Конуси

Конус Deep Water Pulla Bung
12,08 лв.
15,50 лв. -3,42 лв.
(с данък)
Изработен от лека пластмаса, Pulla Bung позволява на риболовеца да издърпа ластика по-силно след като разкачи топ сета. Предимството в случая е, че имате възможност да използвате по-тънки ластици за дребни риби, но и да ги затегнете достатъчно, ако се закачи някоя едра риба.
Конус + кука Mega Stora Bung
7,65 лв.
9,00 лв. -1,35 лв.
(с данък)
Mega Stora Bung е проектиран за използване с кухи ластици или плътни здрави ластици. Снабден е с голяма совалка, която ви позволява да нагласяте ластиците като просто отстраните конуса и развиете или навиете ластика на совалката. Произведен от лека пластмаса, конусът Mega Stora Bung може лесно да бъде изрязан, като се следват разделителните линии около конусната част, за да пасва на повечето модели.
Арт. 425 конус за ластик
5,30 лв.
(с данък)
Система Conoplus за закачане и регулиране на ластика в снадката на щеката. Супер лек и здрав. Има совалка с голяма вместимост за навиване на ластика. Системата може бързо и лесно да бъде премахната с подходящия екстрактор.
Конус Pulla Bung
11,30 лв.
(с данък)
Изработен от лека пластмаса, Pulla Bung позволява на риболовеца да издърпа ластика по-силно след като разкачи топ сетът. Предимството в случая е, че имате възможност да използвате по-тънки ластици за дребни риби, но и да ги затегнете достатъчно, ако се закачи някоя едра риба.
Совалки за конус - BUNG18
10,40 лв.
(с данък)
Конус за совалка за риболов с щека от Preston Innovations. Създадени са от лека пластмаса в оранжев цвят. Благодарение на този аксесоар може лесно да коригирате опъването на ластика, като го навиете на совалката, а свободният му край прекарате през конус, който предварително сте закрепили към снадката. Така ще можете да коригирате опъна по всяко време, благодарение на совалката.
Конус + кука Stora Bung
От 7,65 лв.
9,00 лв. -1,35 лв.
(с данък)
Midi Stora Bungs са проектирани така, че да пасват на второто коляно при повечето модели на пазара, докато по-големите - Maxi Stora Bungs – пасват на третото. И двата модела могат лесно да бъдат изрязани, за да паснат и на секциите с по-голям диаметър. И двата конуса имат совалка, която ще ви послужи, за да намотаете излишния ластик, което прави бързо и лесно регулирането на еластичното напрежение.