Други

Изкуствен хайвер PB - Garlic Scent Power Eggs
12,90 лв.
(с данък)
Изкуствен хайвер от плуващи големи топчета с аромат на чесън, който е изключително силен и дълготраен. Топчетата са в два цвята - плътен основен цвят в комбинация с прозрачен от същия цвят, примесен с брокат за допълнително привличане на рибите и повишена видимост.
Плуващи топчета Carp Spirit Floating Balls
4,50 лв.
(с данък)
Carp Spirit Floating Balls са плуващи топчета от синтетичен материал, които имитират истински топчета за стръв или царевица. Отличават се със своята висока плаваемост и могат да се комбинират с обикновени топчета за стръв, като също позволяват направата на Snowman монтаж. За да подсилите тяхното действие може да ги накиснете в дип или друг подобен атрактант.
Кюспе на плочи Роса
3,50 лв.
(с данък)
Рибарското кюспе от слънчогледов експелер се използва успешно при риболов и приготвянето на различни захранки. Примамката е от едри плочки с висока масленост, извлечени от старите преси на фабрика "Роса". Във водата се образува облак от хранителни частици със специфична миризма. Привлича шараните като магнит. Разтваря се за 2 до 4 часа. Кюспето е опаковано в пакети от 1 килограм. Минимално количество за поръчка - 10 килограма.
Антисептичен спрей FilStar
7,60 лв.
(с данък)
Антисептичен спрей FilStar, унищожава микроорганизмите и осигурява добра грижа за рибите след откачане от куката или при други наранявания. Спреят е предназначен за употреба върху риби и не е подходящ за хора.