Специални въдици

Въдица FilStar Xtreme Cat
От 113,00 лв.
(с данък)
FilStar Xtreme Cat отговаря перфектно на името си, тя е мощна, борбена и е готова за екстремни среща с трофейни екземпляри. Плътната бланка осигурява достатъчно мощ за справяне дори и с най-големите сомове или пък морски хищници. Чувствителният връх индикира и най-слабите удари. Оборудвана с усилени BLRTSG водачи и стабилна Full X-Shrink rubber tube grip дръжка. Въдицата е на 2 части за по-удобен транспорт. Разглабя се само дръжката, като сглобката е усилена с метална втулка и е изключително надежна. Комплектът разполага с лента за пристягане на двете части и транспортен калъф. Изключително здрава и стабилна, пръчката е подходяща за риболов на кльонк, heavy trolling или риболов със стръв за големи риби.
Въдица FilStar Premier Tele Surf
От 85,60 лв.
(с данък)
Налична в 2 размера и 3 акции - 4.00м (акция 80-100гр) и 4.20м (акция 100-120гр и 120-150гр). Олекотена дръжка с метална тапа. Плътен карбонов връх (solid carbon tip). Усилени водачи на 2 крачета. Протектори на водачите против заклинване на секциите. 1 подвижен водач. Усилващ метален ринг на долната секция. Висококачествен калпачок.
Въдица FilStar Fortex Power Game
106,00 лв.
(с данък)
FilStar Fortex Power Game е модел специално изработен за джиг риболов – shore jigging. Бланката на въдицата е от високомодулен графит с EVA дръжка, олекотен макародъжач, като областта под макародържача е с коркова част. Моделът е окомплектован и с водачи с едно краче и халка за куката.
Въдица FilStar UniRubber
85,60 лв.
(с данък)
FilStar UniRubber е пръчка за джигинг с примамки тип Tai-Rubber, която се комбинира с кастингова макара. Пръчката е от 2 снадки, които се разделят при дръжката. Препоръчителни размери за използваното плетено влакно са #1.0 - #1.5, а за теглото на използваните примамки - 60 - 160 гр.
Въдица FilStar Blue Fish Jig
80,00 лв.
(с данък)
FilStar Blue Fish Jig е отлична въдица, насочена към light jigging риболова, която впечатлява с качество и визия. Бланката е изработена от висококачествен карбон с допълнителна X-оплетка, гарантираща изключителна здравина и мощ при кастинг и борба с уловения трофей. Моделът е оборудван със SiC K-водачи, олекотен макародържач и EVA покритие при местата на захват. Макар и посветена на лефера, може да се използва при риболов на различни морски видове. Отлична чувствителност и строй, които придава неустоима игра на джига или силиконовата ни примамка. Препоръчитено е да се използва плетено влакно с размер до #2.0.