Очила

Дисплей Costa 12 чифта очила
0,01 лв.
(с данък)
Продуктът се предлага само за търговци с риболовен магазин. Голям и модерен дисплей за 12 чифта слънчеви очила Costa. Моделът е снабден с вратичка с ключ и две странични огледала в горната част на дисплея.
Очила Costa Bimini - Shiny Vintage Tortoise/Blue Mirror 580G
453,00 лв.
(с данък)
С очилата на Costa вие си осигурявате несравним комфорт и безапелационно качество на образа, който виждате през лещите. Всички използвани материали са от най-висок клас, а отделните компоненти са сглобени ръчно. Costa осигурява и 100% защита от UV лъчите, затова можете да бъдете сигурни, че очите ви са в най-добрите ръце! Името на модела е вдъхновено от един от най-известните бахамски острови - Bimini. Характеристики: - Включва твърд калъф за съхранение на очилата; - 100% блокиране на UV лъчите за максимална защита; - 100% поляризацията премахва отблясъците и редуцира напрежението в очите; - Стъклени лещи, които осигуряват максимално чист образ и са устойчиви на надраскване; - Ръчно сглобени с отлично качество; - Цвят на стъклото Blue Mirror е изключително подходящ при носене на очилата в открити води, когато сте обградени само от вода.; - Използвана е специална патентована технология 580, предлагаща лещи, през които се наблюдава възможно най-кристалната картина.
Очила Costa Ferg XL - Matte Black, Blue Mirror 580P
492,00 лв.
(с данък)
Costa винаги са си поставяли за цел да предложат най-добрите иновации по отношение на времето прекарвано на вода. Очила Costa Ferg XL носят името на основателя на марката, Ray Ferguson, и са пълно въплъщение на желанието на Costa да предложи най-доброто. Моделът притежава малки сенници в горната и страничната част на двете стъкла, вградена Hydrolite® конструкция, регулируеми подложки за нос и поляризирани лещи 580® за подобряване на цветовете. Този легендарен дизайн се предлага в 5% по-голяма форма, така че да осигури максимален комфорт за всеки. The Ferg - сега и винаги, нищо друго освен най-доброто. С очилата на Costa вие си осигурявате несравним комфорт и безапелационно качество на образа, който виждате през лещите. Всички използвани материали са от най-висок клас, а отделните компоненти са сглобени ръчно. Costa осигурява и 100% защита от UV лъчите, затова можете да бъдете сигурни, че очите ви са в най-добрите ръце! Основни характеристики: Включва твърд калъф за съхранение на очилата и кърпичка за почистване; 100% блокиране на UV лъчите за максимална защита; 100% поляризацията премахва отблясъците и редуцира напрежението в очите; Пластмасови лещи, които са много леки и устойчиви на удар и издраскване; Ръчно сглобени с отлично качество; Blue Mirror лещи, които са подходящи за риболов в открито море; Използвана е специална патентована технология 580, предлагаща лещи, през които се наблюдава възможно най-кристалната картина.
Очила Costa Cape - Matte Black Ultra, Sunrise Silver Mirror
379,60 лв.
(с данък)
С очилата на Costa вие си осигурявате несравним комфорт и безапелационно качество на образа, който виждате през лещите. Всички използвани материали са от най-висок клас, а отделните компоненти са сглобени ръчно. Costa осигурява и 100% защита от UV лъчите, затова можете да бъдете сигурни, че очите ви са в най-добрите ръце! Моделът Cape е създаден с концепция вдъхновена от крайбрежния риболов. Costa Cape разполагат с Hydrolite® елементи около носа и по дръжките, също така имат вентилационни отвори за контрол на влагата и топлината. Очила с безкомпромисно качество, които ще направят престоят ви по крайбрежните носове в истински удоволствие. Характеристики: - 100% блокиране на UV лъчите за максимална защита; - 100% поляризацията премахва отблясъците и редуцира напрежението в очите; - Сглобени ръчно с най-висококачествените материали. - Използвана е специална патентована технология 580, предлагаща лещи, през които се наблюдава възможно най-кристалната картина; - Твърд калъф.
Очила Costa Switchfoot Ocearch, Matte Black, Gray Mirror 580P
345,00 лв.
(с данък)
Модел Costa OCEARCH® Switchfoot ви предлага стил без да е нужно да правите компромиси с функционалността по отношение на избора на слънчеви очила. Подходящи са за горещите летни дни на сушата или по време на някое водно приключение. Моделът предлага 100% UV защита, поляризирани лещи и Hydrolite® подложки за носа. Costa OCEARCH® Switchfoot е част от сериата Costa очила OCEARCH®, която е посветена на мисията на OCEARCH® за предпазване на акулите, които помагат за поддържане баланса на океанската екосистема. Колекция OCEARCH® подпомага финансирането на експедиции, които събират важна информация относно акулите и тяхното съхранение. Характеристики: Включва твърд калъф за съхранение на очилата; 100% блокиране на UV лъчите за максимална защита; 100% поляризацията премахва отблясъците и редуцира напрежението в очите; Ръчно сглобени с отлично качество; Пластмасови лещи, които са много леки и устойчиви на удар и издраскване; Gray Mirror, което е подходящо за ежедневна употреба; Използвана е специална патентована технология 580, предлагаща лещи, през които се наблюдава възможно най-кристалната картина.
Очила Shimano Aero
166,00 лв.
(с данък)
Практични слънчевите очила, които имат два комплекта сменяеми сиви и жълти поляризирани лещи. Shimano Aero се отличават с гланцова черна рамка и гумирани антиалергични и противоплъзгащи се участъци в областта на носа и по дръжките.