Калъфи

Калъф FilStar KK 311 - Троен 3+2
129,00 лв.
(с данък)
Троен калъф за шарански пръчки с макари, изключително удобен и надежден, предлагащ достатъчно място за съхранение и същевременно открояващ се със стегнат и стилен силует. KK311 е предназначен за съхранение на три въдици, но също така може да се свърже с два единични калъфа КК310, които се захващат триточково от двете му страни посредством вложки, велкро ленти и регулируеми каишки. Свързвайки КК311 с два допълнителни калъфа, ще получите удобна и функционална система за транспорт и съхранение на пет шарански пръчки с макари, която лесно и бързо се разкомплектова. Моделът е със зелен цвят, пасващ идеално на всяко риболовно оборудване. Характеристики: Изработен от устойчиви материали. Възможност за свързване с два калъфа КК310. Класическа визия и дизайн. Подплатени разделители между въдиците. Широко място за макари, подходящо и за най-големите размери. Дръжка с мека неопренова ръкохватка. Дълъг джоб с капак и велкро закопчаване, подходящ за кеп. Регулируема презрамка с мека подложка за рамо. Двоен цип по цялата дължина. Велкро ленти за фиксиране на въдиците.
Колан с кобур за въдица - BHR - L1
33,10 лв.
(с данък)
Изключително удобен и полезен риболовен аксесоар, който ще осигури удобство при смяна на примамка, краткотрайна почивка и много други ситуации. Коланът е изработен от полиамид и е широк 4 см. Кобурът за въдицата е изработен от висококачествена естествена кожа също е широк 4 см и има бродерия с лого на марката. Токата е с марка YKK, а също така разполага и с помощна кука на същата марка. Коланът е предназначен за въдици ултралайт, лайт и медиум лайт. Предлага се в различни дължини.
Единичен твърд калъф FilStar
От 43,90 лв.
(с данък)
Удобен твърд калъф за една въдица, изработен от високоустойчива и лесно почистваща се материя. Моделът разполага с регулируема презрамка и двоен цип по цялата си дължина. Отличава се с изчистен дизайн, морско син цвят и бяло лого Filstar.
Единичен твърд калъф FilStar с голям външен джоб
От 75,00 лв.
(с данък)
Единичен твърд калъф FilStar с голям външен джоб, надеждно предпазва вашата пръчка и макара при съхранение и транспорт. Моделът се отличава се с прфектена визия и е изработен от високоустойчиви материали. Характеристики: - Високоустойчива 600 denier полиестерна материя; - Голям страничен джоб; - Двойни ципове; - Регулируема презрамка; - Вътрешен малък джоб с капаче и велкро закопчаване.
Единичен твърд калъф за пръчка с макара
От 60,00 лв.
(с данък)
Твърд калъф за пръчка с макара на FilStar, облечен със здрав импрегниран плат. Изключително красив спортен дизаин, презрамка за носене на рамо. Надеждно предпазва вашите пръчки и макари при съхранение и транспорт. Размери: 1.50 и 1.75м
Калъф FilStar твърд шарански троен КК 9-17
109,00 лв.
(с данък)
Троен твърд калъф за пръчки с макари на FilStar, облечен със здрав плат. Изключително красив спортен дизайн, презрамка за носене на рамо. Надеждно предпазва вашите пръчки и макари при съхранение и транспорт.
Калъф за прашки Filstar KK 25
15,80 лв.
(с данък)
Удобен калъф за транспорт на пашки за подхранване. Изработен от здрав водонепропускащ плат с кантирани ръбове. Грижливо съхранява до 5 - 6 прашки - в зависимост от големината - надеждно закопчани с цип. Дръжки за носене в ръка.
Калъф за макара FilStar De Lux КК 31-2
15,20 лв.
(с данък)
Калъф за макара, изработен от здрав водонепроницаем плат и снабден с дръжка за носене в ръка. Предназначен е да предпазва макарите от нараняване, прах и влага при транспорт и съхранение. Отличен спортен дизайн. Размери: 8х17х23см
Протектор за макара и въдица Fox Camolite Rod and Reel Protector
58,00 лв.
(с данък)
Изключително здрав и практичен протектор за въдици. Характеристики: - Уникален Fox Camo десен; - Ватирана подплата, предпазваща макарата при транспорт; - Предпазителите за върховете са свързани със здрава еластична лента, която може да пасне на всички въдици от 3 до 4м; - Джоб с цип; - Изработени от 500 denier полиестер.