Holdalls, tackle boxes and bags

Кутия за куки F Box hook storage case
BGN16.92
(tax incl.)
Практичен орагнаизер, в който може да съхранявате куки с размери от 2 до 10. Характеристики: - Гумена вложка, която държи всяка кука поотделно, за да се гарантира, че върхът не може да бъде повреден при транспорт - Доставя се със самозалепващи се идентификационни етикети, които ви позволяват да записвате модела и размера на куките - Проектиран да пасва в кутиите Fox F-Box и Fox Royale - За куки с размер от 2 до 10 - Размер XL за съхранение на 29 куки - Продават се в опаковка с 2бр кутии
Калъф за макара Shimano
BGN24.42
(tax incl.)
Стилен, класически дизайн калъф за съхранение на макара с лого Shimano. Горният капак е снабден със здрав, двоен цип, а външната материя е лесна за почистване.  
Чанта X2 EVA Dry accessoires bag
BGN11.83
(tax incl.)
Серия компактни и водоустойчиви чанти, които се предлагат в три размера - малка, средна и голяма. Изработени са от здрав EVA материал, като малката и средната имат PVC прозорче. Голямата чанта е снабдена с дълга дръжка за носене.
Кутия Plastic Multi-purpose Organizer
From BGN6.92
(tax incl.)
Удобна кутия за сигурно съхранение на малки риболовни аксесоари със сигурно затваряне.Удобна кутия за сигурно съхранение на малки риболовни аксесоари със сигурно затваряне.
Калъф Shimano All-Round HC Triple Rod Sleeve 3
BGN162.17
(tax incl.)
Калъф Shimano All-Round HC Triple Rod Sleeve 3 е троен твърд калъф, който е снабден с регулируема дръжка за рамото и малка дръжка за носене в ръка. Може да побере три въдици с макари. Изработен е от 600D PVC материал, което го прави много издръжлив във времето. Има и страничен джоб, в който могат да се поберат различни аксесоари и дори чадър. Характерен стилен дизайн и цвят, към който се вписва и лого Shimano.
Комплект Кутии CZ Carp Accessory Box 5in1
BGN17.67
(tax incl.)
Комплектът кутии Carp Accessory Box 5 в 1 e подходящ избор за всеки един риболовец. Главната кутия има разделители, които са подвижни и могат да се местят според нуждите. В допълнение на това има и четири малки кутии с различен брой отделения (3-4-6-8), в който може да сортирате най-дребните аксесоари. Размер на кутията: 23x20x6cm.
Помпа Rapala RCD Compact Floating Aerator
BGN61.67
(tax incl.)
Компактна помпа за аериране, която се активира при контакт с вода. Кислородната помпа е снабдена с два режима на работа - непрекъсната или на интервали от 15 минути. Времето за работа в непрекъснат режим е 14 часа, а в интервален е около 31 часа. RCD Compact Floating се захранва се с шест броя АА батерии (не са включени в комплекта).
Кутия H-0123A
BGN11.25
(tax incl.)
Херметически затваряща се кутия с 4 закопчалки, която ще запази аксесоарите ви сухи.
Стойка за кофи Spomb Double Bucket stand kit
BGN99.17
(tax incl.)
Компактна стойка, осигуряваща поддръжка за две кофи на перфектна височина и улеснява зареждането на  ракети за захранка. Моделът се отличава с бързо разгъваща се cam lock конструкция и разполага с опора за въдици. Подходяща за поддръжка на 10 или 17 литрови кофи от серията FOX Square buckets. Доставя се с удобна транспортна чанта. 
Калъф KK 9-22
BGN49.42
(tax incl.)
Единичен твърд калъф FilStar с дължина 1,35м, който надеждно предпазва вашата пръчка и макара при съхранение и транспорт. Характеристики: Високоустойчива 400 denier полиестерна материя; Голям страничен джоб; Двойни ципове; Регулируема презрамка; Вътрешен малък джоб с капаче и велкро закопчаване.