Groundbaits, flavourings and bait

За постигането на запомнящи се успехи в риболова на мирни риби, сред най-важните фактори са стръвта, захранките и добавките, които се използват.

При риболова на шаран преимуществото се залага на ароматизирана царевица, както и на протеинови топчета. Пелетите са актуална стръв с приложенение в риболова на мач, фидер, както и в шаранджийския риболов. В магазин Piranite.com Ви предлагаме широка гама протеинови топчета, пелети и царевица, разнообразни захранки и различни допълнителни атрактори, течни и сухи аромати, дипове, лепила и др.  

Ароматизатор CZ Aroma Additive
BGN3.50
(tax incl.)
Ароматизатор Carp Zoom Aroma Additive е високо качество ароматизатор, който не само ще придаде неустоима миризма на използваната стръв, но и ще подобри нейния вкус. Изработен е от отлично качество съставки, което допълнително увеличава шанса за хващане на желаната риба. Много лесен за смесване и с отличителен цвят.
Плуващи топчета CZ Magnet-X Boilie Wafters
BGN6.67
(tax incl.)
Плуващи топчета Magnet-X Boilie Wafters се отличават с по-малка плавателност в сравнение с традиционните топчета, което всъщност е тяхното предимство. Рибата няма да подмине топчетата, които се предлагат в няколко примамливи вкусa. За най-добри резултати, използвайте монтаж на косъм или клин за топче.
Течен ароматизатор CZ Amur Aroma Liquid
BGN4.75
(tax incl.)
Течен и концентриран ароматизатор от серията Amur Grass Carp, който намира приложение при допълнително овкусяване на различните видове стръв - пелети, топчета и други. Осигурява дълготраен аромат и не разтваря PVA. Препоръчителната доза е 20мл. на килограм или по-малко количество от ароматизатора.
Атрактант CZ Amur-Grass Carp Attractor Spray
BGN4.33
(tax incl.)
Атрактант от серията Amur Grass Carp, който намира приложение при допълнително овкусяване на различните видове стръв - пелети, топчета и други. Спреят има аромат, който е близък до този на естествената храна на белия амур. Отличава се с дълготраен аромат и не разтваря PVA.
Плуващи топчета FC Duo Dumbel Wafters
BGN4.08
(tax incl.)
Плуващи топчета Duo Dumbel Wafters от серията Feeder Competition се отличават с по-малка плавателност в сравнение с традиционните топчета, което всъщност е тяхното предимство. Рибата няма да подмине топчета, които се предлагат в няколко примамливи вкуса.
Атрактант CZ CSL Liquid
From BGN6.42
(tax incl.)
Атрактант Carp Zoom CSL Liquid (Corn Steep Liqueur) ще ви осигури по-добри шансове да уловите желания шаран. Едно отлично допълнение към избраните топчета. Може да се използва през цялата година. Намира приложение при топчета, пелети, основна подхранка, стръв.
Атрактант CZ Attractor Spray
BGN4.33
(tax incl.)
Carp Zoom Attractor Spray е атрактант, който може да се използва за топчета, пелети и различни други видове подхранки. Предлага се в опаковка от 50 милилитра.
Добавка CZ Corn Milk
BGN6.42
(tax incl.)
Добавката на Carp Zoom, Corn Milk, e добър избор ако искате да подобрите своите разтворими топчета, подхранка или паста. Притежава силно примамлив аромат, който ще привлече бързо рибата. Предлага се в разфасовка от 330 милилитра.
Дип CZ Boilie Dip
BGN3.75
(tax incl.)
Дип Carp Zoom Boilie Dip се предлага в различни аромати и опаковка от 80 милилитра. Увеличете ефективността на своите топчета като изберете този дип.
Топчета CZ Start Feeding Boilie
BGN25.08
(tax incl.)
Топчета Carp Zoom Start Feeding Boilie са много добро решение за продължителен риболов на шаран. Всяка една опаковка съдържа микс от 16мм и 20мм топчета в различен цвят. Продъктът се предлага в два аромата - плодов микс и по-силния аромат микс от риба&месо. Топчетата няма да останат незабелязани от шарана. Характеристики: - Тегло: 5кг.; - 2 възможни вкуса: Fruit Mix (плодов микс) и Fish&Meat Mix (риба и месо микс); - Микс от 16мм и 20мм топчета в различен цвят и аромат.
Плуващи топчета CC - Zig Bites
BGN6.67
(tax incl.)
Zig-rig риболовът може да бъде изключително успешен със супер плаващите топчета Crafty Catcher Zig, които ефективно привличат риба в горните слоеве. Цветните топчета са лесно забележими и притежават бързо разтварящи се вкусове, които са неустоими за шараните. Всяка опаковка съдържа смесени размери Crafty Catcher Zig, което ви позволяват да съчетаете примамките с размера на куката и риболовната ситуация.