Други

Лампа за калмари DTD LED Lamp - Profi
239,30 лв.
(с данък)
Лампа за привличане на калмари с LED светлина. Комплектът разполага с лампа 1800 Lm, 6 метра черен кабел, регулатор за силата на светлината, също така и предпазител, който изключва при 50 градуса и предотвратява прегряване. Консумация: 1 Ah.
Примамка BB - One VIB Answer
28,70 лв.
(с данък)
Концепцията на One Vibe Answer е, че всеки, който ползва примамката, ще има късмета да улови риба. Има две уши – предното се използва, когато смятате да обирате бързо, а задното – за по-бавно прибиране. Амплитудата на вибрациите е доста по-малка от тази на стандартните подобни примамки и затова бляскащият ефект е много по-осезаем.
Final Keeper
5,30 лв.
(с данък)
Final Keeper е хитър начин да предпазите или възстановите силиконовите си примамки. Единственото, което трябва да направите, е да вкарате Final Keeper в примамката и след това да прекарате куката през него. Така предпазвате примамката си от разкъсване, което я прави годна за употреба много по-дълго време. Глeдайте видеото по-долу, за да разберете как се използва Final Keeper и какви могат да бъдат предназначенията му.
Примамка Glider Jet
3,80 лв.
(с данък)
Пластмасов Glider Jet с морска кука, който е изключително подходящ за използване в чепаре при тролинг за лефер. Също така е много ефективен при използване с бомбарда за риболов на лаврак и други морски хищници.
Чанта за 36 калмарки Shimano BP-221S
52,20 лв.
(с данък)
Калъф за калмарки от серията Sephia, който се отличава с изчистен дизайн и осигурява възможност за съхранение на 36бр примамки. BP-221S разполага с твърда външна повърхност, здрави ципове и прозрачни капачета за обезопасяване на куките.
Примамка Legio Aurea Genius Scorpionis
13,20 лв.
(с данък)
Legio Aurea Genius Scipionis е проектиран като идеално оръжие за риболов на костурови риби. Примамката разполага със снопче от тънки предпазители, които я защитават от заплитане в подводната растителност. Силиконовият скърт е ръчно събран и поставен, а висококачествената кука е химически заточена.
Поролонова рибка
От 5,60 лв.
14,50 лв. -8,90 лв.
(с данък)
Поролонова рибка изработена от дунапрен в различна окраска. Има способността на абсорбира вода, при което с движенията си имитира истинска рибка във водата. Ефективността на примамката се увеличава ако се ароматизира с подходящи атрактанти.
Примамка Westin - MonsterVibe
18,20 лв.
(с данък)
Понякога е нужен звяр, за да хванеш чудовище. Точно затова е създаден Monster Vibe Spinnerbait на Westin! С едно обикновено замятане и прибиране ще създадете истински хаос под повърхността, което ще накара най-тлъстите хищници веднага да се отзоват. Примамката притежава дизайн, който няма да позволи да се заплете в треви и водорасли, и позволява да бъде използвана в доста трудни участъци. Моделът съчетава в себе си предимствата на няколко различни видове примамки.