Комплект прибори за хранене Traxis Fork Knive and Spoon Set
BGN9.42
(tax incl.)
Комплект от три части, съдържащ сгъваеми нож, вилица и лъжица, които се доставят в удобен калъф с гайка за колан. Компактен набор от прибори за хранене, които са изключително удобни за риболовен излет, пикник, фестивал или къмпинг.
Faith Термос SS Thermo Bottle 750ml
BGN21.33
(tax incl.)
Термо бутилка, която ще запази вашите напитки топли или студени - в зависимост какво е било първоначалното им състояние. Притежава двойни стени от неръждаема стомана.
Арт.627-628 класьор за монтажи
From BGN13.17
(tax incl.)
Класьорът за монтажи е изработен така, че да съхранява и защитава голям брой монтажи. Класьорите са изключително леки и разполагат с 13 фиксиращи позиции и могат да съхраняват повече от 100 монтажа. Дължините са ясно индикирани върху вътрешната повърхност на класьорите. Предлагат се в 2 размера: - Модел 627 има индикации за размери по 7 -10 -12,5 -15 и 20 cm. - Модел 628 има индикации за размери по 10 -15 -20 -25 и 30 cm.
Арт.391-392 калпачок Stonfo
From BGN6.67
(tax incl.)
Предпазител за връх с бърза „SBS" система за заключване. Изчистен и нечуплив материал. Подходящ за болонези с дължина от 3 до 9 метра.
Арт.622 магнитна закачалка - мини
BGN9.92
(tax incl.)
Компактна магнитна закачалка за аксесоари. Магнитът е много силен, за да може спокойно да закачате инструментите си без притеснение, че ще ги загубите. Закачалката е идеална за закачане върху елек.
Лампа Faith Remote Bivvy Lamp
BGN73.50
(tax incl.)
Компактна и практична лампа, която свети в два LED цвята - бял и червен, като за всеки цвят има две степени: силна и слаба. Снабдена е с безжично дистанционно управления, с което може да настройвате режима на светлина и презаредима батерия. Включва USB кабел за по-лесно зареждане на батерията, която може да се използва до 120 часа (в зависимост от използвания режим светлина) при 5 часово зареждане. Лампата може да се закачи или позиционира лесно на желаното място, като е снабдена и с магнит по едната дължина на тялото. Живот на батерията след зареждане според режима на светлина: - Силна червена светлина: 6-7 часа; - Слаба червена светлина: 70-75 часа; - Силна бяла светлина: 9-10 часа; - Слаба бяла светлина: 110-120 часа.
Арт.530 совалка за PR възел
BGN37.33
(tax incl.)
Специално устройство, което е предназначено за направата на PR възли. Изработено от неръждаема стомана, то е ергономично и компактно, като е снабдено с лесно регулируем диск, който допринася за отличната работа на устройството. Вътрешната гума е с много здрава втулка, която предпазва от протриване. Има две бобини с различно тегло, които дават възможност за перфектно опъване на възела. Снадбено е с инструкции за употреба. Инструкции за употреба може да разгледате тук.