Панталони

Специално създадени да отговарят на предизвикателствата на всяка риболовна ситуация, рибарските панталони са важна част от облеклото на всеки риболовец. От класически памучни долнища до модели от най-иновативни материи, панталоните за риболов осигуряват удобство и свобода на движение и защитават от студ, вятър, вода и слънце. Независимо дали ходите за риба от време на време или сте страстен риболовец, който прекарва всеки свободен момент на вода, качествения панталон за риболов е част от екипировката, която не трябва да подценявате.

Защо ми трябва специален панталон за риболов

Риболовът е спорт. И като всеки спорт изисква необходимата екипировка, за да получим най-добрите резултати. Панталоните за риболов на големите марки, специализирани за риболовно оборудване, са създадени на базата на опита на екипи от специалисти и обратната връзка от стотици рибари, най-добрите от които са част от екипа на брандовете, създаващи дрехите. В резултат, панталоните, създадени за риболов съчетават функционалност, комфорт и стил, съобразени с особеностите на нашето хоби. Материите, кройките, допълнителните елементи – всички са проектирани и избрани с мисъл за пълноценен и удобен излет.

Можем ли да отидем по дънки за риба? Можем, разбира се. Но ще ни бъде ли удобно? Ако искате – пробвайте. После елате и вижте какви панталони за риболов можем да ви предложим на Piranite.com.

Какъв панталон за риболов да избера

В огромното разнообразие от предлагане на рибарски панталони най-важно е да подберем подходящата за сезона дреха, която да ни осигури комфорт и защита. 

Панталони за риболов за лятото

През топлите месеци най-подходящи са късите панталони. Шортите и късите панталони от памук дават свобода на движението, не стягат и не запарват. Може да изберете и синтетични, бързо съхнещи материи, които са леки, удобни и не дразнят кожата. Моделите на повечето къси панталони за риболов са със стилна кройка, така че да носите панталоните не само за риболов, но и в ежедневието.

Ако предпочитате дълги летни панталони, големите марки за риболовно оборудване предлагат панталони, изработени от много леки материи, които осигуряват прохлада и защитават от прякото действие на слънчевите лъчи.

Панталони за риболов за пролет и есен

През преходните сезони риболовните излети изискват панталони, които да ни защитават от все по-хладните въздух и вода, както и от вятър. Класически памучни долнища за максимално удобство и леки непромокаеми панталони, които да пазят от вятър и вода са идеалният избор.

Панталони за риболов за зимата

Зимата поставя най-големи предизвикателства към качествата на панталоните за риболов. Водоустойчивите материи са задължителни, за да осигурят защита от суровите условия, когато сме изложени на студ, вятър и влага. През студения сезон избираме панталони, изработени от нови, технологични материи и многослойна структура – те помагат да запазим тялото топло и сухо.

Термо клиновете са удачно допълнение през най-студените дни, когато телесната топлина се задържа трудно, дори при най-добрата екипировка.

Панталони за газене

Панталоните за газене са водоустойчиви, често са изработени от дишащи материи и включват неопренови чорапи към панталона, като така цялата долна част на тялото остава суха, дори в дълбока вода.

Изберете своите панталони от богатото разнообразие продукти на топ марки на Piranite.com и си осигурете вълнуващи риболовни преживявания.

Ако имате нужда от помощ в избора на най-подходящите за вас панталони за риболов, ние с удоволствие ще ви съдействаме.

Панталон Fox Black/Camo Jogger
82,00 лв.
(с данък)
Панталон в черен цвят от Fox, който е подходящ за носене по време на спортуване, риболов, туризъм или в ежедневието. Моделът се отличава със своите камуфлажни ленти в областта на страничните/задния дж...
Термо клин плътен
40,60 лв.
(с данък)
Съвременно термозащитно долно облекло за максимум комфорт и топлина. Отличава се със следните характеристики: • Топлинно-защитен микроклимат на тялото; • Отвежда влагата от тялото при ...
Термо клин
33,60 лв.
(с данък)
Съвременно термозащитно долно облекло за максимум комфорт и топлина. Отличава се със следните характеристики: • Топлинно-защитен микроклимат на тялото; • Отвежда влагата от тялото при ...