New

Очила Costa - Diego - Matte Black - Green Mirror 580P
BGN331.50
(tax incl.)
Модел слънчеви очила Costa, чието име е вдъхновено от град San Diego. При изработката на лещите е използвана специална патентована технологив 580, благодарение на която се осигурява 100% UV защита и възможно най-кристална картина. Комфортът през горещите летни дни е гарантиран благодарение на специални канали за управление на потта, които отделят влагата за охлаждане. Моделът включва гъвкави накрайници, които са готови за поставяне на каишка. Характеристики: Включва твърд калъф за съхранение на очилата; 100% блокиране на UV лъчите за максимална защита; 100% поляризацията премахва отблясъците и редуцира напрежението в очите; Ръчно сглобени с отлично качество; Пластмасови лещи, които са много леки и устойчиви на удар и издраскване; Цвят на стъклото Green Mirror, който е изключително подходящ при риболов от брега; Използвана е специална патентована технология 580, предлагаща лещи, през които се наблюдава възможно най-кристалната картина.
Влакно плетено YGK X-Braid OHDRAGON X4
BGN37.08
(tax incl.)
YGK X-Braid OHDRAGON е 4-нишково плетено влакно, изработено от PE нишки с ултрависока якост и оплетено по усъвършенстваната WX технологията. Влакното е от потъващ тип, има относително тегло 1,40 (weight ratio) и се отличава с изключително високи якост на възел и устойчивост на абразия. Цветовият код на влакното е зелено с червен маркер на всеки един метър. Произведено в Япония.
Шапка YGK Fishing Line Logo Cap
BGN27.75
(tax incl.)
Удобна шапка с козирка, носеща духа на известния риболовен бранд YGK. Разполага с голямо лого YGK Fishing Line отпред и мрежеста материя за вентилация отзад. Осигурява отлична слънцезащита. Регулируем размер. 
Воблер CountDown - Elite
BGN23.17
(tax incl.)
Независимо дали рибите се намират на определена дълбочина, на върховете на растителноста или на дъното, CountDown ще ви отведе последователно до тях. Изключителен баланс и бавна, rolling игра в стил Rapala. CountDown Elite разполага с балсово тяло, атрактивна окраска и  VMC Black Nickel Plus d'information sur: https://www.achigan.net/en/tackle/3-lures-item-Countdown+Elite.html две VMC® 7554 тройки. Перфектен за различни видове, включително пъстърва, щука, костур и др.  
Емблема YGK Patch
BGN20.75
(tax incl.)
Текстилна емблема с логото на прочутата японска марка YGK. Може да бъде пришита към дреха или друг текстилен аксесоар.  
Монофилно влакно Avid Carp Outline Camo Reel
BGN22.08
(tax incl.)
Outline Camo Reel е едно от върховите постижения при производството на монофилни влакна не само заради камуфлажните си свойства, но и заради далечните дистанции, които достига при кастинг, и устойчивостта си на абразия. Самото влакно е оцветено в незабележимо зелен цвят, комбиниран с микро люспички, които осигуряват несравнимо камуфлажно прикритие под водата. Изключително гладката повърхност на влакното го прави идеален избор, когато целта е далечна дистанция, особено когато се търси с малки диаметри. Outline Camo Reel е особено устойчиво на протриване, което го прави отличен избор за неблагоприятни терени. 
Въдица Zodias 2020
From BGN424.17
(tax incl.)
Известният spinning & casting модел Zodias се завръща, затвърждавайки своята гъвкавост и здравина, плюс една нова добавена функция - чувствителност. Разполага с Taftec водачи, бланка с Hi-Rower X карбонова конструкция, Carbon Monocoque дръжка и Ci4+ Prefection Seat XT макародържач. Carbon Monocoque дръжката (позната от Poison Adrena), прибавя още по-голяма лекота и чувствителност.  
Тениска Shimano Aero
BGN49.17
(tax incl.)
Памучна тениска от Shimano, чудесно допълнение към вашия екип за риболов. Мека на допир, висококачествена материя. Разполага с избродирани надписи Shimano Aero на ръкава, гърба и рамото
Тениска с яка Shimano Aero Polo
BGN48.33
(tax incl.)
Стилна тениска с яка, изработена от високоустойчив полиестер, носеща духа на риболовния бранд Shimano. Разполага с избродирани надписи Shimano Aero на ръкава, гърба и рамото.
Очила Shimano Yasei Green Revo
BGN81.67
(tax incl.)
Очила Shimano Yasei Green Revo са стилни слънчеви очила, които може да използвате по време на риболов или в ежедневието. Моделът се усеща лек по време на носене и има матова черна рамка Grilamid® TR90 и многоцветни поляризирани стъкла. Предлага се в удобно калъфче за съхранение и защита по време на транспортиране.