Атрактант DB Premium Liquid Carp Food
От 28,90 лв.
(с данък)
Атрактант DB Premium Liquid Carp Food е качествен течен атрактант с богато съдържание на аминокиселини, натурални съставки и протеини. Той е идеален за целогодишна употреба при добавяне в минерални смеси или за овлажняване на бойлита и пелети. Препоръчителна доза за добавка към водата, с която ще овлажнявате 1 кг. бойлита или подхранваща смес е 50мл.
Захранка Method Mix 2kg
18,60 лв.
(с данък)
Method Mix е изключително ефективна захранка за риболов на шаран и други големи видове риби. Разработена по специална рецепта, базирана на рибно брашно и пелети, тя е с високо хранително съдържание и лепкава текстура за лесно оформяне върху фидер.
Hydrated Blood worms fresh - морски червеи
6,90 лв.
(с данък)
Продуктите от Fresh серията на Dynabait са скрит коз при риболов, когато стръвта ви е свършила, а няма от къде наблизо да си набавите. Уникалната технология, посредством която е обработена стръвта, позволява запазването на всичките ѝ качества без да бъде третирана с добавки, оцветители и овкусители. Стръвта се запазва свежа и готова за поставяне на куката без никакви допълнителни манипулации.
Захранка Sonu Super Feeder Dark Groundbait
27,30 лв.
(с данък)
Изключително ефективна и лесна за смесване подхранка, съчетаваща качествата на традиционните подхранки с последните тенденции в риболова. Sonu Super Feeder може да се използва направо от пакета и е перфектен за риболов на шаранови риби. Разработена е за риболов в чисти или плитки води, в които рибата няма да се привлече от светли на цвят подхранки. Начин на употреба: Съдържанието на един пакет от 2кг. се изсипва в подходящ съд за смесване, добавя един литър вода и се разбърква добре, оставя се за 30 минути да почине и след това може да се прекара през сито, за да се осигури равномерна консистенция.
Готова смес за фидер FilStar - GOLD
4,35 лв.
(с данък)
Предлага се в опаковки по 0.800 кг. Неустоимата за всички шаранови риби готова смес за фидер FilStar, сега с нов златист цвят. Богата на високохранителни съставки и с отлична консистенция, задържа се отлично на фидера и привлича трофейните риби към вашата стръв.
Плуващи топчета Sonu Mixed Method Pop Ups
16,40 лв.
(с данък)
Sonu Mixed Method Pop Ups са плуващи топчета с популярни вкусове и цветове, които ще направят риболова ви по-ефективен. Pop Ups могат да се използват при method feeder, да се поставят върху повода или да участват при zig rig монтаж. Плуващите топчета подобряват баланса и презентацията на куката, а също така увеличават видимостта и привличат повече риби. Всяка опаковка Mixed Method Pop Ups съдържа микс от топчета с диаметър 8 и 10мм, което ви позволява да избирате подходящ размер за различни риболовни ситуации.
Ароматизатор CZ Aroma Additive
4,20 лв.
(с данък)
Ароматизатор Carp Zoom Aroma Additive е високо качество ароматизатор, който не само ще придаде неустоима миризма на използваната стръв, но и ще подобри нейния вкус. Изработен е от отлично качество съставки, което допълнително увеличава шанса за хващане на желаната риба. Много лесен за смесване и с отличителен цвят.
Плуващи пелети Sonu BANDUM Wafter
16,50 лв.
(с данък)
Новите плуващи пелети Sonu BAND'UM Wafters имат цилиндрична форма и са леко вдлъбнати по дължина, което ги прави перфектни за привързване с лента за пелети или силиконов ринг. BAND'UM подобряват балансът и презентацията на куката, в следствие се повишава и ефективността. Продуктът се отличава с атрактивни цветове и примамливи аромати.
Топчета Dynamite bojli Mulberry Plum Hi-Attract
От 24,50 лв.
(с данък)
Изключително атрактивни топчета с интензивен плодов аромат, които са много ефикасни при риболов на шаранови риби. Dynamite bojli Mulberry Plum Hi-Attract съдържат ядки исемена и се отличават се с уникален виолетов цвят.