Други

Трохи за риболов Bread balls
2,50 лв.
(с данък)
Трохи за риболов с отлична текстура и форма, които след кратко накисване лесно може да поставите на вашата кука. Изсипете в кутия желаното количество от стръвта, добавете малко вода по показаната върху капачката схема и оставете трохите да омекнат за 10 - 15мин, след което може да ги използвате.
Изкуствен хайвер PB - Gulp! Alive Floating Salmon Eggs
15,70 лв.
(с данък)
Изкуствен сьомгов хайвер, разработен по специална Gulp формула в ярки цветове. Плуващите топчета изглеждат като "живи", отделят наситен аромат и са изключително трайни. Можете да ги използвате многократно, като възобновявате аромата им, потапяйки ги отново.
Duo Pipe
7,40 лв.
(с данък)
"Луличките" се състоят от два цвята и аромата, а формата им позволява да се задържат по-дълго време стегнати и така да ловите повече време.
Изкуствен хайвер PB - Gulp! Outfishes Floats!
13,70 лв.
(с данък)
Изкуствен сьомгов хайвер, разработен по специална Gulp формула в ярки цветове. Плуващите топчета отделят наситен аромат и са изключително трайни. Можете да ги използвате многократно, като възобновявате аромата им, потапяйки ги отново.
Изкуствен хайвер PB - Power Eggs Magnum Floating
12,90 лв.
(с данък)
Изкуствен хайвер от плуващи големи топчета с аромат на сьомга, който е изключително силен и дълготраен. Топчетата са в два цвята - плътен основен цвят в комбинация с прозрачен от същия цвят, примесен с брокат за допълнително привличане на рибите и повишена видимост.