Меки примамки / Силикони

Силикон Sandra
1,48 лв.
7,40 лв. -5,92 лв.
(с данък)
Дизайнът на модел Sandra е познат из целия свят като такъв, който изкушава риби от всякакъв вид и изумява риболовци със своята уникална акция. Тялото на примамката е продълговато и компактно и завършва с извита опашка, двойно заострена в своя край. Тя е широка и тънка и има дупки по дължината си, а водата създава турболенция, като минава през тях. Когато прибирате Sandra бавно, опашката прави вълнички, които трептят на високи и ниски честоти. Можете да използвате Sandra реки, езера, язовири, а също и в солени води при тролинг.
Силикон Shad Grub
От 9,30 лв.
(с данък)
Изкуствените примамки на Action Plastic са изработени от най-висококачествен мек, гъвкав, еластичен и устойчив силикон. Серията Shad Grub се характеризира с компактно тяло и бързо движеща се опашка, това им позволява да бъдат ефективни при всякаква скорост, включително и много при бавно движение, когато рибите не са особено активни в студена вода.
Силикон Orka - Bulhead
От 10,50 лв.
(с данък)
Orka Bulhead е иновативна силиконова примамка, която дава най-добри резултати при риболов на костур, щука и сом. В природата този вид рибки живее на дъното и движенията им са кратки стрелкащи се.
Силикон Anguill Normande
От 7,70 лв.
(с данък)
Изкуствените змиорки стават популярни примамки в продължение на години. Профилът на малки змиорки или червеи е силно търсен от хищниците. Дъговидното тяло на Anguill предизвиква завладяващо вълново движение на водата, към което хищниците не могат да останат равнодушни. Изработено е от гъвкава, здрава и еластична гумена тръбичка и притежава перфектен баланс.
Силикон BB - No Look Bug
20,50 лв.
(с данък)
Модел No Look Bug от Bait Breath предлага отлична имитация на насекомо, което се съпротивлява на повърхността на водата, като свръхчувствителните подвижни крила създават впечатлението за една постоянна борба. Тялото на No Look Bug е изработено от средно мек материал, който е доста здрав и с много добра плаваемост. Поради тази причина това е примамка, която не бива да се подценява в топлите пролетни и летни дни за костур, пъстърва и клен, когато първите насекоми си проправят път, падат от дърветата, а хищниците дебнат под земята.
Силикон BB - BUGSY
14,00 лв.
(с данък)
Bait Breath умее да съвместява качества на различни примамки в една. Ярък пример за това е универсалният Bugsy. Неговото удължено телце с краченца като власинки, е характерно за пасивните червеобразни примамки, а леката туистерна опашка му придава движения, характерни за активните примамки. При влачене по дъното се придава игра на примамката, с която се раздвижва дънният слой - костурите и белите риби могат успешно да бъдат подмамени по този начин. При дългите проводки с мах на въдицата примамката се задвижва доста по-енергично, като имитира опитваща се да избяга малка рибка или личинка. Друга успешна тактика е да се ползва с light jig. Така провокира мигновена атака от страна на хищника още преди да е стигнала дъното. Започнете смело с Bugsy в неярък, универсален цвят и уловът ще надмине очакванията ви. Съвременните съедобни примамки се изработват посредством сложни технологии, включващи вграждането на солни кристали в самата структура на материала в дълбочина и внедряването на вкусове и аромати на молекулярно ниво.Така заложената „съедобност" съпътства примамката през целият и живот и се проявява в дълготрайно, интензивно и непрекъснато отдаване на вкуса и аромата. Освен това, веществата и добавките, вложени в съедобните примамки, са силно концентрирани и често са обект на производствена тайна и не се предлагат на пазара под формата на атрактанти и дипове.
Силикон Critter Ultra UV - Pink Candy
2,00 лв.
(с данък)
Примамката Critter имитира рак и действа като магнит за лакомите хищници. Силиконът е снабден с множество крайници, които внасят живост в играта и увеличават привличането. За улеснение на риболовеца, Critter е оборудвана със слотове за кука. Силиконите се продават на брой, без опаковка от производителя.
