Мачови и фидер въдици

Въдица FilStar Premier River Tele Feeder Xtra Heavy
78,00 лв.
(с данък)
Premier River Tele Feeder Xtra Heavy е телескопична фидер въдица, отличаваща се с изключителна мощ и същевременно с компактен транспортен размер - 1.02 м. Способна е да изхвърли тежест до 150гр, така че може да заредите хранилката с достатъчно захранка. Отличен избор за тези, които търсят надеждна въдица за фидер риболов при тежки условия в бързо течащи реки. В бланката е заложена Reinfoced Carbon Fibre технология, като тя се състои от седем секции, а в комплекта има включени и три фидер върха с различна акция. Оборудвана е с висококачествени SIC водачи, лек макародържач, клипс за кука, дръжка с корково покритие и метална тапа с гумирана основа.
Мачова въдица Filstar Black Shadow Match
От 208,30 лв.
245,10 лв. -36,80 лв.
(с данък)
FilStar Black Shadow Match е серия мачови пръчки от висок клас, чиито части са идеално напаснати. Пръчките са изработени от висококачествен карбон с Japan woven оплетка за допълнителна здравина. Специалната подредба на водачите води по-малко триене, а корковата дръжка внася допълнителен комфорт. Макародържачът и водачите са с марка Seaguide.
Въдица FilStar Premier Method Feeder - Heavy
86,00 лв.
(с данък)
Premier Method Feeder - Heavy е изключително мощна и надеждна въдица с тежка акция, подходяща за фидер риболов в реки със силно течение. Моделът е с дължина 3.90м и позволява изхвърляне на тежест до 100гр на големи дистанции. Бланката е изработена от високомодулен карбон и е оборудвана с висококачествени SIC водачи, лек макародържач, клипс за кука, корково покритие и EVA дръжка. Комлектът разполага с 1 карбонов и 2 стъклопластови върха с различна акция.
Въдица FilStar Pro Method Feeder Heavy
135,00 лв.
(с данък)
Въдица FilStar Pro Method Feeder Heavy е синоним за мощност и здравина, фидер пръчка подходяща за риболов в бързо течащи реки. Моделът е с размер 3.90 m и може да изхвърли тежести с тегло до 100 g. Бланката на въдицата е изработена от XRC високомодулен карбон и е окомплектована с ергономична дръжка комбинация между EVA и корк. Комплектът се предлага с три плътни карбонови върха в различен цвят и с различна твърдост.
Въдица FilStar Pro Feeder
От 128,00 лв.
(с данък)
Серията FilStar Pro Feeder предлага четири варианта на бланката - Light, Medium, Medium Heavy и Xtra Heavy акция, покриващи изискванията на различни ситуации във фидер дисциплината. Бланките са изработени от XRC високомодулен карбон, който е окомплектован с ергономична дръжка - комбинация от EVA и корк. Основата на дръжката е от EVA материал, който после е заменен с корк, а горната част над макародържача завършва отново с EVA. Комплектът се предлага с три плътни карбонови върха в различен цвят и с различна твърдост. Това е една изключително мощна и надеждна въдица, специално изработена за фидер риболов. Вариянтите Light, Medium и Medium Heavy са обединени под името Pro Lake Feeder, а последното допълнение Xtra Heavy е означена като Pro River Feeder, за да се подчерте нейната изключителна сила и способността и да изхвърли тежест до 150 g.
Въдица FilStar Premier Lake Feeder
От 73,00 лв.
(с данък)
Серията въдици Premier Lake Feeder предлага в няколко варианта на бланката - Light, Medium, Medium Heavy и Heavy акция, покриващи изискванията на различни ситуации във фидер дисциплината. Моделите са тънки, леки и с екстремна чувствителност, даващи заявка за страхотно усещане по време на риболов. Premier Lake Feeder е изработен от високомодулен карбон и разполага със SIC водачи, лек макародържач, клипс за кука, корково покритие и EVA дръжка. Комлектът разполага с 1 карбонов и 2 стъклопластови върха с различна акция.
Мачова въдица Filstar Premier Multi Match
От 91,40 лв.
(с данък)
Mачова пръчка от "hi-modulus carbon" и висококачествени олекотени SIC водачи. Отличен избор за далечни замятания. Характеризира се с променлива дължина и ергономична коркова/EVA дръжка с вграден макародържач.
Мачова въдица FilStar Supreme Light Match
181,30 лв.
(с данък)
Качествени мачови въдици от високомодулен карбон с изключително стегнат строй, ниско тегло и тънка бланка. Притежават висококачествени олекотени водачи и макародържачи. Разполагат с висококачествена Cork/EVA дръжка. Вижте какви са първите впечатления на колегата Георги Кръстев за серията ТУК