Други

Изкуствена стръв – царевица, хайвер и червеи

За всички, които предпочитат да използват изкуствена стръв, ние предлагаме богато разнообразие от варианти. Изкуствената стръв има предимства, които не са за подценяване – изработена е от дълготраен материал и може да бъде използвана многократно, предлага се в атрактивни за рибите цветове, като някои варианти включват брокат за допълнително привличане на вниманието и в много случаи е ароматизирана с любими за рибата вкусове.

Наличните варианти включват силиконова царевица, изкуствен хайвер и различни видове изкуствени червеи, които успешно имитират естествената стръв.

Футери, кофи и сита за захранка

За да приготвите и смесите удобно своята захранка, имате нужда от кофа или футер за захранка, както и сито, с което удобно да пресеете сместа. Пресяването прави захранката хомогенна, разбухва я и допринася за нейното равномерно разтваряне на дъното. Ние предлагаме качествени кофи, футери и сита на доказани марки за максимално удобство и комфорт по време на риболова.

И още много...

При нас може да намерите и необходими аксесоари, за които трудно бихте се сетили, до момента, в който не ви дотрябват:

  • антисептичен спрей, с който да се погрижите за раните на шарана, преди да го върнете обратно;
  • изсушен хляб и трохи за риболов;
  • органайзери и кутии за стръв;
  • игла за топчета, с която лесно да овкусявате протеинови топчета или стръв, без да се цапате

И още много други аксесоари за удобство и комфорт по време на риболова на мирни риби. 

Футер FilStar KK 27 - 234 cm
13,10 лв.
(с данък)
Текстилен сгъваем съд за приготвяне сместа за захранка, изработен от здрав, промазан и непропускащ вода плат. Притежава характерен за продуктите с марка FilStar спортен дизайн. Диаметър 34см
Изкуствен хайвер PB Gulp! Outfishes Floats
14,90 лв.
(с данък)
Изкуствен сьомгов хайвер, разработен по специална Gulp формула в ярки цветове. Плуващите топчета отделят наситен аромат и са изключително трайни. Можете да ги използвате многократно, като възобновяват...