Шарански стойки

Шаранска стойка Horizon Duо Pod 4 rod
350,20 лв.
412,00 лв. -61,80 лв.
(с данък)
Новата Horizon Duo стойка комбинира някои от най-добрите характеристики на своите предшественици. Сред качествата ú са: - Двойна ос за допълнителна стабилност; - Четири ъгъла за позициониране на краката, позволяващи върховете на пръчките да сочат нагоре за далечни замятания; - 2 карабинерни точки за придържане на въдицата; - Стандартни дължини на краката 33см и 25см; - Всички дребни части са с месингово покритие, за да се избегне окисляване; - Удобен калъф за транспортиране, включващ и отделения за допълнителни аксесоари.
Стойка Ranger Mk2
665,55 лв.
783,00 лв. -117,45 лв.
(с данък)
Mk2 вариантът на известната Fox Ranger стойка се отличава с усъвършенстван дизайн и подобрени характеристики. Предлага се в два варианта: за три и за две въдици. Отличителни характеристики: - Подобрен заключващ механизъм – няма нужда краката да бъдат развъртани до край, за да се промени ъгъла. - По-здрави крака. - 6 ъгъла на завъртане на краката. - По-дълги крака – 40, 45 и 120 см. - 4 позиции за закачане на карабинер. - Подсилени части. - Всички дребни части са с месингово покритие, за да се избегне окисляване. - Удобен калъф за транспортиране с високоустийчив цип и допълнителен джоб. - Подходяща за всякакви терени. - Има възможност краката да бъдат изместени в средата, като по този начин стойката се превърне в 4-краков трипод.
Колче за дистанция Fox Marker Sticks
26,00 лв.
(с данък)
Fox Marker Sticks са черни, анодизирани алуминиеви колчета за дистанция. Притежават ясно видима зона в горната част на колчето, която е снабдена с Beta Light слот. Това са висококачествени колчета за измерване на дистанция, с които си гарантирате максимална точност и прецизност при риболов от брега.
Глава за шар.стойка Raven заключваща
8,00 лв.
(с данък)
Солидна глава за колче, която предотвратява възможността за изместване на въдицата. Гумената захващаща система на главата държи въдицата ви винаги здраво прикрепена към основата. В същото време, когато изваждате въдицата, главата лесно се разхлабва. Подходяща е за всички видове пръчки с диаметър на дръжката от между 10 и 35 милиметра.
Адаптор Korum Speed Fit Adaptor
От 20,50 лв.
(с данък)
Speed Fit Adaptor предлага перфектно решение за бързо прикачане на сигнализатор, опора за въдица или бъзбар към риболовната стойка. Просто завъртете наполовина, за да освободите вложката. Помага да опаковате оборудването си до компактен транспортен размер. Комплектът включва един брой адаптор и една вложка, като отделно може да се закупи комплект с два броя резервни вложки (вижте в таблицата с разновидности). Не е подходящ за употреба с кепове за риболов.
Регулируем клипс за въдици Fox Black Label Adjustable Rod Clip
18,60 лв.
(с данък)
Fox Black Label Adjustable Rod Clip представлява комплект от два броя регулируеми клипсове за въдица, с които може да държите линията между сигнализатора и обтегача опъната. Моделът е универсален, което го прави подходящ за всякакви въдици, като черните клипсове са сменяеми. Препоръчително е да се уверите, че бланката на пръчката е чиста преди да прикачите клипса. Основно предимство при използване на подобни регулируеми клипсове е възможността за увеличаване на ъгъла на линията, което несъмнено ще подобри визуалната индикация. Притежава регулируем накрайник за опъване, което позволява да се използва дори с монофилни и плетени влакна с малък диаметър.
Бърза връзка INOX QR Pill Pack
16,30 лв.
(с данък)
Бърза връзка INOX QR Pill Pack e продукт на марката Carp Spirit, който допълва серията от висококачествени шарански аксесоари - INOX. Моделът е изцяло изработен от неръждаема стомана с най-високо качество. Подходящ за използване с бъз баровете на Carp Spirit, които включват системата за бърза връзка "Pill". Лесно и бързо поставяне, което отнема няколко секунди. Продуктът се предлага в опаковка с два броя бърза връзка.
Шаранска стойка Filstar BASIC 3
48,60 лв.
(с данък)
Супер удобна и компактна, много лесна са разгъване и сгъване и на супер цена, новата шаранджийска стойка на Filstar със сигурност ще привлече сериозно вниманието на всички, които искат риболовът да е удоволствие! Размери: дължина на стойката 79см.
Стойка Ranger Fox MK2 Camo Pod
От 831,30 лв.
978,00 лв. -146,70 лв.
(с данък)
Стойка Ranger MK2 Pod в цвят Camo е версия на популярната стойка за шарански пръчки Ranger MK2 rod pod. Предлага се във варианти за три и четири пръчки. Отличава се със следните характеристики: Краката може да бъдат изместени в средата, като по този начин стойката се превърне в 4-краков трипод; Подобрен заключващ механизъм няма нужда краката да бъдат развъртани до край, за да се промени ъгъла; 6 ъгъла на завъртане на краката, която ги прави много по-гъвкави от тези на предните модели; Стойката е снабдена с 2 x 40 cm, 2 x 45 cm и 2 x 120 cm крака; 4 позиции за закачане на карабинер; Всички дребни части са с месингово покритие, за да се избегне окисляване; Доставя се с чанта за носене, която има цип по цялата дължина и голям преден джоб за съхранение на принадлежности; Перфектна стойка за всякакъв вид терени и места; Минимална дължина: 88 cm; Максимална дължина: 160 cm.
Лапи за стойка Fox Mini Pod Anchors
46,90 лв.
(с данък)
Лапи за шаранска стойка, даващи възможност за стабилно фиксиране на краката чрез колчета за палатка, винтове и др. Въртят се на 90 градуса и позволяват прецизна настройка спрямо терена. Предназначени за стойки с диаметър на крака 19 или 22 мм.