Други

Hydrated Blood worms fresh - морски червеи
6,90 лв.
(с данък)
Продуктите от Fresh серията на Dynabait са скрит коз при риболов, когато стръвта ви е свършила, а няма от къде наблизо да си набавите. Уникалната технология, посредством която е обработена стръвта, позволява запазването на всичките ѝ качества без да бъде третирана с добавки, оцветители и овкусители. Стръвта се запазва свежа и готова за поставяне на куката без никакви допълнителни манипулации.
Трохи за риболов Bread balls
2,40 лв.
(с данък)
Трохи за риболов с отлична текстура и форма, които след кратко накисване лесно може да поставите на вашата кука. Изсипете в кутия желаното количество от стръвта, добавете малко вода по показаната върху капачката схема и оставете трохите да омекнат за 10 - 15мин, след което може да ги използвате.
Изкуствен хайвер PB - Gulp! Alive Floating Salmon Eggs
15,70 лв.
(с данък)
Изкуствен сьомгов хайвер, разработен по специална Gulp формула в ярки цветове. Плуващите топчета изглеждат като "живи", отделят наситен аромат и са изключително трайни. Можете да ги използвате многократно, като възобновявате аромата им, потапяйки ги отново.
Прикачно - New OFFBOX 36 - EVA BOWL AND HOOP
79,70 лв.
(с данък)
Водоустойчива EVA купа за захранка със здрав обръч, който позволява закрепване директно към seatbox-а или краката на платформата. Разглобява се лесно за удобен транспорт. Включени аксесоари: 30 mm Round, 25 mm Round, 23 mm Offbox
Изкуствен хайвер PB - Gulp! Outfishes Floats!
13,70 лв.
(с данък)
Изкуствен сьомгов хайвер, разработен по специална Gulp формула в ярки цветове. Плуващите топчета отделят наситен аромат и са изключително трайни. Можете да ги използвате многократно, като възобновявате аромата им, потапяйки ги отново.
Duo Pipe
7,40 лв.
(с данък)
"Луличките" се състоят от два цвята и аромата, а формата им позволява да се задържат по-дълго време стегнати и така да ловите повече време.
Изкуствен хайвер PB - Power Eggs Magnum Floating
12,90 лв.
(с данък)
Изкуствен хайвер от плуващи големи топчета с аромат на сьомга, който е изключително силен и дълготраен. Топчетата са в два цвята - плътен основен цвят в комбинация с прозрачен от същия цвят, примесен с брокат за допълнително привличане на рибите и повишена видимост.