Tools and pliers

Игла AVID Titanium Retracta Hard Bait Hair Needle
BGN8.33
(tax incl.)
Сгъваема игла с остър връх и здрав предпазител, която е перфектна аз оформяне на монтаж на косъм с големи бойлита и по-твърда изкуствена стръв. Характеристики: - Сгъваем дизайн за лесно съхранение и транспорт; - Изключително здраво острие с титаниево покритие; - Ергономична дръжка с меко покритие.
Игла AVID Titanium Retracta Gated needle
BGN8.33
(tax incl.)
Игла снабдена с острие с фин затвор, която е ефектна за направа на монтаж на косъм или за издърпване на повод през малки PVA торбички. Характеристики: - Сгъваем дизайн за лесно съхранение и транспорт; - Изключително здраво острие с титаниево покритие; - Ергономична дръжка с меко покритие.
Игла AVID Titanium Retracta Hair Needle
BGN8.33
(tax incl.)
Сгъваема игла с остър връх и фин предпазител, която е перфектна за оформяне на монтаж на косъм с малки бойлита. Характеристики: - Сгъваем дизайн за лесно съхранение и транспорт; - Изключително здраво острие с титаниево покритие; - Ергономична дръжка с меко покритие.
Игла AVID Titanium Retracta Splicing needle
BGN8.33
(tax incl.)
Сгъваема игла, която е перфектна за акуратно сплитане на клуп в повод. Може да се използва и при силиконова стръв като изкуствена царевица, Характеристики: - Сгъваем дизайн за лесно съхранение и транспорт; - Изключително здраво острие с титаниево покритие; - Ергономична дръжка с меко покритие.
Комплект аларми Micron MX 3 Rod Set
BGN465.00
(tax incl.)
Micron MX 3 са аларми от висок клас, отговарящи на всички изисквания на съвременния риболов. Micron MX 3 Rod Set е комплект, съдържащ три броя аларми и един приемник, които се доставят в твърдо куфарче. Характеристики: - Всяка аларма разполага с многоцветен LED светодиод с висока видимост (червен, оранжев, зелен, син, лилав и бял цвят); - LED цветът се променя чрез натискане на бутон; - Чувствителност с двойна стъпка; - Регулиране на силата на звука; - Избор на тон; - Висококачествен високоговорител; - Вградена I-Com предавателна технология; - Гумирана облицовка в горната част; - Tru-run ролково колело; - Превключвател с три позиции; - D-Tech сензорна система; - Безшумно стартиране; - Всяка аларма разполага с вход за захранване на индикатор; - Всяка аларма се захранва с 2 x AAA батерии; - Приемникът се захранва с 3 x AAA батерии; - Твърд калъф.