Подхранка

Захранка Method Mix 2kg
От 19,60 лв.
(с данък)
Method Mix е изключително ефективна захранка за риболов на шаран и други големи видове риби. Разработена по специална рецепта, базирана на рибно брашно и пелети, тя е с високо хранително съдържание и лепкава текстура за лесно оформяне върху фидер. Method Mix има много фина структура и абсорбира голямо количество вода, затова се препоръчва да се овлажнява на няколко пъти. ** На 1 кг захранка е достатъчен половин литър вода, като е добре да се овлажнява на два пъти с интервал от 15 минути.
Захранка SupeRoach
7,30 лв.
(с данък)
В масово производство едва от 1999г., SUPERCHAMPION, ROACH е била пазена в тайна от Marcel Van Den Eynde в продължение на 40 години и му е помогнала да спечели голяма част от победите си. Тази захранка е идеална за употреба в спокойни и в бавнотечащи води, но може да бъде използвана и в бързотечащи води. Разбъркайте енергично, за да получите идеалната консистенция за червеноперка. Прекарайте цялата смес през едро сито за захранка. Трикове: - Добавете птичи тор при риболов на едра червеноперка. - Добавете царевични бисквити (ТТХ) при риболов на платика. - При определени условия подаването на малки топки захранки на равномерни интервали може да се окаже печеливша стратегия. Винаги се старайте в захранката да има и от стръвта, с която ловите. Инструкции за риболов: - Спокойни води: 2,5kg Super Champion, Roach + 200gr Boiled Hemp + 100gr Roach + 0,5kg птичи тор. - Бавнотечащи води: Утежнете чрез добавяне на 1кг Secret и допълнително птичи тор. - Бързотечащи води: Утежнете чрез добавяне на 1kg Secret + 1kg Canal и допълнително птичи тор.
Захранка Special
7,00 лв.
(с данък)
Най-фината и най-леката от всички захранки на VDE и се използва самостоятелно само при специални случаи. Притежавайки много лека структура, това е смес за риби, хранещи се на повърхността.
Захранка DS Feeder
9,00 лв.
(с данък)
Super Champion Feeder е захранка , разрaботена специално за риболов с "фидер"(хранилка). Важно: Започнете добавянето на вода към сухата смес около 1 час преди употреба, докато се овлажни достатъчно. Оставете за около 5 мин да се абсорбира водата и след това добавете още малко вода. Повторете тази процедура 2 или 3 пъти и вашата смес ще бъде перфектна. Инструкции за риболов: -Плитки води: Оставете сместа сравнително суха. Захранката ще 'експлодира извън 'фидера' веднага след допира с водата. -Дълбоки води: Добавете малко повече вода. Захранката ще изпадне от 'фидера' чак на дъното. Когато е необходимо може да добавите бял или червен червей, кастери (какавиди на белия червей) или вердевас. Тази захранка е идеална за червеноперка, платика, лин и шаран.
Захранка Feeder Gold
7,80 лв.
(с данък)
Захранка Feeder Gold представлява готов микс за риболов с фидер хранилки за всякакви видове бяла риба. Може да се използва като основна смес и да се експериментира с всякакви комбинации като се добави друг вид захранка към основната. Подходяща е за езара, реки и канали.
Захранка Crushed Pellet Mix
11,60 лв.
(с данък)
Crushed Pellet Mix e подхранка, съдържаща висококачествени натрошени пелети рибно брашно и малка част месно брашно ( с ясно изразен аромат). Перфектна смес за по-студените месеци, но може да се използва ефективно и в топло време. В Crushed Pellet Mix присъстват и по едро натрошени пелети, като риболовецът може да избира дали ще използва по-груба смес или ще отстрани едрите частици. Отлична за метод фидер след отстраняване на по-едрите частици. Лесна за употреба. Може да намокрите Crushed Pellet Mix вечер преди риболов и да я оставите да почине на хладно място или да я приготвите час преди риболова. Препоръчително е да се овлажнява на три пъти с интервали. По-едрите пелети ще омекнат напълно след 30 - 40 минути. .
Захранка Catch
7,30 лв.
(с данък)
Захранка, подходяща за спокойни и бавно течащи води. Идеална за риболов на повърхността в средните слоеве или на дъното. Когато се използват "вер-девас" (ларви на хирономуси) в захранката, той трябва да се добави най-много 10 мин. преди хвърлянето на захранката във водата.
Захранка Boga
7,30 лв.
(с данък)
Ефикасна подхранка разработена за морски риболов, подходяща за дребни и средни по размер риби, вкючваща в състава си микс от ядки. Отлично се комбинира с: Dynamic feeder, Expo, Record Silver, Gold pro и Supercup.
Захранка Record
13,80 лв.
(с данък)
Захранката Record е универсална, готова за използване смес. Особено ефективна за червеноперка и платика в спокойни или течащи води. При силно течащи води добавете дребни камъчета, ако е необходимо, за по-бързо потъване.