Глави

Глава за туистер GL Alfiere V2
14,70 лв.
(с данък)
ALFIERE V2 e light game глава за туистер с уникален дизайн и функция. Моделът е с двойна извивка на куката, това придава на меките примамки интензивни въртеливи движения. Утежненията в ALFIERE V2 са интегрирани по незабележим начин. Конструкцията на главата позволява да се поддържа хоризонтално положение на примамката при наличие на водно течение.
Fiiish Black Minnow No3 Jig Head 18g Search Джиг глава
13,00 лв.
(с данък)
Глава, съвместима с куки и силиконови тела Fiiish Black Minnow No3 - 12cm. Тази джиг глава позволява облавянето на по-дълбоките участъци лесна задача и благодарение на формата си задържа силикона под ъгъл нагоре, докато се намира на дъното. Това го прави изключително реалистичен и неустоим за всяка една бяла риба и щука. Подходяща примамка и за морски риболов. Задължително комбинирайте с куки и тела от същия размер. 
Fiiish Black Minnow No3 Jig Head 12g Shore Джиг глава
13,00 лв.
(с данък)
Глава, подходяща за силиконови тела и офсетни куки Fiiish Black Minnow No3 - 12 cm. Тежестта е предназначена за облавяне на средно дълбоки участъци, в преследването на както на щуки и бели риби, така и на множество морски хищници.
Джиг глава Williamson Banjo Eye Jig 14g
2,10 лв.
4,20 лв. -2,10 лв.
(с данък)
Балансираното тяло на Banjo Eye представя качествата си най-вече при вертикален джигинг. Меката опашка придава изключително жива игра на примамката, а висококачествената кука на VMC е създадена за морски риболов.
Резервни джиг глави за Westin Sandy Andy Jig
От 15,09 лв.
(с данък)
Комплект с два броя резервни джиг глави за известната примамка Westin Sandy Andy Jig. Морските хищници, които се хранят със змиорки, са един от най-желания улов. Тази причина доведе до създаването на Westin Sandy Andy. В добавка към атрактивния си вид, тази имитация на змиорка представя и най-провокативната акция. В заключение можем да кажем, че това е примамка, която трябва да присъства във всяка една кутия.