Ръкавици

Ръкавици Rage Thermal Camo Gloves
49,00 лв.
(с данък)
Ръкавици Rage Thermal Camo Gloves са висококачествени ръкавици от марката Fox Rage, които се отличават със своя стилен дизайн и мобилност на пръстите с възможност за използване на мобилен телефон. Основни характеристики: Висококачествена изработка; Отличен избор за студените зимни месеци; Може да използвате свободно своя телефон докато сте с ръкавици; Rage Camo дизайн; 100% полиестер.
Неопренови ръкавици FilStar FG005
19,30 лв.
(с данък)
Неопренови ръкавици FilStar FG005 се отличават с дебелина на неопрена 3 mm. В областта на китката има лента, с която може да пристегнете ръкавицата, за да стои удобна и стегната на ръката. От вътрешната страна ръкавиците са със сиво на цвят покритие, което спомага за по-голяма чувствителност при носене и минимизиране на хлъзгането при държане на предмети.
Ръкавици за кастинг Shimano Ocea GL-255S
100,80 лв.
(с данък)
Удобни ръкавици за кастинг, изработени от бързосъхнеща, еластична материя. Снабдени са с допълнителна защита от слънце, дълги маншети, противоплъзгащ захват и подсилени части, съобразени офшорния стил на кастинг.
Неопренови ръкавици FilStar FG001
16,10 лв.
(с данък)
Неопренови ръкавици с възможност за откриване на три пръста. Дланите са гумирани за по-голямо удобство при използване. Притежават светлоотразителен елемент, ширината на китките се регулира с велкро лента с логото на FilStar. Ръкавиците се предлагат в размери L, XL и XXL.
Ръкавици Spomb Pro Casting Gloves
39,20 лв.
(с данък)
Ръкавици със специален дизайн, който предпазва пръстите и дланите. Осигуряват противохлъзгащ захват за въдицата, особено когато се ползват влажни spod миксове, благодарение на силиконовите елементи в участъка на дланите и между палеца и показалеца. Показалецът е допълнително подсилен с кожа. Пристягат се лесно към китката с помощта на велкро лента.
Ръкавици Fox Camo Thermal Gloves
48,90 лв.
(с данък)
Топли и удобни ръкавици от FOX в камуфлажен цвят, които осигуряват нужния комфорт по време на риболов и при необходимост позволяват работа със смарт телефон. Моделът притежава регулируеми ленти с велкро за корекция ширината на ръкавицата при китката, противохлъзгащ се силиконов принт, подплата от микро полар с мембрана и материал, които отблъскват вятъра и предлагат устойчивост на влага.
Неопренови ръкавици FilStar FG002
17,90 лв.
(с данък)
Неопренови зелени ръкавици с гумирани длани. Дебелината на неопрена е 3 мм. Имат възможност за откриване на три пръста. Ширината на китките се регулира с ластична велкро лента. Върху тях е отпечатано светлоотразителното лого на FilStar. Ръкавиците се предлагат в размери L, XL и XXL.
Ръкавици CZ Predator-Z Oplus Kevlar Gloves
17,30 лв.
(с данък)
Стилни и практични ръкавици, които ще ви осигурят нужната защита и комфорт по време на риболов. Областта на дланта е с покритие, което да минимизира хлъзгането. Стабилното прикрепяне към ръцете става с помощта на велкро лента в областта на китките.
Ръкавици Rage Gloves NTL013
38,10 лв.
(с данък)
С Rage ръкавиците на Fox можете да бъдете сигурни, че рибата няма да се изплъзне от ръцете Ви! Ръкавиците са идеални за риболов на сом и костур, спестяват Ви и неприятните убождания от шиповете на хищните риби, като например щука и бяла риба. Популярни са също така и като casting ръкавици. Изработени са от 40% полиестер, 25% найлон, 25% полиуретан, 5% еластан и 5% други влакна. Снабдени са с велкро лепенка за регулиране на ширината.