Шарански стойки

Стойка Ranger Mk2
665,55 лв.
783,00 лв. -117,45 лв.
(с данък)
Mk2 вариантът на известната Fox Ranger стойка се отличава с усъвършенстван дизайн и подобрени характеристики. Предлага се в два варианта: за три и за две въдици. Отличителни характеристики: - Подобрен заключващ механизъм – няма нужда краката да бъдат развъртани до край, за да се промени ъгъла. - По-здрави крака. - 6 ъгъла на завъртане на краката. - По-дълги крака – 40, 45 и 120 см. - 4 позиции за закачане на карабинер. - Подсилени части. - Всички дребни части са с месингово покритие, за да се избегне окисляване. - Удобен калъф за транспортиране с високоустийчив цип и допълнителен джоб. - Подходяща за всякакви терени. - Има възможност краката да бъдат изместени в средата, като по този начин стойката се превърне в 4-краков трипод.
Шаранска стойка FilStar Dual Tripod FRP-05
145,00 лв.
(с данък)
FilStar Dual Tripod FRP-05 е изключително функционална и гъвкава шаранска стойка, която без проблем се справя с всякакъв терен и осигурява отлична стабилност за три въдици. FRP-05 разполага с премахващ се трипод в средната си част, който се сваля лесно чрез винт с ръкохватка, като по този начин се превръща с стандартна стойка с четири крака. Регулиране на размерите по дъжина, височина и ъгъл на наклон. Комплектът се доставя в подплатен транспортен калъф с две дръжки. Характеристики: - Дължина на бъзбаровете: 50 см; - Височина с трипода: 75 - 90 см; - Височина без трипод: 57 - 67 см; - Дължина: 70 - 103 см; - Тегло: 3.350 кг; - Транспортни размери на калъфа: 88 х 25 x 15 см.
Шаранска стойка Horizon Duо Pod 4 rod
350,20 лв.
412,00 лв. -61,80 лв.
(с данък)
Новата Horizon Duo стойка комбинира някои от най-добрите характеристики на своите предшественици. Сред качествата ú са: - Двойна ос за допълнителна стабилност; - Четири ъгъла за позициониране на краката, позволяващи върховете на пръчките да сочат нагоре за далечни замятания; - 2 карабинерни точки за придържане на въдицата; - Стандартни дължини на краката 33см и 25см; - Всички дребни части са с месингово покритие, за да се избегне окисляване; - Удобен калъф за транспортиране, включващ и отделения за допълнителни аксесоари.
Бъз бар Fox Black Label QR Buzz Bars
98,00 лв.
(с данък)
Серията продукти Fox Black Label е преработена и подобрена през 2020 година. Съществената промяна се състои във включването на новия механизъм Quick Release QR, с който смяната на сигнализатори, бъз барове се извършва без никакви усилия. Системата QR се състои от QR Pod и QR base. Елементът QR pod се завинтва към бъз барове, глави за колче и други и може да се окомплектова с всяка QR base. По този начин процесът с изкарването на вашите шарански аксесоари от чантата за риболовни принадлежности и тяхната подготовка за риболов става бързо и удобно. Основни характеристики: Всички бъз барове разполагат с новата Quick Release (QR) система; Сигнализаторите могат да се прикрепят към бъз баровете чрез просто завъртане на набраздената част. Сигнализаторите могат да се слагат или преместват между бъз барове за 2 или 3 пръчки; Отличен избор за риболовци, които ловят в разнообразни водоеми с различни шарански пръчки; Допълнителното предимство на QR системата е, че тя позволява перфектно подравняване на сигнализаторите, без да е необходимо да се използват шайби, които могат да се разхлабят или компресират с времето. Моделът притежава 16 mm черна анодизирана алуминиева конструкция; Регулируемите бъз барове (2 Rod Adjustable и 3 Rod Adjustable) се отличават със специално намален размер и подобрен Cam-Lok механизъм за сигурно фиксиране по дължина, с което е постигнат по-добър външен вид и представяне по време на риболов;
Бърза връзка INOX QR Pill Pack
16,30 лв.
(с данък)
Бърза връзка INOX QR Pill Pack e продукт на марката Carp Spirit, който допълва серията от висококачествени шарански аксесоари - INOX. Моделът е изцяло изработен от неръждаема стомана с най-високо качество. Подходящ за използване с бъз баровете на Carp Spirit, които включват системата за бърза връзка "Pill". Лесно и бързо поставяне, което отнема няколко секунди. Продуктът се предлага в опаковка с два броя бърза връзка.
Шаранска стойка KORUM RIVER TRIPOD
212,80 лв.
(с данък)
Стойката-трипод KORUM RIVER осигурява изключително стабилна поддръжка за две въдици. Моделът разполага със специален стабилизатор на задния крак, който дава здрава опора на стойката и може да бъде забит дълбоко в почвата. Рамката е изработена от алуминий, регулируема е, разполага с cam locks механизъм за сгъване и е компактна и удобна за транспорт. Бъзербаровете са невероятно здрави и се прикачват към стойката с едно движение чрез системата Speed Fit. Предните крака могат да се позиционират в различни ъгли, да се регулират по височина и са снабдени с cam lock фиксатори.
Шаранска стойка Filstar BASIC 3
48,60 лв.
(с данък)
Супер удобна и компактна, много лесна са разгъване и сгъване и на супер цена, новата шаранджийска стойка на Filstar със сигурност ще привлече сериозно вниманието на всички, които искат риболовът да е удоволствие! Размери: дължина на стойката 79см.
Лапи за стойка Fox Mini Pod Anchors
46,90 лв.
(с данък)
Лапи за шаранска стойка, даващи възможност за стабилно фиксиране на краката чрез колчета за палатка, винтове и др. Въртят се на 90 градуса и позволяват прецизна настройка спрямо терена. Предназначени за стойки с диаметър на крака 19 или 22 мм.
Шаранска стойка Traxis Tri-Clops Rodpod
91,35 лв.
(с данък)
Traxis Tri-Clops Rodpod e шаранска стойка, подходяща за различни риболовни ситуации, с която въдиците винаги ще бъдат в коректната позиция (нагоре). Моделът разполага със здрава конструкция, изработена от алуминий, като има опция за закачане на тежест в центъра за максимална стабилност. Характеристики: - Лека и мултифункционална; - 3 телескопични регулируеми крака. - Разполага с бъз барове за 3 пръчки; - Размер: 92 х 80 х 80/135 см; - Транспортен размер: 105 х 25 х 25 см.