Водачи / Родбилдинг

Балса трупчета
7,60 лв.
(с данък)
Трупчета от балсово дърво (мека балса - 110-130 кг/ м3.) с ралични размери, които се продават в пакет с тегло 200 g. *Размерът и бройката на трупчетата в пакет варират и поради тази причина не е посочена точна информация за брой/размер.
Резервни върхове и снадки
От 87,00 лв.
(с данък)
Различни видове резервни снадки за някои модели риболовни пръчки, които FilStar предлага. Отделните части от риболовната пръчка за описани по следния начин: Първа резервна част - връх: Рез. връх А Първа снадка А за фидер пръчки - Рез. снадка А Втора снадка - Рез. снадка B Трета снадка - Рез. снадка C *Снимката към продукта е с илюстративна цел.
Фолио за ламиниране на воблери
6,90 лв.
(с данък)
Самозалеващо се PVC фолио, предназначено за изработване на воблери. Перфектно за ламиниране на всякакви изкуствени примамки - воблери, пилкери, джигове и др. Фолиото е изключително тънко и се залепя с лекота към детайла, като позволява прилепване към по-сложни форми и извивки, без да се образуват ръбове и неравности. Може да се отлепва за корекции, без да се нарушава целостта му. Фолиото има прозрачна основа, която дава добра видимост към основния цвят на примамката. Предлага се на листове с големина - 340 х 120 мм.
Водач Fuji K Series Alconite Guide - BCKTAG
От 6,30 лв.
(с данък)
Fuji BCKTAG е водач с едно краче и противооплитащ дизайн на Fuji K серията. Моделът притежава Alconite ринг и стоманена рамка с BC Frosted Dark Grey цвят. Водачите BCKTAG се комбинират добре след с върхови водачи BCMNAT. Отлични за катинг и спининг въдици.