Материали за монтажи

Клипс за олово Carp Spirit Lead Clips Pack
11,60 лв.
(с данък)
Carp Spirit Lead Clip осигурява безопасно прикачане на оловото към монтажа.Силата, необходима за откачане на оловото, е предварително определена от това доколко клипса е притиснат от гумения шлаух. Всеки клипс има отвор, в който влиза малък пин и фиксира вирбела в единия му край, като в комплекта има и инструмент за отстраняване на фиксиращия пин.
Edges Шлаух Tungsten Line Aligna
11,90 лв.
(с данък)
Шлаухът Tungsten Line Aligna създава перфектна презентация на куката и е изработен от волфрам за допълнителна тежест. Плъзнете Line Aligna по вашата кука, за да застане над ухото и. Създава ъглово удължаване на куката, което и помага да се завърти в подходяща за закачане позиция. Предлага се в long и short версия.
Кутия за монтажи F-Box Double Rig Box System - Medium
48,90 лв.
(с данък)
F-Box Double - Medium предлага практично решение за съхранение на монтажи. Характеристики: - Съдържа два панела за подреждане на монтажи; - EVA пяна с висока плътност, която гарантира сигурно фиксиране; - Профилирани лостове за закачане на куки, които не позволяват приплъзване в страни; - Магнитни панти, позволяващи двата панела да се разделят; - Магнити, осигурящи сигурно затваряне - Мерителна линийка на капака, за прецизно свързване на монтажи; - Доставя се с 50 пина.
Вирбел с карабинка Matrix X-Strong Feeder Bead Snap Link
5,60 лв.
(с данък)
Matrix X-Strong Feeder Bead Snap Link са изключително здрави и усилени вирбели с карабинка, които притежават антикорозионно покритие. Любителите на фидер риболова могат да ги използват с големи и тежки хранилки.