Силикон Westin Ricky the Roach Shadtail
4,30 лв.
(с данък)
Впечатляващо превъплъщение на известната примамка Ricky the Roach, сега оборудвана с голяма shad tail опашка, която придава по-голяма скорост и повече реалистични движения. Примамката изглежда досущ като истинска бабушка и започва своята игра незабавно след навлизане във водата, така че дори и някои рибари биха се заблудили и ще се зарадват, ако случайно уловят този малък актьор, ето защо хищниците не се колебаят да тръгнат след него. Перфектен за jigging и casting на големи хищници като щука и бяла риба. Оптимално гъвкава Реалистични очи Атрактивна Shad tail игра Тънко тяло и прекрасана игра на светлината от двете и страни Ръчно рисувани детайли
Силикон Spikey Shad Ultra UV
От 2,00 лв.
(с данък)
Търсите нещо специално, някакво чудо с форма на шад? Е, намерихте го в лицето на Spikey Shad! Със своите 264 шипчета тялото произвежда микро вибрации, които привличат всякакви хищници. Шиповете са изключително гъвкави, което създава усещане за жива рибка, а също така могат да задържат допълнително поставен атрактант върху тялото на примамката. Шадът е изработен от изключително мека гумена смес, която предизвиква невероятно примамлива игра дори при най-бавното прибиране. UV Ultra версията разполага с цветова схема, която реагира отчетливо на UV лъчи. Силиконите се продават на брой, без опаковка от производителя.
Примамка Westin - Slim Jim
28,14 лв.
37,50 лв. -9,36 лв.
(с данък)
Slim Jim няма аналог при джиговете за морски риболов! Той оживява в момента, в който докосне водата и със своята уникална акция предизвиква яростни нападения. Може да бъде воден с много бавна скорост, с ултра бърза скорост или нещо по средата. Комплектът включва два вида тела – с извита опашка, която води до плавна акция и със стандартен тип опашка - пета, за акция, имитираща ранена рибка. Формата на примамката я отвежда много бързо до дъното, което осигурява превъзходен контрол върху дълбочината и перфектен баланс. примамката са реалистичните очи, издръжливи цветове, ултра остри Japanese-style куки за морски риболов и включен PE braid монтаж.
Силикон Orka - Shad Tail
От 13,80 лв.
(с данък)
Shad Tail е комбинация от шад и туистер, като е по-близък до туистерите – осигуряващ много мощни вибрации. Това означава, че е изключително подходящ за риболов на костур, сом и щука. Начинът на водене на тази примамка е същият като при шадовете и туистерите – редуване на обиране с паузи. И един съвет от производителя – обърнете внимание повече на оловната глава, която ще ползвате и не се плашете от размера на примамката – тя лови и малки рибки в големите си дължини, и големи риби с по-късите варианти.
Силикон BB - Fish tail U30
15,80 лв.
(с данък)
Примамка, която задължително трябва да присъства в арсенала на тези от вас, които практикуват съвременен джиг. Със своите размери и пропорции примамката се вписва отлично в характеристиките на light jig-a, а именно - оживяване на пасивните примамки. Най-успешната техника е подръпване и импровизация. Агресивното пропадане на силикона ще заинтригува и най-сития и пасивен хищник. Ако 1 рязко подръпване е недостатъчно, можете да преминете към серия от 5-6 мощни подръпвания. Съвременните съедобни примамки се изработват посредством сложни технологии, включващи вграждането на солни кристали в самата структура на материала в дълбочина и внедряването на вкусове и аромати на молекулярно ниво.Така заложената „съедобност" съпътства примамката през целият и живот и се проявява в дълготрайно, интензивно и непрекъснато отдаване на вкуса и аромата. Освен това, веществата и добавките, вложени в съедобните примамки, са силно концентрирани и често са обект на производствена тайна и не се предлагат на пазара под формата на атрактанти и дипове.