Прикачни за столове

Гребен за фидер FilStar EVA - заден
6,30 лв.
(с данък)
Гребен за фидер с дължина 30 cm, който е изработен от качествен EVA материал. Практичен риболовен аксесоар, който осигурява добра стабилност за дръжката на пръчката. Гребенът е снабден с универсален винт.Гребен за фидер с дължина 30 cm, който е изработен от качествен EVA материал. Практичен риболовен аксесоар, който осигурява добра стабилност за дръжката на пръчката. Гребенът е снабден с универсален винт.
Гребен за фидер FilStar EVA - преден
6,30 лв.
(с данък)
Гребен за фидер с дължина 30 cm, който е изработен от качествен EVA материал. Практичен риболовен аксесоар, който осигурява добра стабилност при поставяне на пръчките. Гребенът е снабден с универсален винт.Гребен за фидер с дължина 30 cm, който е изработен от качествен EVA материал. Практичен риболовен аксесоар, който осигурява добра стабилност при поставяне на пръчките. Гребенът е снабден с универсален винт.
Прикачно CZ Feeder Competition Back Feeder Rod Rest
10,90 лв.
(с данък)
CZ Back Feeder Rod Rest, осигурява сугурна опора за дръжка на фидер пръчка. Изработенo е от висококачествена пяна и разполага с осем позиции за фиксиране. Прикачното е оборудвано със стандартен винт и е с дължина 45см.
Гребен за фидер FilStar EVA - заден
6,30 лв.
(с данък)
Гребен за фидер с дължина 30 cm, който е изработен от качествен EVA материал. Практичен риболовен аксесоар, който осигурява добра стабилност за дръжката на пръчката. Гребенът е снабден с универсален винт.
Гребен за фидер FilStar EVA - преден
6,30 лв.
(с данък)
Гребен за фидер с дължина 30 cm, който е изработен от качествен EVA материал. Практичен риболовен аксесоар, който осигурява добра стабилност при поставяне на пръчките. Гребенът е снабден с универсален винт.
Прикачно - Offbox Pro - Telescopic Feeder Arm
78,40 лв.
(с данък)
Новият дизайн предлага по-добра стабилност и допълнителна издръжливост. Перфектен вариант за места, където не могат да бъдат използвани колчета. Предлага пълно хоризонтално и вертикално препозициониране. Включени аксесоари: 25mm Round, 23mm OnBox, 19mm Square.