Готови монтажи

Монтаж Wide Gape Beaked PVA Rig
9,70 лв.
(с данък)
Готов монтаж на косъм за PVA, осигуряващ перфектна презентация. Характеристики: - Свързан с Reflex Camo плетен повод; - Съдържа по два монтажа в опаковка; - Всеки монтаж е снабден с Trans Khaki Micro Anti-Tangle шлаух, Short Line Aligna шлаух, къс силиконов шлаух за кука и изключително остра Arma Point® Wide Gape кука; - 6 бр. стопер за топче; - 2бр. Kwik Change вирбели; - 2бр. Flexi Ring вирбели.
Монтаж Avid Carp Zig Rig Kit
11,50 лв.
(с данък)
Комплектът съдържа перфектно изработен Zig Rig монтаж и клипс за олово с конусовиден шлаух. Монтажът е направен с помощта на монофилен повод с тест 11 lb, който се отличава с малък диаметър - 0,26 мм и изключителна здравина. Включва WDG кука с размер 10, на която има добавена силиконова ларва Zig Grub, повишаваща визуалната привлекателност на монтажа и подобряваща потенциала на кукичката за закачане. Използваната Zig Lite пелета е с изключително атрактивната и популярна комбинация от жълт и черен цвят. Предлага се в два варианта - с babred или с barbless кука.
Кутия за монтажи - Prestоn Revalution Storage Box
70,00 лв.
(с данък)
Системата за съхранение на монтажи Revalution Storage се състои от кутия и 21 броя EVA Revalution шпули. Капакът на кутията е полупрозрачен, което намалява светлината вътре, а шпулите имат предвидено място за надписване на вида монтаж, номера на куката и дължината на влакното.