Groundbaits

PVA комплект Edges PVA mesh system
BGN19.58
(tax incl.)
PVA комплект, с който лесно ще заредите необходимото количество подхранка в разтворима мрежа. Комплектът съдържа 7м ръкав от висококачествена PVA мрежа с диаметър 35мм, тръба за зареждане, инструмент за избутване и уплътняване и удобен тубус за съхранение на всичко. Продуктът се предлага в два варианта според скоростта на разтопяване: Fast Melt – бързо разтворимa, подходяща за зимни условия или плитки води и Slow Melt - бавно разтворимa, подходяща за употреба в топла вода и големи дълбочини.
Арт.222 PVA торба Stonfo
From BGN5.58
(tax incl.)
PVA торбички за захранка в различни размери. Подходящи са за всеки тип захранка. Торбичките са издръжливи . Разтварят се и в студена вода. Идеални за прецизно захранване на желаното място.
Захранка DB Sea Groundbait
BGN9.67
(tax incl.)
Серията Sea на Dynamite Baits е разработена специално за средиземноморски риболов. Перфектна е за всички видове кефалови риби (кефал, платерина, илария), както и за различните видове sea bream. Захранката се предлага в аромати Cheese, Sardine и Shrimp&Squid. Аромат Cheese е във вариант heavy и е подходяща за риболов в по-големи дълбочини.
Захранка DB Marine Halibut Method Mix
BGN17.33
(tax incl.)
Микс, съдържащ богато на протеини рибно брашно. Съдържа натрошени Halibut пелети, за да привлича още по-неудържимо шараните. Миксът е много подходящ за method фидери и веднъж потопен във водата, се освобождава много бързо.
Захранка Swim Stim Betaine Green Groundbait
BGN11.08
(tax incl.)
Захранката е произведена по Koi технология и е обогатена с аминокиселини. Може да се използва успешно за шаран, лин и платика. Захранката може да се използва и като паста след добавяне на вода.
Захранка Method Mix 2kg
BGN15.50
(tax incl.)
Method Mix е изключително ефективна захранка за риболов на шаран и други големи видове риби. Разработена по специална рецепта, базирана на рибно брашно и пелети, тя е с високо хранително съдържание и лепкава текстура за лесно оформяне върху фидер.
Захранка Turbo
BGN10.67
(tax incl.)
Готова за използване захранка за червеноперка и платика втечащи води. Може да бъде утежнена със SECRET за червеноперка или с CANAL за платика.
Захранка Super Feed
BGN5.67
(tax incl.)
Перфектната универсална захранка за всички водоеми, обитавани от шаран, червеноперка, платика, лин - всъщност тя ще привлича почти всички видове сладководна риба. Специално формулирана от Мarcel Van Den Eynde, богатата на протеини Super Feed съдържа всички необходими съставки за да бъде използвана 'направо от торбата'. Това е универсална смес идеална за повечето водоеми. Освен това Super Feed се смесва добре с други захранки и добавки. Това ви дава възможност да 'настройвате' вашата захранка за по-специфични условия, превръщайки я по този начин в сигурен победител както за състезателя, така и за риболовеца на трофейни риби. За да получите още по-добри резултати от вашата захранка, Marcel и четирикратният световен Bob Nudd предлагат следните комбинации: ЛЕКА СМЕС: Идеална за спокойни и бавно течащи води. 50/50 Super Feed и Supercup. ЗАБЕЛЕЖКА: За супер лека смес сменете Supercup със Special. СРЕДНО ТЕЖКА СМЕС: Идеална за спокойни и бавно течащи води. 50/50 Super Feed и Gold Pro. ТЕЖКА СМЕС: Идеална за течащи води и дълбоки, спокойни води. 50/50 Super Feed и Secret.