Най-продавани

Гофрирано ламе Crystal Flash FilStar QX UV
От 1,40 лв.
(с данък)
Гофрирано ламе с UV цвят, на което при движение основният цвят проблясва в различни нюанси. Новите ултравиолетови ламета на FilStar са хит в спортния риболов и привличат по несравним начин както соленоводна, така и сладководна риба. Ултравиолетовото ламе е продукт, който се наложи като незаменим инструмент в морския риболов. Използван при изработката на чепарета, този UV продукт води до изключителни резултати в риболова много видове риба.
Воблер CountDown Elite
27,80 лв.
(с данък)
Независимо дали рибите се намират на определена дълбочина, на върховете на растителноста или на дъното, CountDown ще ви отведе последователно до тях. Изключителен баланс и бавна, rolling игра в стил Rapala. CountDown Elite разполага с балсово тяло, атрактивна окраска и VMC Black Nickel Plus d'information sur: https://www.achigan.net/en/tackle/3-lures-item-Countdown+Elite.html две VMC® 7554 тройки. Перфектен за различни видове, включително пъстърва, щука, костур и др.
Фидер Matrix Alloy Open Method Feeder
6,50 лв.
(с данък)
Matrix Alloy Open Method Feeder са серия фидер хранилки, с които може лесно и бързо да сменяте размера на използваната хранилка без да е необходимо да разваляте целия монтаж по време на риболов. Основни характеристики: Фидер хранилките се предлагат в различни големини според нуждите; Моделът притежава нова сменяема система; Директно инжектирана сплав, с която се постига добро разпределение на теглото; Дизайнът на модела позволява бързо и безпроблемно зареждане със стръв; Наблюдава се малко допълнително утежнение в предната част на хранилката, което допринася за достигане на по-голяма дистанция и прецизност; Повдигнат дизайн в предната част, за да не се допусне освобождаване на стръвта при удар; Тръбичките с ластик се предлагат отделно.
Конектор Powerstecker 50A
15,50 лв.
(с данък)
Двуполюсен конектор, позволяващ бързо и безопасно свързване и изключване на захранвания за електрически двигатели. Комплектът съдържа две опаковки, всяка от които съдържа един конектор и два броя клеми. Максимален ток - 50A Номинално напрежение - 600V Сечение на проводника - 13.3 mm2
Микро пелети FilStar Premium Carp Method Feeder Micro Pellets
От 4,80 лв.
(с данък)
Висококачествени микро пелети от линията FilStar Premium Carp, отличен избор за флат и инлайн метод фидер хранилки. Притежават силен и дълготраен аромат, който привлича рибите на хранителното петно. Подсилени със стимуланти и атрактанти, характерни за серията Premium Carp, които ускоряват метаболизма на шараните и възбуждат апетита им. Изключително лесни за приготвяне. За оптимален резултат комбинирайте с Pop Ups или Wafters за стръв от серията Premium Carp. Предлага се в расфасовки от 300 гр. в удобна кутия или от 800 гр. в плик.
Шапка Fox Beanie
25,50 лв.
(с данък)
Удобна шапка с фина плетка, перфектна за риболов и дейности на открито в хладно време. Моделът има дискретно лого Fox и се предлага в три оригинални цвята. Универсален размер 100% акрил
Въдица FilStar Premier River Tele Feeder Xtra Heavy
78,00 лв.
(с данък)
Premier River Tele Feeder Xtra Heavy е телескопична фидер въдица, отличаваща се с изключителна мощ и същевременно с компактен транспортен размер - 1.02 м. Способна е да изхвърли тежест до 150гр, така че може да заредите хранилката с достатъчно захранка. Отличен избор за тези, които търсят надеждна въдица за фидер риболов при тежки условия в бързо течащи реки. В бланката е заложена Reinfoced Carbon Fibre технология, като тя се състои от седем секции, а в комплекта има включени и три фидер върха с различна акция. Оборудвана е с висококачествени SIC водачи, лек макародържач, клипс за кука, дръжка с корково покритие и метална тапа с гумирана основа.
Макара FilStar Premier 5G RD
От 41,30 лв.
(с данък)
Петата генерация на FilStar Premier RD предлага високо качество и безупречен външен вид. Олекотен графитен корпус, 4 + 1 лагера, прецизен заден аванс, "анти-ривърс", олекотена метална шпула, резервна графитна шпула, антиусукваща ролка, балансиран ротор и ергономична дръжка. Вместимост на шпулата FilStar Premier 5G RD 510 - 0.18/215, 0.20/175, 0.25/110; FilStar Premier 5G RD 550 - 0.35/275, 0.40/210, 0.50/135; FilStar Premier 5G RD 560 - 0.45/195, 0.50/155, 0.60/110.