Шарански стойки

Стойка Ranger Mk2
665,55 лв.
783,00 лв. -117,45 лв.
(с данък)
Mk2 вариантът на известната Fox Ranger стойка се отличава с усъвършенстван дизайн и подобрени характеристики. Предлага се в два варианта: за три и за две въдици. Отличителни характеристики: - Подобрен заключващ механизъм – няма нужда краката да бъдат развъртани до край, за да се промени ъгъла. - По-здрави крака. - 6 ъгъла на завъртане на краката. - По-дълги крака – 40, 45 и 120 см. - 4 позиции за закачане на карабинер. - Подсилени части. - Всички дребни части са с месингово покритие, за да се избегне окисляване. - Удобен калъф за транспортиране с високоустийчив цип и допълнителен джоб. - Подходяща за всякакви терени. - Има възможност краката да бъдат изместени в средата, като по този начин стойката се превърне в 4-краков трипод.
Шаранска стойка Horizon Dual Pod 3 rod
324,70 лв.
382,00 лв. -57,30 лв.
(с данък)
Стойката HorizonDual 3 rod е нова и подобрена версия на класическата Fox Horizon Pod. Отличителните ú характеристики са следните: - Четири ъгъла за позициониране на краката, позволяващи върховете на пръчките да сочат към небето за далечни замятания: - 2 точки за закачане на карабинери: - Стандартни дължини на краката 33см и 25см: - Подсилени части: - Всички дребни части са с месингово покритие, за да се избегне окисляване: - Удобен калъф за транспортиране, включващ и отделение за допълнителни допълнителни XL крака.
Регулируем клипс за въдици Fox Black Label Adjustable Rod Clip
18,60 лв.
(с данък)
Fox Black Label Adjustable Rod Clip представлява комплект от два броя регулируеми клипсове за въдица, с които може да държите линията между сигнализатора и обтегача опъната. Моделът е универсален, което го прави подходящ за всякакви въдици, като черните клипсове са сменяеми. Препоръчително е да се уверите, че бланката на пръчката е чиста преди да прикачите клипса. Основно предимство при използване на подобни регулируеми клипсове е възможността за увеличаване на ъгъла на линията, което несъмнено ще подобри визуалната индикация. Притежава регулируем накрайник за опъване, което позволява да се използва дори с монофилни и плетени влакна с малък диаметър.
Кoлче Fox Black Label QR Power Point Bankstick
69,00 лв.
(с данък)
Кoлче от линията Fox Black Label, снабдено с Quick Release мехнизъм, здрав свредлен връх и Power Point T-Bar планка за бързо фиксиране в терена. Храктеристики: Quick Release система (QR) с вложка, позволяваща прикрепянето на аларми, бъзбарове и глави, чрез едно леко завъртане на резбован фитинг. Лесно преминаване от еденичен към двоен или троен бъзбар. Quick Release вложка, която може да бъде използвана с всички аксесоари със стандартна резба. Резбован отвън фитинг, който с едно късо завъртане освобождава Quick Release вложката. Колчето има конструкция от черен анодизиран алуминий с диаметър от 16 mm. Power Point T-Bar планка, която се съхранява във вътрешността на колчето и не може да се загуби при транспорт. Свредленият връх се завинтва лесно в терена с помощта на T-bar планката, като не е необходимо да се използва голям натиск. Quick Release системата позволява перфектно фиксиране на аксесоарите, без да е неоходима употребата на обичайните гумени уплътнения. Колчетата от тази серия са със специално намален размер и подобрен Cam-Lok механизъм за сигурно фиксиране по дължина, с което е постигнат по-добър външен вид и представяне по време на риболов.
Ограничител Carp Spirit Snag Ears
24,50 лв.
(с данък)
Универсален ограничител за шаранска стойка, съвместим със всички видове бъзер барове и сигнализатори. Ултра леко тяло от алуминий, захващащо се зад сигнализатора и предпазващо въдиците от падане при страничен удар или натиск. Матов черен цвят, редуциращ отблясъците и меко покритие при зоните на допир с въдиците, предотвратяващо надраскване и повреди.
Стойка Ranger Fox MK2 Camo Pod
От 880,60 лв.
1036,00 лв. -155,40 лв.
(с данък)
Стойка Ranger MK2 Pod в цвят Camo е версия на популярната стойка за шарански пръчки Ranger MK2 rod pod. Предлага се във варианти за три и четири пръчки. Отличава се със следните характеристики: Краката може да бъдат изместени в средата, като по този начин стойката се превърне в 4-краков трипод; Подобрен заключващ механизъм няма нужда краката да бъдат развъртани до край, за да се промени ъгъла; 6 ъгъла на завъртане на краката, която ги прави много по-гъвкави от тези на предните модели; Стойката е снабдена с 2 x 40 cm, 2 x 45 cm и 2 x 120 cm крака; 4 позиции за закачане на карабинер; Всички дребни части са с месингово покритие, за да се избегне окисляване; Доставя се с чанта за носене, която има цип по цялата дължина и голям преден джоб за съхранение на принадлежности; Перфектна стойка за всякакъв вид терени и места; Минимална дължина: 88 cm; Максимална дължина: 160 cm.
Бърза връзка с чупещо рамо Fox Black Label QR Angle Аdaptor
46,90 лв.
(с данък)
Серията продукти Fox Black Label е преработена и подобрена през 2020 година. Съществената промяна се състои във включването на новия механизъм Quick Release QR, с който смяната на сигнализатори, бъз барове се извършва без никакви усилия. Fox Black Label QR Angle Аdaptor представлява бърза връзка с чупещо рамо, която може да използвате с разнообразни риболовни принадлежности - колче, сигнализатор и други.