New

Въдица Alivio BX Tele Boat
From BGN85.00
(tax incl.)
Новата генерация на Alivio Tele Boat ви дава още много причини, за да я изберете. Изключително лека, изработена с висококачествени материали и с безупречна визия, Alivio BX TB носи истинска наслада на притежателя си.Новата генерация на Alivio Tele Boat ви дава още много причини, за да я изберете. Изключително лека, изработена с висококачествени материали и с безупречна визия, Alivio BX TB носи истинска наслада на притежателя си.
Арт.722 Ринг за топче троен
BGN3.00
(tax incl.)
Тройни рингове за стръв от Stonfo, които може да се използват за топчета и пелети. В една опаковка има 12 броя.Тройни рингове за стръв от Stonfo, които може да се използват за топчета и пелети. В една опаковка има 12 броя.
Ограничител Black Label Snag ears - swinger
BGN37.50
(tax incl.)
Ограничител за шаранска стойка, предотвратяващ падане на въдицата при удар от голяма риба. Проектиран да работи с повечето аларми и индикатори, особено с N, M и Micron серииите на Fox. Ушите на ограничителя притежават гумено покритие, което предпазва въдицата от надраскване. Опаковка, направена от 100% рециклирана хартия.
Повдигачи - пяна Pop-up Risers Foam
BGN11.42
(tax incl.)
Повдигачи от пяна, които са биоразградими и разтворими във вода, което ги прави напълно безопасни за рибите и околната среда. High Riser ще задържи на високо стръвта и куката ви в продължение на няколко секунди, след което ще се отдели, а вашия монтаж ще потъне с перфектна презентация. Когато пяната изплува на повърхността, ще ви остави удобен маркер за подхранващо петно. За по-добри резултати огънете пръчицата наполовина и я разточете леко, след това прекарайте куката напълно през двете половини, така че пяната да я покрие изцяло. Създават перфекна презентация, собено при наличие на повече растителност по дъното.  
Арт.654 Менгеме Stonfo Morsetto Transformer
BGN532.50
(tax incl.)
Висококачествен инструмент, който благодарение на бързата връзка между рамото и различните приставки в комплекта може да се трансформира в инлайн, tube-fly или streamer менгеме. Може да сменяте наличните приставки чрез клик механизъм, а базовата част разполага с вложки за съхранение на всички части от комплекта. Менгемето предлага възможност за монтиране на лупа (не е включена в комплекта). Morsetto Transformer се отличава с регулируемо ротационно напрежение, плавно въртеливо движение, заключване под всякакъв ъгъл, бързо заключване през 45°, регулируема височина и възможност за работа с лява ръка. Комплектът съдържа: - Инлайн приставка, позволяваща въртене на куката благодарение на регулируемото си рамо. Перфектен инструмент за връзване на малки и средни мухи. Фиксиране на куката чрез лост със супер плавно затягане. - Тube-fly накрайник, снабден с втулки, три игли с различна дебелина и една игла с цилиндричен край. - Streamer накрайник, чудесен за връзване на streamer и minnow мухи. Снабден и с челюсти, гарантиращи сигурен захват на куки от всякакъв тип и размер. Фиксиране на куката чрез лост със супер плавно затягане. - Подвижно рамо-люлка и инструмент за връзване на parashute flies.  
Комплект кутии за стръв Bait Tubes Full Size Clear
BGN29.33
(tax incl.)
Комплект с шест броя кутии за съхранение на стръв, които разполагат със завинтващ се прозрачен капак с уплътнение. Позволяват сигурно съхранение на напоени в дип плуващи топчета и всякаква стръв за кука.