Фидери

Фидер Cage Feeder Tunnel/River
От 4,90 лв.
(с данък)
Хранилките от марката AS Feeders са ръчно изработени фидери от висококачествена перфорирана стоманена мрежа. Компактният дизайн гарантира отлични аеродинамични качества на хранилката при замятане. Фидерите са с висококачествено прахово покритие в черен цвят. Дават много добри резултати при използване в бързотечащи води.
Термо шлаух Matrix Cage coats
5,90 лв.
(с данък)
Cage Coat представлява свиваща се около фидера тръба, когато той бъде потопен с нея в гореща вода. Създадени са за фидери тип Horizon Feeders и се свиват до 3 см в диаметър. След като се застопорят, редуцират количеството захранка, което изпада от фидера, докато потъва.
Фидер Matrix Domed Cage Feeder
5,60 лв.
(с данък)
Фидер хранилката Matrix Domed Cage може лесно да бъде заредена с една ръка. Отличава се с куполната си горна част, спомагаща за побирането на повече захранка, която в последствие се освобождава безпроблемно при достигане на дъното. Фидерът разполага с бърза връзка и вирбел, които редуцират заплитанията и спомагат за точното замятане.
Matrix Method форма за фидер
10,90 лв.
(с данък)
Fox Matrix Method форма за фидер може да се използва с Method фидерите от серия Matrix. Отличава се със своя дълбок дизайн, който позволява да се зареди с повече стръв. Изработена е от мек материал, който спомага за освобождаването на хранилката.