Други

Арт.530 Връзвачка за PR възел
44,80 лв.
(с данък)
Специално устройство, което е предназначено за направата на PR възли. Изработено от неръждаема стомана, то е ергономично и компактно, като е снабдено с лесно регулируем диск, който допринася за отличната работа на устройството. Вътрешната гума е с много здрава втулка, която предпазва от протриване. Има две бобини с различно тегло, които дават възможност за перфектно опъване на възела. Снадбено е с инструкции за употреба. Инструкции за употреба може да разгледате тук.
Връзвачка за PR възел YGK Seki Knotter II
От 55,00 лв.
(с данък)
YGK Seki Knotter II е отличен инструмент за вързване на PR възли. Връзвачката има POM покритие с добри плъзгащи свойства, което намалява триенето и не уврежда влакното. Инструментът не позволява усукване на монофилното влакно и то запазва първоначалната си издръжливост. Притежава висока устойчивост на удар.
Кантар Rapala цифров - 12 kg
От 36,40 лв.
(с данък)
Този мини дигитален кантар ви дава възможността да претегляте до 12 кг с изключителна прецизност. Той е супер удобен. Животът на батерията му достига до 400 часа с една 9V батерия (батерията не е включена). Има функция тара. Екранът му изгасва автоматично след 4 минути в покой, което гарантира дългият живот на батерията. Разполага с кука с хромирано покритие. Има водоустойчив дизайн, който осигурява точно претегляне, дори ако се случи да го изпуснете във вода. Можете да го поберете във всяка кутия за принадлежности или джоб. Този кантар се е превърнал в един от задължителните риболовни аксесоари. Характеристики: - Джобен мини кантар - Супер точен и удобен - Лесен за четене дигитален дисплей - До 400 часа живот на батерията - Има функция тара - Кука с хромирано покритие - Водоустойчив дизайн - Измерва във фунтове и килограми - Екранът изгасва автоматично след 4 минути в покой
Арт.622 магнитна закачалка - мини
11,90 лв.
(с данък)
Компактна магнитна закачалка за аксесоари. Магнитът е много силен, за да може спокойно да закачате инструментите си без притеснение, че ще ги загубите. Закачалката е идеална за закачане върху елек.
Ключодържател Rapala
6,30 лв.
(с данък)
Ключодържател Rapala, който може да допълни риболовните аксесоари на любителите на марката примамки. Предлага се в различни модели, които са представени в снимката. *ВНИМАНИЕ: Ако желаете да поръчате определена разцветка/модел Rapala ключодържател, моля цитирайте номера на модела в секция Коментари при пускане на своята поръчка. Моделите са номерирани на снимката на продукта.