Добавки

Ароматизатор CZ Predator - Z SoftLure Spray
5,90 лв.
(с данък)
Специалeн ароматен спрей, разработен за приложение върху меки и твърди примамки, дори върху естествени такива. Задържа се върху стръвта много по-дълго от обикновените аромати и изпуска неустоимата си миризма много продължително време.
Дип DB Sea Liquid Attractant
17,60 лв.
(с данък)
Серията Sea на Dynamite Baits е разработена специално за средиземноморски риболов. Перфектна е за всички видове кефалови риби (кефал, платерина, илария), както и за различните видове sea bream. Атрактантът се предлага с аромати Cheese и Shrimp&Sardine.
Течен ароматизатор Liquid Aroma
13,80 лв.
(с данък)
Тази подсладена смес има приятен аромат и вкус и е разработена да привлича едрата риба. Разтворете 10% Liquid Aroma в използваната за овлажняване на захранката вода и разбъркайте добре. Това е ключът към големия улов.
Атрактант DB Pellet Soak F1 Cool Water
16,00 лв.
(с данък)
Атрактантът е идеален при риболов на шаранови риби в студени, дори зимни води. Добавя сладък вкус и по-светъл цвят към захранката или пелетите, което прави рибите по-малко подозрителни. Добавя се директно към стръвта, за да се подобрят вкусовите ѝ качества.
Дип CZ Plasma Dip
6,05 лв.
7,60 лв. -1,55 лв.
(с данък)
Plasma Dip остава прикрепена към стръвта максимално дълго време благодарение на своята плътна консистенция подобна на гел. В допълнение на това не е нужно да чакате дълго време докато използвате този дип - просто потопете стръвта, изчакайте няколко секунди и може да започнете да ловите своята плячка.
Течен ароматизатор CZ Amur Aroma Liquid
5,70 лв.
(с данък)
Течен и концентриран ароматизатор от серията Amur Grass Carp, който намира приложение при допълнително овкусяване на различните видове стръв - пелети, топчета и други. Осигурява дълготраен аромат и не разтваря PVA. Препоръчителната доза е 20мл. на килограм или по-малко количество от ароматизатора.