Ролер за щека COMPETITION PRO XL FLAT ROLLER
261,80 лв.
(с данък)
Ролерът за щека Competition Pro XL Flat Roller осигурява изключителна стабилност и надеждност. Размери: -Височина - 57см -Ширина - 71см -Максимална височина - 93см Основни характеристики: -Ролерни лагери; -Самозаключващи се телескопични крака; -Фиксирани вертикални ролки; -Lay Flat Design.
Конус Deep Water Pulla Bung
12,08 лв.
15,50 лв. -3,42 лв.
(с данък)
Изработен от лека пластмаса, Pulla Bung позволява на риболовеца да издърпа ластика по-силно след като разкачи топ сета. Предимството в случая е, че имате възможност да използвате по-тънки ластици за дребни риби, но и да ги затегнете достатъчно, ако се закачи някоя едра риба.
Ролер за щека Pro V-Roller
175,00 лв.
(с данък)
Оригиналният „V" образен ролер на Preston Innovations е най-продаваният модел във Великобритания, а неговият наследник по всичко изглегжда, че ще запази същия възходящ пазарен тренд. Монтиран е върху триножник, наподобяващ тези използвани в производството на телевизионни камери. Това го прави изключително лек и същевременно здрав. Притежава множество възможности за регулиране на височината, а ъгълът на краката може да бъде промеян за максимална стабилност върху всякакьв крайбрежен терен. Има също така и настройка на височината на самия ролер. Това осигурява допьлнителна височина и гъвкавост дори при позициониране върху много стръмни брегове. Краката разполагат със заключващ позицията механизъм, който се активира само с едно натискане на клипса, като по този начин се гарантира безотказно регулиране на положението на ролера дори и в много студено време и сурови атмосферни условия. Традиционните „V" образни ролери могат да предизвикат завъртане на щеката, когато ролерът е разположен под лек наклон. При новия модел на Preston Innovations този проблем е разрешен посредством добавяне на хоризонтален ролер между двата странични.
Конус + кука Mega Stora Bung
7,65 лв.
9,00 лв. -1,35 лв.
(с данък)
Mega Stora Bung е проектиран за използване с кухи ластици или плътни здрави ластици. Снабден е с голяма совалка, която ви позволява да нагласяте ластиците като просто отстраните конуса и развиете или навиете ластика на совалката. Произведен от лека пластмаса, конусът Mega Stora Bung може лесно да бъде изрязан, като се следват разделителните линии около конусната част, за да пасва на повечето модели.
Прикачно 3D-R EVA 6 kit Roost Bar
43,00 лв.
(с данък)
Прикачно гребен, което осигурява опора за шест щеки. Характеристики: - EVA пяна с гнезда в шестоъгълна форма; - Разполага с 3D-R копче за бързо освобождаване от конектора; - Множество опции за монтаж; - Може да се използва за top комплекти или резервни секции; - Подходящо за кръгли крака с диаметър 25 мм, 30 мм и 36 мм; - Дължина 36см.
Стопери за ролер Preston
25,48 лв.
36,40 лв. -10,92 лв.
(с данък)
Интелигентно проектирани стопери за ролер, които решават проблема с изскачането на щеката от V-ролера, водещ до счупени секции. Просто закрепете стопера за края на всеки ролер, създавайки бариера за щеката. Съвместими са с всички V-ролери на Preston.