Водачи Fuji

Водач Fuji K Series Alconite Guide - BCKTAG
От 6,30 лв.
(с данък)
Fuji BCKTAG е водач с едно краче и противооплитащ дизайн на Fuji K серията. Моделът притежава Alconite ринг и стоманена рамка с BC Frosted Dark Grey цвят. Водачите BCKTAG се комбинират добре след с върхови водачи BCMNAT. Отлични за катинг и спининг въдици.
Водач Fuji K Series Alconite Guide - BCKWAG
От 20,60 лв.
(с данък)
Fuji K Series BCKWAG е универсален водач с противооплпитащ дизайн, подходящ за мухарски, спининг, boat, beach u шаранджийски риболов. Моделът притежава Alconite ринг и стоманена рамка с BC Frosted Dark Grey цвят. Особено подходящ за кастинг и спининг въдици.
Върхов водач Fuji Alconite Tip - BCMNAT
13,50 лв.
(с данък)
Fuji Alconite Tip - BCMNAT е универсален върхов водач, изработен с Alconite ринг и стоманена рамка в BC dark grey цвят. Моделът има широко приложение, но е особено подходящ за соленоводен спининг и кастинг. Комбинира се добре със сриите BCLSVAG, BCKWAG, BCKTAG, BCKLAG/H, BCKLAG и BCKBAG. Може да се ползва за Fly/Game, Coarse/Match, Spin, Boat, Beach и Carp въдици.
Върхов водач Fuji Hard Center Tip - BPOT
От 5,60 лв.
(с данък)
Върховите водачи от P серията са икономичен избор за много кастинг и спининг пръчки, а също така много добре се съчетават с SV и LV водачите. Рингът е изработен от алуминиев оксид, а рамката е черна неръждаема.
Водачи Fuji Hard 3-Leg Stand Off Guides - BSVOG
От 2,20 лв.
(с данък)
Полираната и стандартна ринг рамка на SV водачите ги прави висококачествен и същевременно икономичен избор за широк асортимент от пръчки. Рингът е изработен от алуминиев оксид, а рамката е черна и неръждаема.