Мултипликатори

Мултипликатор Ocea Calcutta
859,90 лв.
(с данък)
Ocea Calcutta 301HG е перфектна за морски лайтов джигинг. Със своите 350 грама мултипликаторът се балансира идеално с Game Type джигинг пръчките на Shimano. Предавателното число в 6.0 : 1, което прави обирането от големи дълбочини лесно и бързо. Calcutta 301HG е също така перфектна и за ползване с жива стръв.
Мултипликатор Tiagra
От 1501,01 лв.
1580,01 лв. -79,00 лв.
(с данък)
С комбинация между традиция и най-актуални технологии в риболова, Shimano отново защитава репутацията си с Tiagra. Изработен от едно цяло парче алуминий, мултипликаторът е изключително издръжлив. Благодарение и на дебелото си покритие, не е податлив на ерозия, която може да се появи в резултат от неблагоприятните условия, които солената вода може да предизвика. Визията се допълва и от ергономична дръжка. Tiagra е избор, на който можете да се доверите напълно, когато ловите в солени води.
Мултипликатор OMOTO Chief Xtreme 531JX FF-T235-1
385,00 лв.
472,50 лв. -87,50 лв.
(с данък)
OMOTO Chief Xtreme 531JX е със следните характеристики: 6061-Т6 алуминиева рамка и шпула; Пинион за зъбно колело от неръждаема стомана и задвижващо зъбно колело от месинг; Регулируема ергономична EVA дръжка за бавно обиране; Защитени сачмени лагери от неръждаема стомана; Еднопосочен ролков лагер; Подходящ за соленоводен риболов; Включва платнено калъфче за съхранение; Произведено в Тайван
Мултипликатор OMOTO Poseidon S - FF-T209
742,50 лв.
911,30 лв. -168,80 лв.
(с данък)
Poseidon S30-II се отличава със следните характеристики: Изработена е от една цяла машинно оформена CNC рамка; Lever drag аванс с preset control system; Студено ковани странични части; 4 сачмени лагера от неръждаема стомана; TPR ергономична обла дръжка; Отлична устойчивост на неблагоприятното влияние на солената вода; Надеждни карбонови дискове на аванса за максимална мощност, плавност и износоустойчивост; Включва платнено калъфче; Произведена в Тайван.
Мултипликатор Tyrnos
375,90 лв.
(с данък)
Tyrnos мултипликатори се радват на Stainless Steel Drivegear, водоустойчив Lever Drag аванс, шпула от дуралуминий, Clicker система и 4 A-RB лагера. Серията предлага два модела мултипликатори, като Tyrnos II се отличава с две скорости на превключване на предавката. Макарите са достатъчно леки и малки по размери, така че са удобни за цял ден риболов и в същото време са много мощни и няма да ви подведат при борбата с големи риби.