Ново

Воблер Rapala V-Blade
19,30 лв.
(с данък)
Rap-V Blade предлага перфектна комбинация от метал, пластмаса и най-вече голямия опит на специалистите от Rapala в проектирането на успешни примамки. Примамката започва мигновено своята вибрираща игра при изплуване и изтегляне. Rap-V Blade е изключително гъвкава и универсална, може да се използва при различни дълбочини и с широк спектър от техники: cast out, контакт с дъното и lift & let fall при йо-йо стил на извличане. При вертикална презентация използвайте drop to bottom или twitch за постигане на джигинг действие. Rap-V Blade разполага с тракалка, издаваща атрактивен за рибите звук, и е снабден с тройна VMC® кука на опашката и двойна на коремчето. Има две позиции за поставяне на линията - предна за бавно плуващо действие или задна за бързо потъване и head down игра. Rap-V Blade демонстрира правилно поведение и игра в различни ситуации и е подходяща за всички gamefish видове.
Очила Shimano Sunglass Beastmaster Gasket
82,10 лв.
(с данък)
Очила с подвижно уплътнение от мека пяна за отлична защита. Рамка Grilamid TR90. Гланцова черна рамка с жълта гумена инкрустация. Поляризирани лещи в цвят кехлибар. Гумиран наносник. В комплект с неопренов калъф с карабинка, който може да се сложи на колана и мека торбичка от микрофибър, която се ползва и за кърпичка.
Очила Shimano Sunglass Curado
62,00 лв.
(с данък)
Очила Shimano Curado със стилен дизайн и перфектни защитни качества! Paмĸaтa нa oчилaтa Ѕhіmаnо Сurаdо e изpaбoтeнa oт Grіlаmіd® ТR90, a ТАС лeщитe ca c дeбeлинa caмo 1 мм в жълт цвят, пoляpизиpaщи oпacнитe cлънчeви лъчи (c UV зaщитa). Рамки от Grilamid TR90 материал Цвят на лещите: жълт
Очила Shimano Sunglass Tiagra 2
125,00 лв.
(с данък)
Сини огледални, поляризирани поликарбонатни лещи за използване на солена вода. Гланцова, тъмносиня, полурамка с гумена антиалергична вътрешна част на дръжките против приплъзване. В комплект с неопренов калъф с карабинка, който може да се сложи на колана и мека торбичка от микрофибър, която се ползва и за кърпичка.
Очила Shimano Sunglass Yasei Silver Mirror
72,00 лв.
(с данък)
Слънчевите очила имат матова черна рамка Grilamid TR90 и черни поляризирани стъкла. Предлагат се в стилно твърдо калъфче за съхранение и кърпичка за почистване. Очилата позволяват да добиете дълбока представа под водната повърхност.Имат полупрозрачност от 12.98% в цвят сребристо огледало.
Очила Shimano Sunglass Purist
87,90 лв.
(с данък)
Ѕhіmаnо Ѕunglаѕѕ Рurіѕt, oчилa oт Grіlаmіd ТR90. Paмĸa c гyмиpaни дpъжĸи и вгpaдeнa мeĸa мaтepия, виcoĸo ĸoнтpacтни пoляpизиpaни лeщи. Гyмиpaн нaнocниĸ. Oчилaтa ca плyвaщи зa пo - гoлямa cигypнocт. B ĸoмплeĸт c нeoпpeнoв ĸaлъф c ĸapaбинĸa, ĸoйтo мoжe дa ce cлoжи нa ĸoлaнa и мeĸa тopбичĸa oт миĸpoфибъp, ĸoятo ce пoлзвa и зa ĸъpпичĸa.