Колчета, глави и стойки

Колче тръба CZ Beach-N Rod Holder
11,00 лв.
(с данък)
CZ Beach-N Rod Holder е изработен от неръждаема стомана и има солидни заварки. Колчето е снабдено със острие във формата на лопатка, което улеснява забиването му в почвата и в същото време задържа сигурно въдицата. • Размери: ø4,0x24,5cm
Колче Fox Black Label Bankstick
От 35,31 лв.
(с данък)
Колче от серията Fox Black Label Bankstick, което се отличава със своя здрав и остър връх. Други допълнителни характеристики: Колчето има конструкция от черен анодизиран алуминий с диаметър от 16 mm; Резбован отвън фитинг, за лесно затягане на на аларми, бъз барове и др.; Колчетата от тази серия са със специално намален размер и подобрен Cam-Lok механизъм за сигурно фиксиране по дължина, с което е постигнат по-добър външен вид и представяне по време на риболов; Продуктът е съвместим с повечето съвременни шарански аксесоари като сигнализатори, глави за колче и други.
Стойка за теглене Faith The Weigh Pod
83,20 лв.
(с данък)
Faith Weigh Pod е удобен трипод, с който безпроблемно ще изтеглите заловения шаран. Моделът разполага с голяма кука за закачане на кантар с чанта и крака от две части, които го правят правят компактен за съхранение и транспорт. Характеристики: - Висококачествен алуминий с покритие; - Стабилна конструкция; - Крака от две части; - Подходящ и за най-тежкия шаран; - Транспортен размер (см): 105 x 12 x 10; - Тегло: 1.40кг.