Мачови и фидер пръчки

Мачова въдица Alivio CX Match
От 153,00 лв.
(с данък)
Alivio CX Match затвърждава стремежа на Shimano да произвежда отлични пръчки на достъпна цена. Бланката е комбинация от XT30 карбон с Geofibre (материал специално подбран от Shimano). Тази комбинация осигурява много добро поведение на пръчката и отличен баланс по време на риболов, дори и за неопитните риболовци.
Мачова въдица Filstar Black Shadow Match
От 208,30 лв.
245,10 лв. -36,80 лв.
(с данък)
FilStar Black Shadow Match е серия мачови пръчки от висок клас, чиито части са идеално напаснати. Пръчките са изработени от висококачествен карбон с Japan woven оплетка за допълнителна здравина. Специалната подредба на водачите води по-малко триене, а корковата дръжка внася допълнителен комфорт. Макародържачът и водачите са с марка Seaguide.
Въдица FilStar Premier River Feeder - Xtra Heavy
92,00 лв.
(с данък)
Мощната Premier River Feeder - Xtra Heavy е представител на тежката категория във фидер риболова. Способна е да изхвърли тежест до 150гр, така че може да заредите хранилката с достатъчно захранка. Отличен избор за тези, които търсят надеждна въдица за фидер риболов при тежки условия в бързо течащи реки. Бланката е изработена от високомодулен карбон и е оборудвана с висококачествени SIC водачи, лек макародържач, клипс за кука, корково покритие и EVA дръжка. Комлектът разполага с 1 карбонов и 2 стъклопластови върха с различна акция.
Фидер пръчка FilStar Supreme Light Feeder
114,60 лв.
(с данък)
Фидер пръчка на три части, изработена от "hi-modulus carbon" в съчетание с висококачествени олекотени SIC водачи. Ергономична, корк/EVA дръжка, като в долната част е с високоустойчив агломериран корк. Допълнително са включени и три върха - 2 карбонови и един стъклопластов.
Въдица Dutch Master Sentient Feeder Rod
480,00 лв.
(с данък)
Модел пръчка Preston Innovations Dutch Master Sentient е създадена с помощта на холандския риболовец на фидер Arnout Van Der Stadt. При изработката на пръчката са използвани всички технологични иновации, за да се запази чувствителността на бланката без да се направи компромис с кастинг способностите на пръчката. Дръжката на пръчката е коркова и моделът е снабден с четири броя карбонови върха: DMS/TIP01 - 1/2oz Ultra Light (Бял) DMS/TIP02 - 3/4oz Light (Червен) DMS/TIP03 - 1oz Medium-Light (Оранжев) DMS/TIP04 - 1.5oz Medium (Жълт)
Въдица FilStar Premier Method Feeder - Heavy
86,00 лв.
(с данък)
Premier Method Feeder - Heavy е изключително мощна и надеждна въдица с тежка акция, подходяща за фидер риболов в реки със силно течение. Моделът е с дължина 3.90м и позволява изхвърляне на тежест до 100гр на големи дистанции. Бланката е изработена от високомодулен карбон и е оборудвана с висококачествени SIC водачи, лек макародържач, клипс за кука, корково покритие и EVA дръжка. Комлектът разполага с 1 карбонов и 2 стъклопластови върха с различна акция.
Въдица FilStar Pro Method Feeder Heavy
135,00 лв.
(с данък)
Въдица FilStar Pro Method Feeder Heavy е синоним за мощност и здравина, фидер пръчка подходяща за риболов в бързо течащи реки. Моделът е с размер 3.90 m и може да изхвърли тежести с тегло до 100 g. Бланката на въдицата е изработена от XRC високомодулен карбон и е окомплектована с ергономична дръжка комбинация между EVA и корк. Комплектът се предлага с три плътни карбонови върха в различен цвят и с различна твърдост.