Списък на продуктите с марка DUO International

Всеки фен на спининг риболова знае името на Duo.

Duo International е марка с почти 30 годишна история в производството на качествени изкуствени примамки, които рибарите от цял свят обичат. И има защо. Примамките на Duo са изключително реалистични, създадени са в Япония с традиционното за японците внимание към детайла. Съчетанието на знание, страст и иновации създава примамки, които просто работят.

Duo са най-известни с воблерите си – те имат воблери за всеки. За феновете на сладководния риболов има воблери за пъстърва, костур, кефал, распер, щука или сом от сериите Spearhead Ryuki, Realis, Terrif, Tetra works и други. А ако предпочитате морски риболов, изберете морските серии Tide Minnow и Tide Minnow Slim, Beach Walker, Bay Ruf и Rough Trail за безкомпромисен улов на   лефери, лавраци и други хищници.

Duo International предлага и различни модели силиконови примамки, които успешно работят както за морски, така и за сладководен риболов.

Джиговете на Duo са харесвани както за морски риболов, така и – в по-малките размери - за сладководни хищници като костур и распер.

Duo допълва известните си пъстървовите си воблери със серия блесни, които обаче се доказват като успешни не само за риболов на пъстърва, но и за други сладководни хищници, благодарение на прецизната изработка и атрактивните цветове.

Освен воблери и други примамки, марката предлага широка гама риболовно оборудване – въдици, аксесоари и дрехи, които си струва да опитате, защото те носят същото неизменно качество в риболова, присъщо на Duo International.

На Piranite.com ще намерите богат избор от продуктите на Duo International на топ цени.

Разгледайте нашите предложения и си осигурете назабравими риболовни изживявания.

Ако имате нужда от помощ в избора на най-подходящите за вас продукти, ние с удоволствие ще ви съдействаме – по телефона, онлайн или на място в нашите магазини „Риболовен свят“.