Други

SB Колан широк Lumbar Support
34,90 лв.
(с данък)
Ако сте от риболовците, които страдат от болки в гърба след продължителните часове риболов, коланът от Snowbee е вашето решение. 2" колан има здрави клипсове за откачане и закопчалки за коригиране на ширината, с възможност за промяна от 34" до 51".
SB Плавници за проходилка
60,20 лв.
(с данък)
Много леки, удобни и високоиздръжливи плавници за проходилка. Регулируемите каишки позволяват поставянето им върху ботушите за газене. Широката и гъвката предна част спомага за лесното и безпроблемно тласкане на проходилката.
Стикер Rapala Auto/Boat Emblem - /M5RA0011618/
16,10 лв.
(с данък)
Стикер с логото на легендарната марка Rapala, с който може да споделите страстта си към риболова без да жертвате външния вид на своята кола или лодка. Характеристики: - Цвят - хром; - 3M ™ Лепило, устойчиво на топлина, студ и влага; - Прилепва към боядисани и небоядисани повърхности; - Размери - 9.5 x 2.5см.
SB Импрегниращ спрей Stormsure Stormproof DWR Spray
16,70 лв.
(с данък)
Stormproof е нетоксичен, импрегниращ спрей на водна основа, който ефективно отблъсква вода, масла и прах от повърхности като найлон, полиестер, памук, вълна, кожа, синтетика и дори дърво и бетон. Продуктът се използва изключително бързо и лесно и не изиква предварителна подготовка или последващо третиране. Stormproof няма миризмата на химикали и може да се използва във всяка среда. Просто почистете материята, нанесете и оставете да изсъхне.
Чорапи Rapala Clima Plus
13,90 лв.
(с данък)
Чорапи Rapala Clima Plus са един идеален компромис между по-тънки и по-дебели чорапи. Подходящи са както за ежедневно носене, така и по време на туризъм. Моделът е подсилен в областта на пръстите и петата, за да се създаде повече комфорт по време на носене. В допълнение на това чорапите съдържат специални полипропиленови влакна със сребърни йони, които способстват за бързото отвеждане на влагата от кожата. Основни характеристики: Изработени са от 67% памук, 11% полиамид, 19% полипропилен, 3% еластан; Препоръчително пране - 40 ° C
Чорапи Rapala Thermo Extreme
От 26,31 лв.
(с данък)
Чорапи Rapala Thermo Extreme е моделът, който търсите за продължителни риболовни излети и туризъм в студено време. Изработени са от мерино вълна и гарантират топлина и комфорт по време на носене. Предлагат се в красива комбинация от черен и сив цвят с червено лого Rapala. Основни характеристики: Изработени от 62% памук, 22% мерино вълна, 9% полиамид, 5% полипропилен, 2% еластан; Препоръчително пране при 40 ° C