Монофилни

Монофилно влакно TIAGRA HYPER TROLLING
106,40 лв.
(с данък)
Shimano TIAGRA HYPER TROLLING е монофилно влакно, което е клас I.G.F.A. Специално разработено за Big Game fishing. Отличителни характеристики: - Влакно с ниска памет за предотвратяване на оплитания; - Специален цвят, който остава невидим във водата; - Устойчиво на износване, специално разработено за издържане по време на риболов на големи риби; - Много висока здравина на възела; - Предлага се в картонена кутия за по-добро съхранение; - Произведено в Япония.
Монофилно влакно Sufix English Match
6,90 лв.
(с данък)
Превъзходен потъващ монофил за основна линия при риболов на мач. Sufix English Match предлага повишена здравина на възел и отлична абразионна устойчивост спрямо други конкурентни монофилни влакна. Притежава понижена еластичност, което води до по-добра чувствителност. Цвят – бургундско червено. Можете да прочетете всички статии за Sufix на нашия блог ТУК.
Монофилно влакно Lazer Max Pro
От 3,00 лв.
(с данък)
Влакно от висок клас, произведено в Германия от най-високо качествен ко-полимер. Подходящо за всякакъв вид риболов. Излючителна здравина на опън и на възел, дори и при най-тънките диаметри. Специалното покритие го прави високо износоустойчиво. Най-добрият избор в ценовия си клас. Налично на 100 метрови ролки в индивидуална прозрачна опаковка и с диаметри от 0.10 до 0.50mm. Цвят – 'олив' (маслинено зелен). Научете повече за влакната Lazer на нашия FilStar Блог - Част 2
Монофилно влакно Lazer Pro Specialist Carp Camo
От 7,80 лв.
(с данък)
Висококачествено японско влакно, специално създадено за шарански риболов. Перфектната комбинация от еластичност и здравина позволява естествена презентация на стръвта. Гладката повърхност и ниската памет спомагат далечните и точни замятания. Изключително здраво и устойчиво, предлагащо и на най-взискателните риболовци голямо предимство в борбата с водните гиганти. Никога няма да ви подведе и ще ви помогне да уловите мечтания трофей. Специалния камуфлажен цвят го прави почти невидимо върху дъното на повечето водоеми Налично на удобни 300 метрови ролки в индивидуална опаковка и с диаметри от 0.29 до 0.38mm. Цвят – камуфлаж зелено-черен. Научете повече за влакната Lazer на нашия FilStar Блог - Част 2
Монофилно влакно Lazer Pro Specialist Feeder
От 6,90 лв.
(с данък)
Японско влакно от най-висок клас, специално разработено за риболов с фидер! Притежава почти нулева разтегливост, за да индикира дори и най-слабите кълванета, като същевременно спомага за прецизното и бързо забождане на куката. Гладка повърхност, позволяваща постигането на далечно и точно замятане. Прецизно навито върху ролката за елиминиране на всякакво предварително усукване на линията. Забележително ниска памет, повишена здравина на възел, с висока устойчивост на абразия и UV лъчи. Налично на 150 метрови ролки в индивидуална прозрачна опаковка и с диаметър от 0.167 до 0.269mm. Цвят - тъмно кобалтово-кафяв. Научете повече за влакната Lazer на нашия FilStar Блог - Част 2
Монофилно влакно Lazer VICTORY Special Catfish
От 55,00 лв.
(с данък)
Още едно специализирано влакно с голям диаметър и сериозна здравина е Lazer VICTORY Special Catfish. То е особено подходящо за риболов на трофеен сом. Може да се използва като монофилен повод при Game Fishing с основно плетено влакно, като шок лидер, както и във всяка ситуация, в която ни е необходима много мощ. Налично на 600 метрови ролки в 2 размерa - 0,90 & 1,00мм. Цвят 'стоманено’ сиво.
Монофилно влакно Sufix Super 21
От 8,49 лв.
(с данък)
Една от основните характеристики на Sufix Super 21 е ниската разтегливост на влакното – средно само 21%, което го прави с около 40% по-малко разтегливо от масовите монофилни влакна. Освен това влакното е изключително издръжливо на опън, резки промени в посоката и възли. Здравината е постигната благодарение на дългите молекулярни връзки и устойчивостта, достигнати по време на специфичния процес Advanced Tempering Process. Максималната чувствителност, която влакното осигурява, позволява изключителен контрол върху примамката, като се усещат дори съвсем леките побутвания на рибите. Можете да прочетете всички статии за Sufix на нашия блог ТУК.
Монофилно влакно Sufix Advance
От 47,60 лв.
(с данък)
Sufix прави революция в производството на монофилни влакна, като комбинира HMPE молекули с найлон при производството на Sufix Advance. HMPE молекулите съставляват този материал, който се използва при направата на плетените супервлакна. Това прави Advance изключително абразоустойчиво и с невероятно малка разтегливост монофилно влакно, което същевременно е и много гъвкаво и чувствително – комбинация, която почти не е срещана при монофилните влакна. HMPE молекулите в комбинация с полиамидите създават издръжлив външен слой на влакното, който осигурява върховна защита. Влакното е перфектен избор за прецизна презентация и издръжливост без компромиси.
Монофилно влакно Lazer Fusion
От 7,50 лв.
(с данък)
Състезателен клас влакно, което е произведено в Япония по най-авангардни технологии. Невероятно здраво, с превъзходна устойчивост на възел, много меко и нежно, с постоянен диаметър по цялата си дължина. FUSION е с много добра устойчивост на абразия, има защита от UV лъчи, много трудно забележимо е във водата и е с много ниска памет. Съчетава всичко, от което се нуждае един риболовец в днешно време. Налично на 150 метрови ролки в индивидуална прозрачна опаковка и с диаметър от 0.107 до 0.36mm. Цвят - кристален. Научете повече за влакната Lazer на нашия FilStar Блог - Част 2
Монофилно влакно Pro Specialist Reel
От 6,50 лв.
(с данък)
Японско влакно с изключително високо качество, специално създадено за риболов с макара. Перфектно за риболов на плувка, както и за спинингов риболов. Изключителната му мекота и гъвкавост позволяват перфектно редене върху шпулата и избягване на заплитане. Изключително гладката му повърхност допринася за далечни и точни замятания. Прецизното паралелно навиване избягва всяко усукване на линията. Много здраво, както на опън, така и на възел и с висока устойчивост на износване и UV лъчи. Налично на 150 метрови ролки в индивидуална прозрачна опаковка и с диаметри от 0.147 до 0.36mm. Цвят – тревисто зелено.
Монофилно влакно Sinking Feeder Mono line
17,50 лв.
(с данък)
Reflo Sinking Feeder Mono е изключително здраво, но същевременно леко влакно и е идеално за всякакви видове риби, ловени с фидер. Различните диаметри позволяват да ловите от най-малките до големи и тежки екземпляри.
Монофилно влакно Lazer Specimen Carp 1200m
От 20,00 лв.
(с данък)
Меко и здраво влакно - идеално за борба с водните гиганти. Отлични якостни показатели на опън и на възел, позволяващи ни да се справим безпроблемно и с най-яростните пориви на дивия шаран. Цвят – кафяв, съобразен с любимите местообитания на шарана – невидимо върху дъното. Налично на ролки от 1200m с диаметри от 0.25 до 0.40mm. Опаковка - индивидуална прозрачна кутия.