Глави за кеп

Ако имате нужда от глава за кеп, ние можем да предложим различни варианти, покриващи всички нужди на риболова. От глави за кеп за пъстърва до шаранджийки кепове и всичко между тях, ние можем да предложим качествени, леки и здрави глави за кепове, с които да замените вашите вече износени глави или да монтирате на избрана от вас дръжка.

Изборът на глави за кепове включва различни размери, форми и материали на изработка, както и вид и големина на мрежата. Независимо дали имате нужда от глава за кеп със силиконова мрежа, с мрежа от монофилно влакно, плуваща или не, с малък или голям отвор на окото – ние можем да предложим качествени, здрави и леки глави със стандартна резба, подходяща за всички размери дръжки.

Подменете износената глава на любимия си кеп или конструирайте свой собствен според уникалните си нужди и предпочитания, като съчетаете избраната глава с дръжка по свой избор.

На Piranite.com ще намерите разнообразни варианти на функционални и удобни глави за кепове. Изберете според своя стил на риболов и предпочитания си осигурете вълнуващи риболовни преживявания.

Ако се нуждаете от помощ в избора на най-подходящата за вас глава, ние с удоволствие ще ви съдействаме – онлайн, по телефона или на място в нашите магазини „Риболовен свят“.