение предизвиква хищническия инстинкт на трофейните екземпляри, които атакуват от любопитство и раздразнение. Моделите на Little Cleo с цвят, чието име съдържа разширение Glow и Super Glow, разполагат с флуоресцентно покритие, излъчващо сияние за по-голяма атрактивност. Забележка: Всички клатушки Little Cleo се доставят с прикрепен split ring и кука.
Клатушка ACME - Kast - Rattle Master
От 20,60 лв.
(с данък)
Новият кастмастер на Acme - Rattle Master е снабден освен с всички отлични характеристики на обикновения кастмастер, и с тракалка! Това предимство прави клатушката особено подходяща и за подледен риболов. Основната му функция – да имитира ранена рибка, го прави еднакво ефективен и за сладководни, и за соленоводни риби, като може да се използва и за кастинг, и за тролинг, и за джигинг.
Клатушка FATA Winger
15,80 лв.
(с данък)
FATA Winger е перфектна за риболов на пастърва, с висока ефективност при игра близка до дъното. Издължената форма на крило улеснява кастинга и движението по течението на водата. Реализира изключително атрактивна bottom flow wob-roll игра.