Шарански пръчки

Въдица Tribal TX-1A
168,00 лв.
(с данък)
Tribal TX-1A е шаранска пръчка с тънка карбонова бланка, която има перфектна крива на огъване и голям запас от здравина. Въдицата се отличава с чувствителен връх, така че може да усетите всяко слабо ухапване, а също и перфектен кастинг на големи разстояния. Tribal TX-1A е оборудвана с Shimano SS Hardlite водачи, Shimano DPS макародържач (Carp & Big Pit макари) и удобна каучукова дръжка.
Въдица Tribal TX-1A - 3pcs
194,60 лв.
(с данък)
Tribal TX-1A е шаранска пръчка с тънка карбонова бланка, която има перфектна крива на огъване и голям запас от здравина. Въдицата се отличава с чувствителен връх, така че може да усетите всяко слабо ухапване, а също и перфектен кастинг на големи разстояния. Tribal TX-1A е оборудвана с Shimano SS Hardlite водачи, Shimano DPS макародържач (Carp & Big Pit макари) и удобна каучукова дръжка.
Въдица TX-A Spod
218,00 лв.
(с данък)
TX-A Spod е шаранска въдица в тежка категория, която ще изпрати най-големите ракети за захранка до най-далечните дистанции. Тънката карбонова бланка с тест акция 5lb и long casting водачите, гарантират че заредените Spod ракети и тежките монтажи ще бъдат доставени до желаното място. Въдицата има елегантен външен и е снабдена с Shimano DPS макародържач и дръжка с каучуково покритие.
Въдица Tribal TX-1A Intensity
От 211,40 лв.
(с данък)
Моделите Intensity от серията Tribal TX-1A се справят с най-тежките шарани и могат да замятат SPOD ракети на впечатляващи дистанции. Въдиците притежават карбонова бланка, която има перфектна крива на огъване и голям запас от здравина. Tribal TX-1A Intensity е оборудвана с Shimano SS Hardlite водачи, Shimano DPS макародържач (Carp & Big Pit макари) и удобна каучукова дръжка.
Въдица Faith Slender Carp
91,40 лв.
(с данък)
Faith Slender Carp e чудесна въдица за шарански риболов с ниско тегло и здрава параболична бланка. Моделът е снабден с DPS макародържач, SIC водачи и има стилен външен вид. Параболичната карбонова бланка е способна да се справи и с най-големите шарани.
Шаранска въдица Tribal TX-1
От 180,60 лв.
(с данък)
Пръчката е изработена от XT40 карбон и е оборудвана със Shimano hardlite водачи, като първият водач на модел TX112350 е 50 мм. Други характеристики на пръчката са DPS макародържач и EVA дръжка. Моделът е специално разработен в Англия, за да задоволи нуждите на любителите на шарански риболов и вече има много привърженици в Европа.
Въдица Tribal TX 7
558,00 лв.
(с данък)
TX 7 е най-мощният представител за 2020 година на серията Tribal. Той е създаден да се справи с най-големите екземпляри, които обитават и най-дълбоките водоеми. Бланките съдържат HPC250 + Biofibre за максимална издръжливост. Водачите са от изключителна важност за мощните пръчки, но много често здравината върви ръка за тъка с теглото. В случая са използвани циркониеви Kigan водачи от неръждаема стомана, които осигуряват несравнима мощ без да утежняват излишно въдицата. Дизайнът е завършен с Fuji DPS макародържач и EVA дръжка, в които можете да бъдете сигурни и откъм качество. В заключение, серията TX 7 е предназначена за големи риби в големи водоеми.
Въдица FilStar Minima Carp
От 128,00 лв.
(с данък)
FilStar Minima Carp е карбонова шаранска пръчка от две части със заложени висококачествени материали и прецизна изработка. Предлагаме ви избор между три различни дължини и две акции. Моделът е окомплектован с EVA дръжка, а бланката над макародържача е подсилена за допълнителна здравина и сигурност. Специфична характеристика на FilStar Minima Carp са водачите - Slim Line Guides, които всички, с изключение на върховия водач, са без керамичен елемент. Водачи Slim Line Guides се отличават със своето по-ниско тегло в сравнение със стандартните водачи с керамичен ринг. Притежават отлична чувствителност и имат цялостно покритие за оптимална устойчивост на корозия. Изборът на по-голям вътрешен диаметър на ринга добринася за по-плавното преминаване на влакното.FilStar Minima Carp е карбонова шаранска пръчка от две части със заложени висококачествени материали и прецизна изработка. Предлагаме ви избор между три различни дължини и две акции. Моделът е окомплектован с EVA дръжка, а бланката над макародържача е подсилена за допълнителна здравина и сигурност. Специфична характеристика на FilStar Minima Carp са водачите - Slim Line Guides, които всички, с изключение на върховия водач, са без керамичен елемент. Водачи Slim Line Guides се отличават със своето по-ниско тегло в сравнение със стандартните водачи с керамичен ринг. Притежават отлична чувствителност и имат цялостно покритие за оптимална устойчивост на корозия. Изборът на по-голям вътрешен диаметър на ринга добринася за по-плавното преминаване на влакното.
Шаранска въдица FilStar Tele Carp Specialist
79,60 лв.
(с данък)
Телескопична шаранска пръчка, изработена от висококачествени карбонови модули. Двойна EVA дръжка и усилени SIC водачи красят мощната бланка.Телескопична шаранска пръчка, изработена от висококачествени карбонови модули. Двойна EVA дръжка и усилени SIC водачи красят мощната бланка.