Материали за монтажи

Edges Шлаух Tungsten Flippas
11,90 лв.
(с данък)
Шлаухът Edges Flippa създава агресивна презентация на куката и е изработен от волфрам за допълнителна тежест. Плъзнете Flippa по вашата кука, за да застане над ухото и. Създава ъглово удължаване на куката и ускорява процеса на завъртане и закачане на куката.
Материали за монтаж Carp Spirit - Anti Tangle Lead Clip Rig
20,20 лв.
(с данък)
Комплектът Anti Tangle Lead Clip Rig елиминира заплитанията на монтажа по време на кастинг и включва три вида вирбели, клипс за олово и safety шлаух и потъващ шлаух с дължина 45см. Цветът Camfusion ™ е приложим за всякакъв тип езерни дъна.
Клин за стръв Premium Rig F11001
3,30 лв.
(с данък)
Клин от серията Filstar Premium Rig, който перфектно фиксира пелети, бойлита, царевица, червеи и други видове стръв. Клинът е изработен от неръждаема стомана, има черно матово покритие и разполага с миро контри гарантиращи задържането на стръвта. Полезен елемент за практикуващите модерен шарански и фидер риболов. Серията Premium Rig включва набор от внимателно подбрани продукти, които ще направят вашите монтажи перфектни.
Клипс за олово Avid Carp Outline QC Lead Clips
11,50 лв.
(с данък)
Avid Carp Outline QC Lead Clips е комплект от пет броя клипс за олово в камуфлажен цвят, който спомага за бързата и лесна смяна на монтажа. Просто закачете основното влакно/повод към края на клипса, а монтажът с кука към QC върха на клипса и сте готови. Моделът е съвместим с шлаух Avid Tail Rubbers и противооплитащ шлаух Anti Tangle Sleeves.
Шлаух-алайнер Avid Carp Outline XL Line Aligners
9,20 лв.
(с данък)
Avid Carp Outline XL Line Aligners шлаух-алайнер, с който ще подобрите ефективността на своя монтаж. Шлаух-алайнерите са подходящи за използване с куки размер 6-2. Предлагат се в опаковка с включени 10 броя шлаухи.