Други

SB Колан широк Lumbar Support
34,90 лв.
(с данък)
Ако сте от риболовците, които страдат от болки в гърба след продължителните часове риболов, коланът от Snowbee е вашето решение. 2" колан има здрави клипсове за откачане и закопчалки за коригиране на ширината, с възможност за промяна от 34" до 51".
SB Плавници за проходилка
60,20 лв.
(с данък)
Много леки, удобни и високоиздръжливи плавници за проходилка. Регулируемите каишки позволяват поставянето им върху ботушите за газене. Широката и гъвката предна част спомага за лесното и безпроблемно тласкане на проходилката.
SB Импрегниращ спрей Stormsure Stormproof DWR Spray
22,30 лв.
(с данък)
Stormproof е нетоксичен, импрегниращ спрей на водна основа, който ефективно отблъсква вода, масла и прах от повърхности като найлон, полиестер, памук, вълна, кожа, синтетика и дори дърво и бетон. Продуктът се използва изключително бързо и лесно и не изиква предварителна подготовка или последващо третиране. Stormproof няма миризмата на химикали и може да се използва във всяка среда. Просто почистете материята, нанесете и оставете да изсъхне.
Savage Gear Black Savage Tec-Tube w/Fleece Бъф
23,60 лв.
(с данък)
Материя от мек полиестер микрофибър, поддържаща кожата ви суха и удобна Еластичен Два слоя със 100% меко микро руно от едната страна Доставя се на цветна заглавна картичка с рисунка на всички възможни начини за носене
Бандана Maxel
16,80 лв.
(с данък)
Удобна бандана за лице от Maxel, която блокира 95% от UV лъчите. Изработена е от мек, дишащ 100% микрофибърен безшевен полиестер. Можете да я носите по над 12 начина, като размерът е универсален. Изключително бързо съхнещ.