Lures

Спининговият риболов е един от най-динамично развиващите се в последните години видове риболов.

Ключов фактор за това е развитието и постоянното усъвършенстване на изкуствените примамки, използвани при този тип риболов. В

Крак със съвременните тенденции в спининг риболова Ви предлагаме огромен набор от блесни, воблери, клатушки, силикони и др. 

AS LURES HOOKAN - Кукан
BGN14.83
(tax incl.)
HOOKAN е иновативен кукан за риболовци. За тези, които никога не са се сблъсквали с подобен продукт, куканът е удобно приспособление, което играе ролята на живарник. В редица случаи, когато ловите риба от брега, нагазвате с гащеризон или сте на целодневен излет с лодката си, куканът ще ви помогне да запазите уловената си рибата жива за максимално дълъг период. HOOKAN не е просто поредния кукан. За разлика от повечето подобни продукти на пазара, HOOKAN се откроява по всички основни параметри. Брой куки: 7 стандартни. Напълно неръждаеми материали Куките на HOOKAN са изработени от последно поколение висококачествен полипропилен Негниещи материали Въжето в HOOKAN е изработено от полиестерни нишки Лек и компактен Теглото на HOOKAN е едва 50 грама (в стандартен вариант от 7 куки / 1 метър въже / карабинка) Здрав и пластичен Материалите, с които се изработва HOOKAN са изключително здрави и пластични. Заключващи се куки Куките на HOOKAN са снабдени с прост и надежден механизъм за заключване Отключване с една ръка Куките на HOOKAN позволяват отключване с една ръка, така че другата ви да остане свободна Захващане HOOKAN разполага с метален карабинер за удобно и безпроблемно захващане в най-различни варианти UV устойчив Материалите, вложени в HOOKAN са с висока UV устойчивост и нисък коефициент на стареене Всички тези показатели правят HOOKAN изключително удобен и надежден кукан за дългогодишна употреба. Нашият екип е направил редица риболовни излети и полеви тестове по време на разработката на продукта, така че, в крайна сметка HOOKAN да отговори на всички изисквания на съвременния риболовец. Изключително предимство на HOOKAN е възможността да отключите куката само с една ръка. Това ви дава възможност да използвате другата си ръка при спининг риболов с гащеризон или проходилка например, когато движенията и досега ви със сушата са силно ограничени. И не на последно място, опаковката на HOOKAN не съдържа бавно разградими материали, с което се стараем да сме приятели с природата.
Воблер Shad Rap
From BGN14.33
(tax incl.)
Два нови цвята (GTU/OTU) от сериите Shad Rap и Shallow Shad Rap са вече налични в различни размери - възползвайте се от новите предложения на Rapala за 2013 година! Моделът е еднакво ефективен и при тролинг, и при кастинг! Проектиран е да работи добре от ниска до много висока скорост на водене, като резултатите винаги са впечатляващи! Модел SR05 - две тройки куки No. 6; Модел SR07 - две тройки куки No. 5; Модел SR09 - две тройки куки No. 3; Научете повече за създаването на Rapala Shad Rap, като посетите нашия FilStar Блог Прочетете интересната история за основаването на Rapala, като посетите нашия FilStar Блог Можете да прочетете всички статии в нашия блог за Rapala ТУК.
Блесна Vibrax Fluorescent - OCW
BGN8.67
(tax incl.)
Vibrax Fluorescent е традиционна блесна за спинингов риболов, която е съчетала в себе си отлични характеристики. Движи се много лесно в дълбочина от 0.6 до 1.2 метра, благодарение на патентованото си тяло от две части, което излъчва нискочестотни вибрации. Изработена от неръждаема стомана тази блесна перфектно елиминира усукването на влакното.
Клатушка ACME - Kast - RT
BGN13.42
(tax incl.)
Една от класическите примамки на Acme – Kastmaster, е примамка, която всеки риболовец трябва да притежава. Въпреки че Kastmaster-ът не е нито нов, нито е интересен, той върши отлично едно нещо, което всяка блесна трябва да прави – да хваща риба. Простият му, но същевременно смъртоносен дизайн не е променян от създаването му през 50-те. Основната му функция – да имитира ранена рибка, го прави еднакво ефективен и за сладководни, и за соленоводни риби, като може да се използва и за кастинг, и за тролинг, и за джигинг. Вижте в кои ситуации Kastmaster е незаменим на нашия FilStar Блог
Клатушка Little Cleo PBS
BGN11.08
(tax incl.)
Повече от 30 години Little Cleo се доказва като успешна примамка за улов на трофейни риби в Северна Америка. Уникалната гърбица в дизайна води до изкусителна, трепкаща игра, докато примамката се движи във водата. Резултатът е илюзия за дебела малка рибка, която се мята безпомощно и хаотично. Странното поведение предизвиква хищническия инстинкт на трофейните екземпляри, които атакуват от любопитство и раздразнение.
Силикон Westin - Magic Minnow Jig
From BGN12.58
(tax incl.)
Можете да ловите с Magic Minnow еднакво ефективно с различни техники – бързо, бавно или с джигинг; от брега или от лодка – играта е еднакво атрактивна за хищника. Мекото тяло на примамката осигурява естествена игра с много вибрации. Смяната на тялото става за секунди, благодарение на уникалната система за монтаж, която също така предотвратява заплитания в подводна растителност. Magic Minnow е перфектна за лаврак и други морски видове. Комплектът включва една глава и две тела.
Воблер BX Brat
BGN17.00
(tax incl.)
BX Brat е истински побойник, държи се предизвикателно и е винаги готов да се впусне в битка. Тялото на воблера е изработено от балсово дърво със здраво полимерно покритие, благодарение на което той е екстремно здрав и устойчив. Характеристики на продукта: - Супер агресивна игра; - Плоски страни и “V" извивка на корема; - Hard Flash, Wild Tracking, Kick Outs; - Високоустойчиво copolymer покритие. - Стил: Bass/Multi-Species; - 2бр VMC® Black Nickel тройни куки.
Воблер Rippin Rap
BGN14.33
(tax incl.)
Rippin’ Rap има форма с висок профил, без лопатка и е проектиран за риболов с crank, swim и rip техники. Воблерът се отличава със силно вибрираща игра и разполага с BB rattle система за продуциране на звук. Перфектен е за риболов на костур и щука. Характеристики: - Текстурирана повърност на тялото; - Потъващ; - Далечен кастинг; - 2бр VMC® BN тройни куки.
Воблер Shimano Exsense Shallow Assassin 99F - Floating
BGN39.00
(tax incl.)
Многофункционален плаващ воблер с размер 99мм и кастинг обхват 59м, който се е доказал с висока ефективност в различни условия. Моделът се отличава с атрактивни цветови схеми с Flash Boost технология, а също и AR-C система за изместване на тежестта, която му помага за бързо маневриране. Shallow Assassin разполага с два броя тройни куки #5.
Калмарка DTD Premium Pirka
BGN14.50
(tax incl.)
Външният слой на калмарката е от текстил, който имитира люспички.Също така калмарката притежава неръждаем вирбел, червени очи, отличен баланс и заоблени куки от неръждаема стомана.
Блесна Winner AG
BGN4.33
(tax incl.)
Можете да прочетете всички статии на нашия блог за MEPPS ТУК. Вижте кои са най-подходящите блесни за вашия риболов ТУК.