Caps, hats and gloves

Шапка широка периферия
From BGN53.67
(tax incl.)
С увеличаване на проблемите, които слънцето нанася върху човешката кожа се търсят все по-добри начини за предпазване от вредното влияние на силните лъчи. Snowbee успяват да постигнат това благодарение на своя модел шапка с широка периферия, която се предлага в два цвята (бял и зелен). Широко разпространените бейзболен тип шапки са удобни, но те няма да Ви осигурят пълната защита на лицето и врата, която ще Ви гарантира този модел с широка периферия. Не само че е удобна и модерна, тази шапка ще Ви осигури невероятна защита от слънчевите лъчи - пропуска само 0.03% от UVA и 0.04% от UVB. Шапката е снабдена с каишка за през брадичката, за по-голямо удобство при ветровито време. Каишката може да се прибира с помощта на Velcro лепка. Това е един отличен аксесоар към Вашето облекло, който ще Ви предпази от слънце, вятър и дори дъжд! Информация за размери: - размер S - обиколка 53.8–54.8cm; - размер L - обиколка 57.8–58.8cm; - размер XL - обиколка 59.8–60.8cm.С увеличаване на проблемите, които слънцето нанася върху човешката кожа се търсят все по-добри начини за предпазване от вредното влияние на силните лъчи. Snowbee успяват да постигнат това благодарение на своя модел шапка с широка периферия, която се предлага в два цвята (бял и зелен). Широко разпространените бейзболен тип шапки са удобни, но те няма да Ви осигурят пълната защита на лицето и врата, която ще Ви гарантира този модел с широка периферия. Не само че е удобна и модерна, тази шапка ще Ви осигури невероятна защита от слънчевите лъчи - пропуска само 0.03% от UVA и 0.04% от UVB. Шапката е снабдена с каишка за през брадичката, за по-голямо удобство при ветровито време. Каишката може да се прибира с помощта на Velcro лепка. Това е един отличен аксесоар към Вашето облекло, който ще Ви предпази от слънце, вятър и дори дъжд! Информация за размери: - размер S - обиколка 53.8–54.8cm; - размер L - обиколка 57.8–58.8cm; - размер XL - обиколка 59.8–60.8cm.
Комплект Шапка и Шал CZ Beanie - Scarf Set
BGN15.17
(tax incl.)
Комплект шапка и шал от Carp Zoom, който ще осигури нужната защита на главата и врата дори и в най-студените дни. Шапката добре покрива ушите и стои удобно на главата, а шалът може да се използва както за предпазване на врата, така и като маска за лицето, когато времето е наистина мразовито. Предлага се в един универсален размер.
Costa - Шапка Costa XL Trout Trucker Hat
BGN40.83
(tax incl.)
Trout Trucker шапка от Costa, която е изработена от памучна предна част и мрежа в задната и страничната област. Моделът е дълбок и е подходящ за хора, които търсят по-големи размери шапка. В предната част има лого Costa и изображение на пъстърва. Възможност за регулиране на ширината на шапката спрямо желания размер.
Шапка Humminbird Knit Cap
BGN30.25
(tax incl.)
Шапка с бродирано лого Humminbird в предната част и лого на птица в страничната част. Черна и жълта лента минава в долната част близо до ръба. Изработена е от 100% акрил. Предлага се само в един универсален размер.
Шапка Costa - Stealth Tarpon Sky
BGN56.00
(tax incl.)
Шапка Costa Stealth със стандартен размер (Regular Fit), предна част от памучна материя и мрежеста задна част. Уникална 3D бродерия на рибата Tarpon и регулируемо закопчаване с лого Costa.
Шапка Costa - Neon Trucker
BGN52.50
(tax incl.)
Trucker шапка от Costa, която е изработена от памучна предна част и мрежа в задната и страничната област. Моделът е дълбок и е подходящ за хора, които търсят по-големи размери шапка. В предната част има лого Costa, а отзад е снабдена с велкро лента за регулиране на размера.
Шапка Filstar с LED лампа - KAMO
BGN9.25
(tax incl.)
Камуфлажна шапка с козирка, подходяща за лов и риболов. Характеристики: - LED лампа вградена в козирката; - Включени батерии в комплекта: 2 x CR2032/3V; - Регулируем размер.
Шапка Costa - Stealth Marlin Hat
BGN56.00
(tax incl.)
Шапка Costa Stealth със стандартен размер (Regular Fit), с предна част от памучна материя и мрежеста задна част. Уникална 3D бродерия на Марлин и регулируемо закопчаване с лого Costa.