Топчета и гранули

Плуващи пелети The Crave Wafter Dumbells
13,20 лв.
(с данък)
Нова формула плуващи пелети - дъмбели за риболов, която се явява допълнение към серията топчета на Terry Hearn. Продуктът е от 2019 година и се предлага като 15mm дъмбели със същите основни съставки като останалите продукти от серията The Crave на Terry Hearn. Дъмбелите имат същия цвят и аромат като топчетата от серията The Crave. Отличават се с бавното разграждане на водоразтворимите атрактанти, които привличат рибата. *Посоченото тегло на продукта е ориентировъчно.
Топчета CarpTech
17,80 лв.
(с данък)
Серия топчета Dynamite Baits CarpTech, която е доказала безспорния си успех при риболов на шаран. Серията включва голямо разнообразие от утвърдени аромати и цветове, които гарантирано привличат рибата. Топчетата представляват един сладък на вкус микс с добавени аромати, като имат плътна структура и веднъж попаднали във водата започват да отделят своя аромат. Продуктът е с вече доказал се успех във Великобритания и на други места в Европа.
Плуващи пелети Speedys Washters
10,80 лв.
(с данък)
Speedy’s Washter Hookbaits е атрактивна гама от плуващи пелети за мачов риболов, разработени съвместно с прочутия риболовен състезател Nick Speed. Предлагат се в три различни цвята и три размера, за да покрият всеки сценарий по време на сесия. Чудесни са за риболов на фидер, бомбарда, ваглер и дори за pole риболов. Примамките имат добавен уникален аромат, а във всяка опаковка ще откриете тубичка с течен атрактант. Много устойчиви и с висока попиваща способност, те могат да бъдат използвани с клинове, винтчета, рингове и на косъм.
Пелети DB Durable Hook Pellet Sea - 8mm
12,00 лв.
(с данък)
Иновативни пелети с доказани аромати, произведени по технология разработена от Dynamite. Durable Hook Pellet се поставят лесно на куката и са перфектни за кастинг. В продуктът са вложени висококачествени, водоразтворими атрактанти.
Плуващи топчета CZ Pop Up
6,00 лв.
(с данък)
Нови и още по-привлекателни протеинови топчета от Carp Zoom, с нова формула гарантираща по-добра плавателност и запазване на аромата и вкуса за дълго време. Благодарение на различните цветове и аромати, могат да бъдат използвани еднакво успешно през всеки сезон.
Пелети DB Monster Tiger Nut Red Amo Dumbells
29,50 лв.
(с данък)
Monster Tiger Nut Red Amo Dumbells са пелети (дъмбели) с отличителен плодов аромат, който успешно привлича големите риби. Основни съставки: Специален плодов аромат; Брашно от тигрови ядки; Мляко от тигрови ядки; Ванилов аромат; Атрактанти, които привличат рибата през цялата година
Протеинови топчета FilStar Premium Carp - Hot Fish
27,90 лв.
(с данък)
Протеинови топчета от серията Premium Carp на Filstar, притежават стимуланти и атрактанти, които ги правят лесно откриваеми и желани от трофейните екземпляри. Топчетата Hot Fish са разработени за комерсиални водоеми, където има засилено присъствие на риболовци. В състава си имат високо съдържание рибни брашна, крил, Robin Red, млечни протеини, зърнени култури, натурални подправки с лютив привкус. Съдържат растителни и животински мазнини, захари, витамини и минерали, стимуланти на апетита, а също и специална комбинация от амино профил. Перфектният баланс на използваните съставки спомага за лесното усвояване на храната без да засища рибата, като я кара да се завръща отново и отново на хранителното петно. Протеиновите топчета от серията Premium Carp ви осигуряват предимство и успех в риболова. *Внимание: Да се съхраняват на хладно място, защитено от пряка слънчева светлина. Не са за човешка консумация!
Пелети DB Monster Tiger Nut Pellets
15,80 лв.
(с данък)
Dynamite Baits пелети от серията Monster Tiger Nut, които са доказали своята висока ефективност при риболов на големи шарани. Отличават се със своя сладък аромат на орехи, който без съмнение привлича шарана. Подходящи са за употреба с PVA продукти, Spomb, а също и като добавка към миксове.
Пелети CZ Feeding Halibut Pellet
От 9,20 лв.
(с данък)
Доказано успешни пелети, разработени за интензивно захранване или за употреба като стръв. Притежава високи хранителни стойности, богати на разтворими рибни протеини, витамини и минерали. Отличен избор са за топлите периоди, когато рибите се хранят активно. Идеални са за шаран, сом и мряна.
Топчета DB Big Fish Sweet Tiger - Corn Boilies
119,00 лв.
(с данък)
Big Fish Sweet Tiger & Corn Boilies са ново допълнение за 2021 година към гамата от топчета на Dynamite Baits - Big Fish. Новата серия се основава на изключително популярния атрактант Sweet Tiger с добавен акцент царевица. Това са топчета на базата на птичи храни, които имат сладък и кремообразен вкус с нотка на ананас.
Топчета CZ Act-X Boilies
От 11,20 лв.
(с данък)
Висококачествени бойлита в различни размери, които да отговорят на всякакви нужди. Направени са от внимателно подбрани съставки, съдържащи идеален микс от протеини, мазнини и аромати, които да примамят шараните към желаното място.