Accessories

Маркер H-Block Marker
BGN19.58
(tax incl.)
Маркер H-Block, отличаващ се с изключителна плаваемост и оранжев цвят за максимално добра видимост. Към маркера има метално утежнение и въже с дължина 20м.   Маркер H-Block, отличаващ се с изключителна плаваемост и оранжев цвят за максимално добра видимост. Към маркера има метално утежнение и въже с дължина 20м.   
Faith Термос SS Thermo Flask 1500ml
BGN27.92
(tax incl.)
Изключително голям и удобен термос с две капачки, които могат да бъдат използвани като чаши. Стените на термоса са двойни от неръждаема стомана. Разполага с дръжка за по-удобно държане.Изключително голям и удобен термос с две капачки, които могат да бъдат използвани като чаши. Стените на термоса са двойни от неръждаема стомана. Разполага с дръжка за по-удобно държане.
Арт.400-401 калпачок Stonfo
From BGN7.50
(tax incl.)
Предпазител за връх с бърза „SBS" система за заключване. Изчистен и нечуплив материал. Подходящ за въдици за сърф кастинг и телескопични въдици (размер 2).Предпазител за връх с бърза „SBS" система за заключване. Изчистен и нечуплив материал. Подходящ за въдици за сърф кастинг и телескопични въдици (размер 2).
Клещи Rapala RCD Magnetic Pliers
From BGN40.25
(tax incl.)
Клещи с магнити, които държат клещите отворени, като по този начин се избягва използването и износването на пружина. Клещите са изключително удобни за манипулации с една ръка и няма да ви подведат дори при най-неблагоприятни външни условия. Челюстите са изработени от неръждаема стомана и са с gun metal покритие. Клещите разполагат с мека и удобна ергономична дръжка.Клещи с магнити, които държат клещите отворени, като по този начин се избягва използването и износването на пружина. Клещите са изключително удобни за манипулации с една ръка и няма да ви подведат дори при най-неблагоприятни външни условия. Челюстите са изработени от неръждаема стомана и са с gun metal покритие. Клещите разполагат с мека и удобна ергономична дръжка.
Арт.155F мънисто луминисцент Stonfo
BGN2.67
(tax incl.)
Луминисцентни гумени мъниста. Предлагат се по 15 броя в опаковка в следните размери: Размер 00: Ø мм 3.0 Размер 1: Ø мм 5.0 Размер 2: Ø мм 8.0Луминисцентни гумени мъниста. Предлагат се по 15 броя в опаковка в следните размери: Размер 00: Ø мм 3.0 Размер 1: Ø мм 5.0 Размер 2: Ø мм 8.0
Щипка за спин. пръчка
BGN2.50
(tax incl.)
Щипка от EVA, с която да държите двете части на въдицата си раздалечени една от друга. Възможно е цветът да варира спрямо този на снимката.Щипка от EVA, с която да държите двете части на въдицата си раздалечени една от друга. Възможно е цветът да варира спрямо този на снимката.
Клещи Алум. FRICHY - X12
BGN58.33
(tax incl.)
Характеристики: - CNC machined алуминиева конструкция; - Челюсти от неръждаема стомана; - Резачки от волфрамов карбид, идеални за рязане на плетено влакно или монофил; - Удобни дръжки с пружина; - Тефлоново покритие на челюстите против въздействие от солена вода; - Подходящи за захващане на влакно, рязане на влакно, разделяне на split ring, кримпване на поводи и втулки и други предназначения; - Размер - 18 см; - Тегло - 100 гр.
Клещи Алум. FRICHY - FPMD09F
BGN37.33
(tax incl.)
Характеристики: - CNC machined алуминиева конструкция; - Челюсти от неръждаема стомана, които са сменяеми; - Резачки от волфрамов карбид, идеални за рязане на плетено влакно или монофил; - Малки и удобни за употреба; - Размер - 140mm ; - Тегло - 65g. Предлагат се в два цвята - син и червен.