Инструменти

Арт.475 комплект мухарски с менгеме
177,80 лв.
(с данък)
Висококачествено ротационно менгеме за връзване на мухи и стримери. Неограничено регулиране на главата на 360°, както и регулиране на съпротивлението. Заключване на главата между 0° и 180°. Сменяеми закалени стоманени челюсти (среден размер). Компактно и изключително леко. Комплектът включва spring material clip, шестограм и инструкции за ползване. C-клампата е подходяща за маси с дебелина до 50 мм.
Арт.478 Менгеме Flytec base
319,20 лв.
(с данък)
Висококачественo мухарско менгеме. Характеристики: - Радиус на въртене - 360 °; - Рамо от неръждаема стомана, което се върти през два прецизни лагера; - Регулиращо се напрежение на въртене; - Заключване на главата при 0 °; - Разполага със стабилна подложка; - 3 сменяеми закалени стоманени челюсти; - Калерка и парашут; - Клипс с пружина; - Механизъм за калибровка; - Компактен и лек; - Инструкция за употреба.
Комплект за муха Travel Tool Set
147,00 лв.
(с данък)
Комплектът Stonfo Travel Tool Set съдържа осем инструмента за изработка на мухи, подредени в здрава и елегантна кутия с EVA интериор. Съдържание: - Ножица; - Регулируема усуквачка; - Совалка за конец; - Щипка за пера; - Връзвачка; - Вдевач; - Гребен и четка; - Игла.
Арт.654 Менгеме Stonfo Morsetto Transformer
639,00 лв.
(с данък)
Висококачествен инструмент, който благодарение на бързата връзка между рамото и различните приставки в комплекта може да се трансформира в инлайн, tube-fly или streamer менгеме. Може да сменяте наличните приставки чрез клик механизъм, а базовата част разполага с вложки за съхранение на всички части от комплекта. Менгемето предлага възможност за монтиране на лупа (не е включена в комплекта). Morsetto Transformer се отличава с регулируемо ротационно напрежение, плавно въртеливо движение, заключване под всякакъв ъгъл, бързо заключване през 45°, регулируема височина и възможност за работа с лява ръка. Комплектът съдържа: - Инлайн приставка, позволяваща въртене на куката благодарение на регулируемото си рамо. Перфектен инструмент за връзване на малки и средни мухи. Фиксиране на куката чрез лост със супер плавно затягане. - Тube-fly накрайник, снабден с втулки, три игли с различна дебелина и една игла с цилиндричен край. - Streamer накрайник, чудесен за връзване на streamer и minnow мухи. Снабден и с челюсти, гарантиращи сигурен захват на куки от всякакъв тип и размер. Фиксиране на куката чрез лост със супер плавно затягане. - Подвижно рамо-люлка и инструмент за връзване на parashute flies.